Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: • Ðaηgerσus Ł๏√ξ •
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
hei buna am deschis inca un nou fic sper sa va placa >:D<

Disclaimer: nu detin nici un personaj din mangaul/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora

O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Chapter 1
Sakura Haruno


Ma inalt spre cer si apoi revin usor pe crengile copacilor , continuand cercetarea . Eram intr-o misiune de recunoastere cu plutonul format din noua ninja respectiv eu , Sakura Haruno , Naruto Uzumaki , un baiat cu parul blond si ochii de azur , Sasuke Uchiha , are ochii negrii si parul negru ca noaptea , Ino Yamanaka , are parul blond ca spicul de grau si ochii albastri ca cel mai senin cer , Choji Akimichi , Shikamaru Nara , Hinata Hyuga , Shino Aburame si Kiba Inuzuka insotit de catelul lui Akamaru . Toti purtam pelerinele specifice satului nostru , Konoha , care la fiecare inaltare spre cer se ridicau si formau un cerc in jurul corpului nostru . Erau albe si jos la margini erau cusute doua linii rosi . Ne indreptam spre satul nisip , Suna . De ce ? Pentru a incheia un tratat de pace intre cele doua sate . Hokagele satului nostru , Tsunade o femeie de saizeci de ani , cu parul blond si ochii ca cel mai dulce caramel , ne-a ordonat sa ducem pergamentul intreg Kazekageului , Gaara . El are parul rosu si ochii verzi . Mergem incontinuu de doua zile si tocmai azi vom ajunge acolo . Ne oprim din sarit si coboram jos . Naruto ne spune ca suntem urmariti si ca trebuie sa ne despartim . Dam toti afirmativ din cap si plecam . Eu am luat-o inspre nord iar ceilalti in diferite directii .

Incep sa sar iar din copac in copac si aud un mic fosnait . Ma opresc si stau in copac cateva secunde , dupa care cobor sfioasa jos . Ma indrept catre acel tufis de unde s-a auzit fosnaitul si vad o mica capcana . Era un fir de plasa nu foarte vizibil dar se putea observa daca erai mai atent . Trag de el cu degetul si din copaci vin mii de kunaiuri care ma au in vizor ca o tinta . Le observ repede si ma rostogolesc apoi imi scot si eu un kunai din gentuta mea si incep sa lovesc armele care se indreapta spre mine . Nu sunt atenta si unul imi atinge suprafa alba si fina a pielii incepand sa apara sangele care usor devine abundent . Il simt cum mi se scurge pe mana in jos si apoi atinge pamantul rece . Asta ma face sa observ niste pasi care nu apartin incaltamintei plutonului meu . Deci cineva e in zona . Iau pozitia de lupta si-mi scot alt kunai aruncandu-l pe celalt . Ma uit in toate directiile incercand sa depistez pe cineva insa nu vad nimic .
-Oricine ai fii , iesi de unde esti ascuns si nu ma face sa vin dupa tine ! nu aud nimic si nici nu vad . Nu-mi place sa ma repet deci iesi ! strig ca o nebuna parca vorbind cu pasarile sau copacii .
De dupa un copac iese un baiat roscat imbracat intr-o pelerina neagra care are mici norisori rosii care sunt conturati cu o linie alba . Akatsuki ! ce cauta ei pe aici ? si mai important ce treaba au cu mine ? Dar cred ca daca au prins un iepuras nu au cum sa-i dea drumul , deci sunt condamnata .
-Hei ! Tu fata cu par roz , striga roscatul la mine de parca as fii o ciudatenie , cine te crezi de tipi aici ca dementa ? sau nu stii cu cine ai de aface ! am dreptate nu ? zice el incepand sa rada .
Inghit in sec deoarece stiu ca aici imi este sfarsitul dar merita sa incerc . Imi duc kunaiul in fata si ma indrept catre el apoi dispar si apar in spatele roscatului , dar sunt prinsa de maini si intoarsa cu spatele la el si apoi apropiata de abdomenul bine lucrat al acestuia . Isi apropie capul de urechea mea si imi spune ca-i vai s-amar de pielea mea . Incerc sa scap dar ma strange prea tare . Ii dau un cot in burta si fug repede de langa el . Incep sa sar iar din copac in copac dar sunt atacata de un alt membru Akatsuki . Evit shurikenurile acestuia si ma prind de o creanga rotindu-ma pe ea si aterizand pe alta . Sar ce sar dar un alt criminal apare de nu stiu unde si de asta nu am cum sa scap deoarece e prea aproape . Ma dau batuta dar chiar cand ma prinsese observ o mica scapare . Ma arunc in jos din copac si inca astept sa ating pamantul rece si umed deoarece solutia mea fusese o groapa . Ating cu tot corpul pe suprafata adanciturii si ma ridic repede . Imi fluxez o cantitate mica de ceacra in mana dreapta si mi-o pun pe rana de mai devreme . Ustura atat de tare de zici ca am bagat-o in otet . Un mic icnet de durere iese printre buzele mele catifelate si trandafirii . Termin vindecatul ranii si incep sa vad ce-i prin groapa asta . Vazul este slab aici si la orice miscare pe care o fac am impresia ca mai e cineva aici si chiar e . Ecoul meu este prezent si reuseste sa ma sperie . Dintr-o data vad o lumina foarte puiternica si in adancitura isi face aparitia aproape toata organizatia Akatsuki . Of doamne daca asta voiesti tu si asta mie sfarsitul atunci … bine . Inchid ochii si-mi plec capul asteptand sa mor .

