Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pana cand moartea ne va desparti

#5
Mersi mult de comentariu ^:)^
:*

[center]Un episod crud[/center]



Trecusera cateva zile bune de la ceea ce se petrecuse dupa dusul lui Alex, iar cei doi gemeni se impacara. Tony isi ceruse scuze, recunoscand ca nu era sigur nici el pe ceea ce facea si ca nu are vreo itnentie rea, ci doar era curios de reactia fratelui sau. Alex insa era sceptic. Cu toate acestea, nu spunea nimic.
- Mai dam si noi pe la scoala? intreba oftand baiatul, privindu-se in oglinda. Isi aranja parul cat de cat, auzindu-l apoi pe Tony cum isi aprinde o tigara.
- Da-o dracului, oricum nu ne ajuta la nimic! ii spuse nepasator, apoi trase aer in piept, apoi se privi mai cu atentie, analiznadu-si chipul.
Iesira afara, ca de fiecare data, indreptandu-se grabiti spre a nu pierde reuniunea gastii din fiecare seara. Dorira sa iasa, insa tatal lor, beat mort, ca si aseara si ca mai mereu, le aparu in fata. Ii privea cu ochii lui injectati si abia se putea tine pe picioare.
- Inc...Incotro? intreba sughitand. Era multumit de el insusi si de cat bause acum, dar nu isi suporta copiii si, de aceea, dorea sa le faca viata amara amandurora. Din cauza voastra suntem in gaura in care suntem! Pedepse ce sunteti!
Tony fierbea de furie. Alex insa il lua de mana, incercand sa-l traga afara.
- Haide... Nu privi in urma...
Nu dupa mult timp de gandire, tatal lor se auzi strigand:
- Homosexualilor!
Asta ii puse capac lui Tony. Se intoarse spre tatal sau si ii dadu un pumn, trantindu-l la pamant. Cum si asa el nu se putea tine bine pe picioare, se izbi cu capul de podea. Nu parea insa prea afectat de asta, caci incepu sa injure:
- Fii de catea ce sunteti! Putorilor! Jigodiilor!
Tony stranse pumnul, insa Alex il luade mana si il trase afara din casa, indreptandu-se spre scari. Locuiau la etajul al patrulea si niciunul dintre ei nu stia cum tatal lor urcase pana sus fara sa cada de-acolo. Era scarbit din cale-afara de el si ii dorea ce-i mai rau. Le facuse amandurora viata un chin.
Nu se mai oprira de aceasta data unde stateau de obicei,si anume la scara blocului, cu gasca, ci se indreptara impreuna spre parc. Ajunsi acolo, alesera o banca mai retrasa, de la adapostul unui copac. Erau ascunsi privirilor oamenilor. Tony isi lasa capul pe umarul fratelui sau si il lua de mana.
Lacrimile ii curgeau pe chip.
- Ma doare... Mereu face la fel... De ce nu putem avea si noi o familie normala, Alex? intreba ridicandu-si privirea indurerata spre cea a fratelui sau. Acesta ii curpinse chipul in palma si il saruta pe frunte, apoi ii sterse lacrimile cu blandete.
- Nu stiu, dar nu vreau sa plangi... ii rosti incet la ureche. Ii aseza iarasi capul pe umarul sau si il inconjura cu bratele. Si lui ii vene asa planga si era de parere ca soarta nu fusese buna cu ei, fiindca le daduse un tata care stie foarte mult sa-si bata joc de ei.
- Auzi, ne face pe noi homosexuali! Betiv infumurat... Jegos... Imputit! spuse lovind banca cu pumnul de mai multe ori. Alex, sunt satul de el, sunt satul... Si mamei, cate ii face si mamei...
Ramasera acolo, vorbind, pana tarziu, foarte tarziu in noapte. Erau obositi amandoi, dar ramasesera imbratisati.

