Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pana cand moartea ne va desparti

#10
Va multumesc pentru comentarii >:D<
Next:


[center]Un vis mai vechi se indeplineste[/center]


- Alex, realizezi ca am ramas doar noi doi? intreba Tony, iar cel intrebat clatina din cap. Plangea... iar fratele sau geaman ii depuse un sarut pe obraz, aproape in coltul gurii. Alex ramase pentru cateva momente cu respiratia intretaiata, insa isi reveni repede, punand intamplarea pe tema hazardului.
- Da... spuse in soapta, apoi se intoarse cu spatele la fratele sau, simtind cum talia ii e cuprinsa in brate de acesta. Scoase un scancet aproape de neperceput cand simti mana lui Tony strecurandu-se pe sub tricoul sau. Oricat si-ar fi dorit, nu mai avea puterea sa se impotriveasca... Cel putin nu momentan.
  Scanci lung si stranse din ochi, incercand sa se calmeze. Il durea ceea ce ii facea fratele lui.
  - Vreau sa iti inchizi ochii... ceru Tony, iar Alex se conforma. Nici macar nu stia de ce asculta de Tony, insa se parea ca ori nu are de-ales, ori nu mai avea niciun pic de putere. Ofta prelung, in incercarea de a-si calma tremurul trupului.
Mana lui Tony inainta pana in momentul cand ii ajunse pe piept, trecandu-i-se spre mugurii intariti ai torsului, in timp ce era tras incet deasupra lui Tony. Se trezi intr-un final ca sta pe pieptul fratelui sau, privind cu lacrimi in ochi tavanul. Nu facea decat sa se gandeasca la mama sa, nefiind atent la cum ii reactioneaza trupul la ce se petrecea.
  Simtea un fior vad de placere si nu ii venea sa creada ca se intampla aceste lucruri. Simti cum mana lui Tony i se strecoara incet in pantaloni, prinzand de locul ascuns acolo. Masa incet, facandu-l sa scape un geamat. Plangea in hohote acum.
- Lasa-ma, Tony! ceru incercnad sa se ridice, insa fratele sau il tinu lipit de el.
  - Vei vedea, cand totul se va termina, va fi mult mai bine! Nu vei mai simti nimic...
  Nu stia de ce sta sa suporte toate aceste lucruri, insa nu indrazni sa se miste. Continua sa simta cum mana lui Tony il cuprinde cu totul, incepand sa se miste usor. Nici macar nu stia cand fusese desfacut la slit, iar pantalonii si lenjeria ii fusesera indepartate de pe el. Ofta cand realiza ca nu-l asteapta nimic bine.
  - Te urasc, sa stii... ii spuse lui Tony, fara sa-si regrete vorbele.
  Nu aveau bani, nu aveau de niciunele si stia ca asta avea sa ajugna sa faca pentru a se intretine. Stia ca, daca nu avea niciun pic de noroc, avea sa ajunga  o curva ordinara, care o facea pentru niste amarati de bani fara valoare. Avea sa-si vanda sufletul nenorocit care, si asa, ramasese liber pe undeva, nu-i mai apartinea. Sufletul ii era, ca si mintea, in trecut.
  Pe Tony il infuriara cuvintele pe care le auzise, astfel ca il arunca pe fratele sau pe pat si se puse deasupra sa. Din cateva miscari bruste, il dezbraca si il puse in patru labe. Nu ii trebui prea mult sa-si traga pantalonii in jos si nici boxerii de pe el.
  Lua o crema pe care o folosise mama sa... Pentru maini, si isi unse barbatia, apoi ii unse stramtul orificiu al lui Alex, fara sa faca economie, dupa care se pozitiona intre picioarele sale. Alex insa nu avu de gand sa stea simtindu-l acolo. Se trase disperat in fata, sperand ca astfel va scapa, insa simti mainile lui Tony inconjurandu-i-se in jurul taliei.
  Stiu ca avea sa regrete, caci fu tras cu putere in spate si astfel simti cum orificiul stramt este invadat de ceva gros, provocandu-i o durere arzatoare timp de cateva secunde.Cand il simti lovindu-se de el, stiu ca Tony era in totalitate in el. Plangea dezamagit, realizand ca cel ce-l transforma intr-o persoana fara suflet e insusi fratele sau.
  - Tony, de ce?! il intreba printre lacrimi si sughituri de durere, dar nu primi niciun raspuns.  
Fratele lui nu se misca in interiorul sau stramt, ci astepta. Isi cobori incet mainile intre picioarele lui Alex si incepu sa ii maseze barbatia, sperand sa-i provoace si vreun pic de placere pe langa durerile teribile de pana atunci. Dar nu reusea, fiindca fratele sau plangea dezamgit. In hohote, reusi sa ii spuna ca-l uraste. Din nou.
  Si chiar o facea. Se simtea distrus, isi simtea spatiul intim invadat, iar durerea... Durerea era arzatoare, ingrozitoare. Nimic nu i se parea mai crud decat ceea ce patea acum. Ii venea sa urle, sa zbiere dupa ajutor, insa nu indrazni. Nu facu absolut nimic in afara de a plange.