Imi cer scuze pentru gresselile de tastare si orice alt nimic
Uf, nici un comentariu ? Vad ca te-ai descurajat si nu ai mai postat nici un capitol , ori de asta ori din pricina faptului ca nu ai timp . Sunt cam nedumerita , ori am uitat eu de cand am citit ( nu am citit acum ficul ) dar tu ai spus la inceput ca fata merge in misiune cu Sakura si ceilalti apoi la sfarsit ai descris-o pe fata ca fiind Sakura ( par roz ) . In rest stai destul de bine cu toate .

Imi place ca e cu Akatsuki , si dac aam vazut eu bine , cu Sasori... Ar fi super sa fie cu el pt. ca de Sasuke ne-am cam plictisit ( cel putin eu ). Sper sa pui repede capitolul , nu pot sa-mi dau seama de prea multe dintr-un capitol .
iti multumesc draga ‡Whisky~Fără~Gheaț㇠pentru comentariu si nu m-am descurajat dar nu-mi placea sa pun capitol dupa capitol :D acu sper sa-ti placa nextul >:D<



O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Chapter 2

Astept si tot astept dar nimeni nu face nimic , doar se uita si stau ca niste statui . Ochii mei sunt inca inchisi iar gandul meu zboara la toate intamplarile distractive din viata mea , si cand realizez ca o sa mor si trebuie sa ma despart de realitate si de frumoasa lume imi vine sa cer iertare criminalilor , dar nu am facut nimic si deasta nu-mi pot cere scuze . Ar fi penibil sa-mi cer scuze asa din senin ca-mi vine mie . Deschid ochii si vad pamantul fisurat mai sa se crape si sa desparta lumea de adevar sau iadul de rai . Poate am murit si nu am simtit nimic si acum sunt intre moarte adica iadul si intre viata vesnica , raiul . Orice ar fii nu cred ca Akatsuki vor fi in ambele dimensiuni si cum inca sunt prezenti , cred ca am ajuns in iad . Dar oare ce rau am facut eu , zimi tu doamne . Nu prea am idée dar daca asta ti-e decizia e in regula . Imi ridic capul si observ in sfarsit soarele candva acoperit de coroanele copacilor . Semana cu … parul lui Naruto . Sincera sa fiu deja imi e dor de el si doar cand ma gandesc ca aici e punctul vietii mele si ca nu o sa am acces la omenire imi vine sa ma sinucid . Nu pot sa mor de doua ori , nu am cum . Adica mor in viata de pe pamant mai mor si in iad si unde ajung ? cred ca in infern si intuneric complet .


