Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

• Ðaηgerσus Ł๏√ξ •

#29
[center]O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Cine ar fii crezut ? Ce cauta el aici ? Cine l-a adus , oare a venit sa ma salveze ? Chiar nu inteleg ce cauta aici . Si in aceasta camera cu afurisita aia . Deci se distreaza ha , lasa ca le arat eu lor distractie .


Capitolul 10

Deschid usa la perete si intru in incapere . Cele doua persoane isi intorc privirea spre mine si cel mai socat este el . Sta legat in niste lanturi prinse de tavanul care sta sa cada . Acest metal ii atarna pe langa corp si-i da o stare de greutate . De aceea sta in genunchi cu , capul plecat spre sol . Bluza lui , candva alba , acum sfasiata , alocuri cu mici pete de murdarie , sta neclintita pe trupul lui binefacut . Acel cordon violet care-i sustinea pantaloni , este desfacut si lasat de voie , pe langa bazinul victimei . Parul lui , negru , usor lung si ciufulit , este ud si lipit de chipul alb ca zapada . Buzele rosi si carnoase ii dau putina culoare si ii invioreaza fata . Ochii lui ... ochii lui nu mai sunt asa negri . Stau deschisi privindu-ma , parca sunt lipstiti de acea nuanta abisala de mai demult . Sunt stersi , parca e intrat in transa , si nu mai exprima nici un fel de sentiment .


Fata , este imbracata intr-un costum de stripteuza . Din piele cu tente lucitoare de lac, multe bretele ii acopera zone ale corpului . Costumul este stramt pe corp , fapt ce te face sa crezi ca o sufoca. Ii sta bine in el , nu este grasa , are un corp foarte frumos . Sani mari voluptosi , mijlocel de viespe , picioare lungi si zvelte si maini foarte subtiri . Ochii ii are galbeni ca frunzele de toamna si parul precum florile de liliac .Acum observ ca are un cercel sub buza inferioara chiar la baza acesteia . Ploapele acesteia sunt acoperite de un fard asemeni parului ei , pe cand buzele au o stralucire orange iar chipul ii este alb precum inghetata de vanilie .


Se intoarce cu tot corpul spre mine si observ ca in mainile ei micute , albe si fine , cu niste degete lungi de pianist , care se termina cu niste unghii vopsite in rosu , tine un bici . Probabil acel obiect ii provoca durere brunetului . Inca o concluzie prost trasa . Nu se distrau , doar ea se distra , cand el , poate chiar suferea . A trecut prin multe si ma mir ca niste simple biciuituri sa-l doara . Ma opresc din oricare gand si o intreb pe Canan ce se intampla . Aceasta isi deschide buzele dar brusc incremeneste . Parca prin ochii ei se derula un film si era socata de ce se intampla . Ma apropi de ea si-mi trec mana prin fata ei . Se da cativa pasi inapoi apoi se indreapta spre mine si din mers imi da acel bici apoi ma depaseste si-mi spune ca are treaba asa ca eu trebuie sa ma joc cu „noul venit” . Iese pe usa apoi o tranteste si linistea ramane in urma ei .


Imi plec capul si ma uit la biciul pe care-l tin . Are mici firisoare de sange ici-colo si este un adevarat obiect de tortura . Ma apropi de Sasuke si il vad cum isi ridica capul si devine nelinistit . Incepe sa se zbata si incearca din rasputeri sa scape din stransoarea lanturilor dar , este zadarnic . Tot se zbate ca un peste pe uscat si acum imi dau seama ca nu vrea sa mai fie biciuit . Dar eu nu am o asa intentie . Dau drumul biciul si ma arunc in genunghi ajungand la nivelul brunetului care inca se teme . Ii cuprind chipul in mainile mele firave si incerc sa-l linistesc spunandu-i ca s-a terminat cu tortura. Se opreste din zbatut si ma priveste cu ura . Se uita adanc in ochii mei si parca ma intreaba de ce sunt aici . Vreau sa-l imbratisez dar se zbate din nou , fapt ce nu-mi da voie sa il strang la piept . Ma indepartez usor de el si il intreb ce se intampla . Inca o data ma sageteaza cu privirea si incepe sa-mi spuna ca dupa ce au dat semnalul de grupare eu nu am sosit asa ca au pornit sa ma caute .
-Eu am luat-o in partea asta a padurii si tu m-ai gasit. Atunci au aparut ce-i din Akatsuki si m-am luptat cu ei , insa , erau prea multi chiar si pentru mine . M-au adus aici apoi fata aceea a spus ca are ceva cu mine si am ramas singuri . Si-a dat jos pelerina si si-a dezvaluit trupul . Nu stiu de unde a scos biciul dar ma lovea cu atata lacomie incat am crezut ca o sa mor . spuse acesta dezmagit de toate cele intamplate .


Parca imi transmite durerea . Ma pun usor in genunghi si-i sar la gat . Il strang cu putere si ii spun ca o sa-l eliberez .
-Cine , pe cine sa elibereze ? se aude o voce din necunoscut asa ca tresarim amandoi iar eu ma ridic de langa brunet .
Usa se deschide si in cadrul ei din lemn de brad isi face prezenta Pain . Imi duc mainile la spate ca sa nu mi le vada cum mi le framant si il intreb ce mai face . Afizez un zambet cat fata mea de mare si ii fac si lui Sasuke semn ca sa nu mai fie asa molosit .Insa , portocaliul asta nu e usor dus de nas . Oftez si-mi las capul in jos iar acel zambet imi piere de pe chip . Era unul fals , doar asa , pentru pacaleala . Dar nu a fos o poanta buna . Trebuia sa ma grabesc sa-l scot de aici , nu sa il imbratisez .


pentru bautura alcoolica
[/center]
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?




Răspunsuri în acest subiect
RE: O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir - de Zummy - 08-09-2011, 04:57 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)