  - Ce baiat bun... rosti Tony cand Alex se trase in fata. El crezuse ca are de gadn sa se alature actului, dar Alex incerca doar sa scape. Fratele lui insa nu avea de gand sa dea cu piciorul acestei placeri nebune, fiindca nu mai simtise niciodata asa ceva. Trupul ii era scaldat in valuri de caldura si il durea sa renunte. Se simtea tare, iar locul ce pulsa si il inghitea in acel abis al placerii il innebunea. Isi iubea fratele si il dorea de foarte mult timp, iar acum, intr-un sfarsit, il obtinuse. Il avea doar pentru el
. Facu o miscare scurta ,adacnindu-se in el, pana ce simti gustul placerii. Alex gemea de durere, in contrast cu sunetele de distractie batjocoritoare pe care le scapa Tony. Prinse cearsaful in pumni, incercand sa traga de el. Il durea asa de tare, ca nu se putea controla. Ii venea sa planga... Dar nici macar asta nu mai putea. Ramasese fara lacrimi.
Statea inert pe pat, in patru labe, aducandu-si aminte de mama lui. O iubise mai mult ca pe orice... Dar il parasise. Si, o data cu ea, il parasise si demnitatea, iar pe Tony il parasise luciditatea. Se adanci gemand in interiorul fraged a lui Alex, provocandu-i o durere aproape de nesuportat.
  Dar se bucura de ea cu o placere sadica. Il apuca de parul nu foarte scurt, tragandu-i capul pe spate, si il ridica pana ce Alex statea acum la nivelul sau, pe pat, cu spatele lipit de pieptul sau. Ii intoarse brusc capul Tony spre el si ii puse stapanire pe buze. Limba i se strecura in gura celuilalt, incepand un sarut neexperimentat, insa fratele sau geaman nu participa in niciun fel. Nu avea putere sa se impotriveasca, dar nici de participat nu avea s-o faca, nu in viata asta!
  Il inlatura repede vazand ca nu primeste raspuns si hotari sa se razbune. Era ca si cum Alex era vinovat ca ramasesera singuri si nu aveau niciun fel de sprijin. Se adanci in el cu forta, izbindu-se de fesele sale, creandu-i acelasi disconfort nebun in acel loc. Isi dorea sa se termine, desi era doar la inceput.
  Isi inchise ochii, simtind cum il parasesc puterile. Talia inconjurata de bratul lui Tony nu ii permitea sa cada, desi ar fi facut-o, ramanand printre cearsafurile ravasite. Si dorinta ii fu implinita, caci mainile celuilalt il abandonara. Cazu pe pernele ude acum, muscand dintr-una de durere, in timp ce fratele sau se adancea din ce in ce mai mult in interiorul lui, facandu-l sa urle chiar, distrus de durerea groaznica din acel loc.
Miscarile lui Tony devenira alerte si, pe masura ce inainta, Alex isi simtea carnea sfasiata de mii de ace parca. Parca nici tortura nu era mai grea decat violul fratelui sau... Acum erau o aceeasi persoana, insa niciodata cum mai fusesera.
  - Te... ura...sc... rosti pintre suspine de durere si lacirmi.
Tony termina rapid, apoi cazu peste el. Incet, Alex se trase din acel loc, incercand sa se tina pe picioare. Nu avea forta insa pentru absolut nimic. Ii venea sa urle, dar se abtinu, cei drept cu mare greutate. Se indrepta spre baie, unde se spala. Avea nevoie sa nu mai simta... Acel lucru acolo, desi nu reusi. Incercarea ii esua, deoarece durerea era prea mare, apa o amplifica si sangele ce siroia nu ii permieta sa faca nimic.
  Isi lua cateva haine, profitand de fatpul ca fratele sau doarme... Si pleca.
  Niciun bilet, nimic. Doar disparu.
 
Sangele apa nu se face... Insa acum, sangele meu a devenit venin. Te voi uri, Tony, toata viata mea pentru ce ai facut, si nici in mormant nu te voi ierta! Iti doresc sa fii nefericit mereu, sa ma cauti... Si sa nu ma gasesti! Sa ma iubesti mereu si de fiecare data sa-ti aduci aminte cum mi-ai gustat cu o cruzime inimaginabila carnea! Carne din carnea ta, acelasi sange ce curge prin noi, iar tu l-ai blestemat de o fapta nesabuita... Te urasc!  
Alex plecase. Iar unicul semn ce-l lasase era o pata de sange uriasa pe cearsaf, ce simboliza o inima franta, cu un contur neclar, insa existent. Inima lui.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Pana cand moartea ne va desparti [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 8.057 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.097 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Dansand cu moartea Alee 7 4.771 25-06-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Hai sa ne jucam cu moartea andera 1 3.460 22-11-2007, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)