Intre timp, mama lor se indrepta grabita spre casa. Desi criminalul fusese prins, ea tot se temea ingrozitor de faptul ca ar putea fi prinsa si batuta sau ucisa de cineva, mai ales ca aveau un carier rau famat. De ce ii era ei cel mai frica era sa-i lase pe fiii ei fara niciun ajutor in viata.
"Pentur voi muncesc, Alex, Tony... " le spusese de multe ori. Si chiar asa era, cei doi copii ai ei erau motivul pentru care ea traia. Era scarbita de viata si de lipsa de noroc pe care o avusese. Isi ura sotul, dar totusi avea de la el doi copii frumosi, iubitori. Doi gemeni.
Se gandea acum sa se desparta de tatal lor. Spera ca, in aceasta seara, sa-l gaseasca treaz. Voia sa-i impartaseasca planurile ei: sa meraga si sa divorteze, ea luand custodia copiilor, iar el sa se descurce cum poate. Dar nu avu noroc, deoarece ceea ce o intampina fu dur: sotul ei, beat mort, era deasupra vecinei de dedesupt.
- Cum... Cum.... incepu, insa ramase stupefiata.
Barbatului nu ii pasa de prezenta ei. Continua sa faca sex cu vecina lor, iar aceasta gemea incantata. Nu o vazuse pe femeia ce aparuse in cadrul usii. Sunetele se auzira din ce in ce mai tare, pana ce sotul ei probabil ca terminase. Atunci se intoarse si o vazu.
Ea statea acolo, in cadrul usii, plangand. Lacirmile ii siroiau pe chip si nu se putea misca.
- Ai venit? rosti pe un ton nonsalant barbatul, in timp ce vecina ramasese si ea stupefiata. Isi trase rochia in jos, apoi isi lua lenjeria intima si se ridica din pat. Voia sa plece...
Barbatul se aprpie de sotia lui, mergand ca un ametit. Se vedea cat de rau ii facea cantitatea de alcool bauta. Isi privi sotia, apoi ii trase o palma cat putu de tare. Aceasta ramase cu gura cascata...
- Mama! striga Tony in acel moment, prinzand-o pe femeia care ii daduse viata. Avusese noroc, ajunsesera inainte ca tatal lor sa o poata pedepsi mai rau. Alex intra in camera fara sa ii pese si il apuca furia cand o vazu pe vecina.
- Tarfa... ce cauti aici?! striga la ea si se apropie. Mana i se infipse in parul femeii, apoi un pumn in gura o facu pe aceasta sa cada in genucnhi, plina de sange. Iti scot dintii, ai auzit?! Tarfa ordinara!
O lua la picioare, in timp ce tatal sau se intoarse spre el si il apuca de gat. Tony simti si el durerea ,desi nu era cel vizat. Se ridica brusc si, apucand un scaun de la masa ce le servea drept birou de scris lui si fratelui sau, i-l tranti in cap tatalui sau, spargandu-l.
Alex tusi in acel moment. Desi fusese pentru foarte scurt timp, simtise ca ramane fara respiratie. Se agata de fratele sau, privindu-l pe tatal lor, ce zacea pe jos, insa nu-si pierduse constiinta. Se ridica incet-incet si se uita la sotia sa. Parca fiii lui nu mai existau. Cei doi gemeni vrura sa sara, insa privirea resemnata a mamei lor ii facu sa se opreasca.
Stia ca aveau sa sufere daca se interpuneau intre ea si tatal lor, astfel ca ramasera acolo. Era voia mamei lor...
Barbatul o lua de par si dadu cu ea de perete. O palma o zgudui pe fragila femeie, apoi un picior... Si fu aruncata la podea. Lovea cu toata puterea in ea, facand-o sa geama din cauza durerii, lacrimile scurgandu-i-se siroaie de pe chipul indurerat.
Incepu sa tipe in scurt timp, pe masura ce lua picioare in spate de la sotul ei.
Alex ii sari in spate tatalui sau, iar cand cazu, o facu izbindu-se de zid. Imediat, intalni si coltul unei mese, care i se infipse in abdomen.
- Drace! spuse in soapta. Se feri imediat, fiinta tatal sau cazu si el foarte aproape de trupul sau. Tony isi lua fratele de acolo, ridicandu-l in brate. Se indreptara apoi spre mama lor... Dar aceasta nu dorea sa vina. Se ridica si se duse incet in pat.
"Oare de ce suporta chinul asta? " se intreba Alex, iesind din casa. Nu avea rost sa mai stea acolo. Il lua pe Tony si se indreptara incet unde vedeau cu ochii....
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Pana cand moartea ne va desparti [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 8.058 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.097 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Dansand cu moartea Alee 7 4.771 25-06-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Hai sa ne jucam cu moartea andera 1 3.460 22-11-2007, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)