Nu stiu cum dar intregul meu gand dedicat parerii de rau este zdrobit si spulberat in mii de bucatele furate din amintirele mele . De cine ? de Akatsuki , normal . Acestia si-au unit mainile formand un cerc al carui mijloc eram eu . Cred ca fac un ritual prin care se decide unde merg , iad sau rai . Cred ca am deja bilet de dus spre iad dar nu cred ca s-au fabricat inca cele de intors . Barca este pregatita si are si un carmaci care o manuieste cu multa dibacie prin lava asta din intregul iad . Mereu curge lava si dupa ce oamenii sunt arsi in smoala sunt aruncati in lava asta care creste cu fiecasre om mancat . O sa mai manance unul , unul cu par roz si ochii safirii . Voi fi cireasa de pe tort , sau de pe lava in cazul iadului . Deci voi fii cireasa de pe lava a iadului si apoi devorata fara pic de dezgustare de aceasta . Apoi cine stie ce urmeaza dupa iad . Presupun ca un alt nivel , unul mult mai greu . E ca un joc , doar ca depinde de viata si de moarte .
Eu ca un mijloc al cercului format de Akatsuki ma invaluiesc intr-o chakra de culoare roz si apoi imi iese prin ochi si prin gura ca un fel de fum negru . Mi-au luat sufletul , si acum trupul meu fara pic de viata in el cade jos pe pamantul inca umed . Soarele este instantaneu acoperit de norii reginei noaptea si cade un strop pe chipu-mi palid . Cad unul dupa altul si usor leaga un lant de picaturi formand astfel ploaia . Se zdrobesc de corpul meu dar eu nu simt nimic , nici placere nici dezagreere nici un fel de senzatie . Ma priveste sufletul meu de acolo de sus si-mi pare rau pentru relele facute deaorece eu pe aceasta lume nu am suferit , dar el acolo , va fii chinuit . Daca as putea mi-as cere scuze , m-as pleca in fata lui si i-as saruta mana apoi as ramane cu marele meu cap plecat in fata iluminatiei lui . I-as mai multumii ca ma ales pe mine sa-i fiu gazda si i-as ramane vesnic recunoscatoare . Dar daca eu sunt moarta si-mi vad trupul neinsufletit la pamant si sufletul e sus atunci… eu ce sunt ? doar o iluzie sau doar o inchipuire de-a mea , poate a doua personalitate pe care mi-o creasem sau o a doua lume . Acum sunt in intuneric si nu mai e nimeni aici . Sunt doar eu cu mine . Dar care mine ? ca am murit ca si trup dar ca si suflet . Si sunt doar o iluzie pe care un simplu numic o poate distruge si atunci eu nu as mai exista nici ca o mica fantezie sau altceva . Ma pot evapora la fel cum o fac stropii de ploaie care ajung in apa marilor si oceanelor dar aici in acest infern nu-i nici lumina si atunci de unde sa cer altceva . Trebuie sa ma multumesc doar cu atat cu micul putin pe care il mai am . Incerc sa caut ceva in intuneric dar dau tot de mine . Eram jos intr-o balta de sange cu hainele rupte si urme de bataie pe intregu-mi corp . In alta parte a acestei neguri apare sufletul meu trist si dezamagit cu un ton de superioritate dar , asta sunt eu . Trupul meu inca zacea in acea balta si nu facea nimic asa ca m-am dus sa-l ridic dar sufletul ma luat de mana si apoi mi-a luat si trupul de mana . Am format un cerc din mainile noastre legate ca un lant si toate aceste trei destine au intrat in unul singur si eu….


Eu m-am trezit . Eram pusa pe imensa sabie a lui Kisame si carata de el . Ma mir ca nu-l dureau oasele , dar el e un fel de rechin si astia nu au oase . Nu inteleg de ce ma mir dar tot eu sunt si asta . Eram in spate de tot , iar ceilati erau mult in fata pestelui . Capul si seful organizatiei era Pein dar adevaratul lider era Madara . Nu pot spune ca-i cunosc personal , nu am cum , stiu doar mici amanunte si atat . Cred ca o sa ma omoare dar era mai simplu sa mor acolo si totusi nu inteleg de ce vor sa ma omoare la sediu lor sau vagauna ce-or avea .

-Hei , cap de peste , ce crezi ca faci ! tip dandu-i pumni in cap lui Kisame .

