26-09-2011, 10:26 PM
1. Care este personajul tau preferat din Naruto (fata si baiat) ?
Sasuke si Hinata
2. Descrie un moment ce te-a impresionat cel mai mult din original sau Shippuuden.
Pai
, sfarsitul luptei dintre Sasuke si Itachi
3. Care crezi ca va fi cel mai existent cuplu din Naruto ?
NaruSaku
4. Ce parere ai despre Sasuke ? Crezi ca se va intoarce in sat?
Una foarte buna. Sper ca nu.
5. Credeti ca dupa Naruto Shippuuden va veni si o serie Akippuuden?
Sa speram ca da
6. Ce crezi tu despre Manga? iti plac?
Aaa, am incercat sa citesc o data, dar cuvintele mi s-au amestecat in cap si am lasat-o balta
7. Care crezi ca v-a fi sfarsitul lui Shippuuden?
Naruto il omoara pe Sasuke, devine eroul satului, se insoara cu Sakura si dupa putin timp devine Hokage
[nu stiu voi, dar pe mine m-ar dezamagi sfarsitul asta, chiar foarte usor de ghicit
]
8. Ce parerea ai despre Toby? El este Obito sau Madara? Si ce legatura au cei 3 ?
Toby este defapt Madara. Parere
, tot una buna 
9. Credeti ca Sakura va inceta pana la urma sa il iubeasca pe Sasuke stiind ca nu are nici o sansa?
Nu
10. Ziceti o faza amuzanta din naruto la care ati ras cu pofta
Episodul in care echipa 7 incearca sa ii dea masca jos lu Kakasi [sau cum se scrie
]
Sasuke si Hinata
2. Descrie un moment ce te-a impresionat cel mai mult din original sau Shippuuden.
Pai

3. Care crezi ca va fi cel mai existent cuplu din Naruto ?
NaruSaku
4. Ce parere ai despre Sasuke ? Crezi ca se va intoarce in sat?
Una foarte buna. Sper ca nu.
5. Credeti ca dupa Naruto Shippuuden va veni si o serie Akippuuden?
Sa speram ca da
6. Ce crezi tu despre Manga? iti plac?
Aaa, am incercat sa citesc o data, dar cuvintele mi s-au amestecat in cap si am lasat-o balta

7. Care crezi ca v-a fi sfarsitul lui Shippuuden?
Naruto il omoara pe Sasuke, devine eroul satului, se insoara cu Sakura si dupa putin timp devine Hokage

8. Ce parerea ai despre Toby? El este Obito sau Madara? Si ce legatura au cei 3 ?
Toby este defapt Madara. Parere

9. Credeti ca Sakura va inceta pana la urma sa il iubeasca pe Sasuke stiind ca nu are nici o sansa?
Nu
10. Ziceti o faza amuzanta din naruto la care ati ras cu pofta
Episodul in care echipa 7 incearca sa ii dea masca jos lu Kakasi [sau cum se scrie

![[Imagine: YWk6O.jpg]](http://i.imgur.com/YWk6O.jpg)