-Hei ! Atentie , s-a trezit frumoasa adormita ! striga el la ceilalti membrii care se intorc la auzirea spuselor lui .
Kisame se opreste si ma arunca cat colo , iar ceilalti se apropie si ei . Of , doamne mai finut nu putea fii si pestele asta , dar de unde , daca ei nu stiu ce e aia mila . Si totusi , daca m-au luat cu ei au nevoie de un serviciu de-al meu . Am mentionat cumva ca sunt un medic ninja ? da ce conteaza . Deci probabil Madara asta este grav bolnav si are nevoie de ajutor , oricum e o piesa de muzeu deci nu prea cred ca ar conta daca moare sau nu . Ma ridic de pe jos si-mi scutur fustita rozalie de praf .

-Oho , vezi ca ne-am murdarit fustita ! spune un tip cu parul argintiu si cred ca e foarte vorbaret , ma uit la el urat si incepe sa rada ca idiotul .

-Ha ! Ce crezi ca daca te uiti la mine cu ochii aia de copil nevinovat….

-Rectific ! Nu sunt de copil…. ma intrerupe si imi vine sa-i dau o palma dar ma abtin .

-Oho si atunci de ce sunt ? De om neajutorat si incoltit ? Da sigur , vezi ca m-am speriat prea tare ! nu numai vorbaret ci si al naibi de enervant si eu credeam ca Naruto e enervant .

Incep sa-mi mangai bratul drept cu palma stanga in semn de singuratate , pentru ca imi era chiar foarte dor de blond , de glumele lui si de tot ce facea . Imi vine sa plang si chiar cand sa-mi cada imaculatele perle vine un blond la mine si ma intreaba daca ma simt bine punandu-mi mana pe umar . Ma incrunt si sprancenele mele formeaza un unghi . Ii dau mana jos blondului si ii spun ca sunt bine .

-Sa nu-mi spui ca iti place copilasul asta ? zice din nou tipul de mai devreme .

Blondul nu zice nimic doar trece in randul lui . Pain se apropie de mine si-mi spune ca trebuie sa merg cu ei dar nu mai ascult ce are de spus deoarece il intrerup intrebandu-l ce se intampla daca nu vreau . Simt un kunai ce-mi sta in spate mai sa mi-l strapunga si aud cum mi se spune ca voi fii obligata . Roscatul pleaca din spatele meu si se duce la locul lui . Imi pun mainile in san si o iau inainte , apoi vin si membrii organizatiei .

-Trebuie sa-i scoata cineva fitele astea din cap ! nu prea stiu cine a zis dar ce conteaza .

Ma intorc si ii vad cum se opresc din “captivanta” lor discutie .

-Sa stiti ca mai sunt aici ! le spun aratandu-ma .

Nu mai spune nimeni nimic si pornim iar la drum . As incerca sa scap dar nu stiu pe unde mi-am pierdut gentuta cu arme . Parca destinul asta ar vrea cu ardoare sa fiu eu Akatsuki , de parca as fii capsata de ei si nimeni nu s-ar oferii sa deschida capsele si sa ma elibereze .
Heei!
Deocamdata nu observ foarte tare despre ce vrea sa fie vorba in fic. Doar ca Sakura este rapita. :-?. Mda. Deci, sa trec la partea dura.
In primul rand. Ai foarte multe greseli de exprimare in ambele capitole. Numai dau exemplu. Incearca sa cauti si sa te corectezi. Ce am mai observat. Aceeasi greseala pe care am facut-o si eu la inceput. Nu se lasa spatiu inaintea unui semn de punctuatie ci dupa. Cu descrierea mergi binisor. Dar ce m-a deranjat la descriere. M-ai bombardat cu cuvantul "iad". Cred ca daca stau sa-l numar l-ai folosit de peste 20 de ori. Incearca sa pui sinonime si sa nu te repeti pentru ca strica esteticu'. Dialogul nu a fost in cantitati mari si asta e bine. Ce-mi mai place este ca ai pus-o pe Sakura intr-un rol ceva mai dur. Ai facut-o mai tupeista. Imi place :).
Sunt nerabdatoare sa vad cum continui. Astept next'ul. Sa ma anunti. Ok?
Hai ca te-am lasat.
Hugs! >:D< :*:X
Vin din nou . Asa , pai vreau sa-ti zic ca nu am inteles nimic din toata descrierea aceea cu iad , spirite si ce-o mai fi . Sunt atatea chestii inutile , repetiti nici nu mai zis ca sunt o gramada , si plus ca ficul este atat de greu de citit . Nu stiu , fa sa fie mai usor de citit , schimba ordinea cuvintelor , fa acordul etc . Dupa greseli gramaticale nu m-am uitat , dar daca erau multe fii sigura ca spuneam .
Capitolul a fost frumos , inafara de chestiile alea pe care nu le-am inteles . Te astept cu urmatorul capitol . Bye !
O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Chapter 3
Cand ma gandesc ca o sa fiu folosita ca o batista de unica folosinta arde dorinta de a-i termina pe Akatsuki si a scapa de treaba murdara pe care urmeaza sa o fac . O sa fiu obligate sa-l vindec pe bosorog si dupa decapitata . Merg asa de repede parca zici ca vreau sa ajung mai repede la moerte si dupa sa nu mai plec . Ma intorc cu fata la criminali oprindu-ma din mers si ii intreb de ce au nevoie de sreviciile mele , nu de alta dar vreau sa vad daca ma vor mintii .

-De unde stii ca avem nevoie de servicii ? intreaba calm Pain .

-Deoarece nu cred ca ma-ti luat cu voi de florile marului sau ca sa ma omorati in vagauna voastra , spun ca un apropo si cred ca am putin cam mult tupeu avand in vedere ca sunt inconjurata de criminali , dar oricum voi murii , atunci sau acum ….

-Da , corect ! Trebuie sa ... mai bine lasa , ce nesiguri sunt si oamenii astia , dar ei nu sunt oameni deoarece si-au tradat propria rasa si sunt orice altceva .

-Da bine , acum lasa-ma cu sufletul la gura ! Frumos din partea ta ! ma supar pe el si-i arat limba .

Nu mai zice nimic si pornim din nou . Mergerm ce mergem si facem un mic popas findca un tip blond si enervant se vaita ca-l dor picioarele . Am vrut sa bat apropoul dar am zis lasa . M-am asezat sub un copac iar ceilalti au disparut . M-am ridicat ca arsa de jos si l-am intrebat pe Pain unde s-au dus ceilalti deoarece doar el mai ramasese . Imi spune ca fiecare are felul lui de a se relaxa in popasuri .

-Si …al tau…care e ? intreb printre pauzele lungi pe care le-am luat .

-Pai eu nu ma pot relaxa si oricum esti nou venita , zimi ceva depre tine sau intreaba-ma ceva .

-A ! Da …pai ... eu adica …mie … nu-mi plac criminali asa ca voi deci nu cred ca ma pot acomoda cu voi si ziceai nou veit adica m-ati bagat in organizatie ?

-Sa zicem ca da si nu vreau sa aud intrebari in gen de ce eu de ce pe mine , tu vei fii medicul grupului , clar ?! nu credeam ca e si rau adica a cam tipat .

Dau din cap afirmativ si apar si ceilalti . Ma asez jos si ii zic lui Pain ca eu nu m-am relaxat . La mine vine tipul ala cu ochi violeti si ma ia in spate spunandu-mi ca nu avem timp .

-De ce , va moare cumva fosila aia de sef ?! cred ca am cam incurcat-o .

Ma arunca de pamant si la mine vine Pain foarte furios . Ma ia de gat si-mi spune sa nu mai vorbesc asa despre acel om . Sincer nu vreau sa par o fricoasa si chiar nu-mi pasa cand voi muri , azi sau maine e tot una .


-Si daca e seful vostru ce , pentru mine tot o piesa de muzeu ramane ! ma ridic in picioare si-mi pun mainile in san .

Nu stau mult in pozitia asta deoarece imi simt parul smuls si rupt din radacini si apoi genunchii mei goi atind suprafata solului .

-Cine dracu esti si ce tot ai cu mine ?! ma rastesc la acelasi tip cu ochi violeti .

-Da si eu sunt incantat doar ca aici nu tu faci regulile asa ca taci dracu odata ! Ai inteles ?! ce capos , dar nu ma intrece pe mine .

-Ce fraiere nu ai treaba , afla ca eu nu primesc ordine sau respect reguli facute de idioti ca voi ! Ai inteles ?! repet cuvintele dementului si se pare ca nu-i place acest lucru .

Inchid ochii asteptand lovitura care urma sa faca contact cu fata mea dar astept mult si bine ca palma nu mai vine . Pain l-a oprit din actiune si mi-a dat mana lui ajutandu-ma sa ma ridic . Ciudat , cred ca toti ma cred o nerusinata si o fata rea dar eu nu fac ce vor ei . Pain ma intreaba de ce vreau balamuc cand pot sa tac si sa stau in banca mea dar ii raspund repede spunandu-i ca nu sunt asa cum ar vrea el continuand cu alte mii de lucruri asemanatoare .

-Pai nu esti dar incearca ...

-Stii ce , eu sunt asa cum vreau si nu-mi spui tu cum sa fiu , daca nu-ti convine omoara-ma si termina zgalceava , ii zic fara pic de resentiment .

Nu mai spune nimeni nimic si pornim la pas . Mergeam in linie cu baiatul blond si cu ochi violeti . Ii intreb cum ii cheama dar argintiul ingana un “Hmmm ! “ si o ia inainte . Il intreb pe blond ce are de e asa ciufut si imi spune ca asa e el din totdeauna si ca nu suporta fetele .

-Pai atunci o sa-l fac eu sa ma suporte , las’ca vede el !

-Sper sa nu te gandesti la perversitati pentru ca nu-ti merge cu el ! Serios poate ajungeti prea departe , zice foarte serios ceea ce ma mira si mai tare , de obicei rade dar acum e serios .

Il intreb daca e bine pentru ca zici ca e in alta dimensiune . Prefer sa-l las in pace decat sa ma cert si cu el dar pare ca are nevoie de ajutor . Ii trec mana prin fata ochilor si-l intreb inca o data daca e bine . Se dezmeticeste si-mi spune ca e totul in regula . Tot drumul nimeni nu a mai comentat sau spus ceva , doar am mers si atat . Acum suntem in fata unei pietre imense cu un sigiliu pe ea . Pain isi uneste degetele , aratator si mijlociu , ducandu-le sub nivelul barbiei si spune doua vorbe si piatra se ridica provocand un zgomul deranjant . Intram in incaperea dezvaluita de piatra si apoi facem doi trei pasi si ajungem intr-o casa .


stiu e chiar inutil acest capitol dar de inspiratia afurisikta :(((
Hello my dear >:D<.
Off scumpo... Ai cam exagerat cu dialogul... Mult prea mult. Descriere nu prea e deloc... Incearca sa reduci dialogul foarte mult. In capitol ar fi bine sa pui maxim 5-6 linii de dialog... Sau chiar deloc. Ai putea sa te folosesti de faptul ca povestesti la persoana I. Descrie mai elaborat. Foloseste toate figurile de stil daca e necesar. Baga mai multe epitete. In celelalte capitole ai pus mai multa descriere decat ai facut-o acum. Axeaza-te cel mai mult pe sentimentele Sakurei. Nici nu prea am ce sa-ti corectez pentru ca intregul capitol este gresit. Sincer, chiar nu da bine atata dialog. Este bine totusi ca nu grabesti actiunea. Asta e un lucru bun. Nu te grabi sa pui un capitol daca nu ai idei. Stai si incearca sa fie totul cat mai bine. Nu e bine sa fie repede si prost. Mai citeste si alte fic'uri si vezi cam ce ai gresit. Am observat ca nu ma-i ascultat si ai continuat sa lasi spatiu inaintea unui semn de punctuatie. Nu ma bucura acest lucru. Daca eu sau altcineva iti lasam o critica la fic, este pentru ca vrem sa te ajutam sa faci ceva valoros. Nici eu nu sunt un autor perfect. Nici pe departe. Dar incerc sa ascult ceea ce spun altii pentru a ma corecta. Incearca sa faci acelasi lucru si o sa vezi ca o sa evoluezi incet si sigur. Sper sa nu ignori acest com. Nu am fost dura. Chiar am incercat sa fiu cat mai blanda cu acest capitol. Am luat in mare, pentru ca daca statea sa iau totul, as fi facut o critica mai mare decat capitolul tau. Cu mai multa descriere chiar :]].
Ok. Acum, sper ca nu te-am descurajat sa-ti continui fic'ul. Mi se pare o idee originala si chiar as vrea sa o duci pana la capat. Vreau sa vad next'ul. Vreau sa vad daca m-ai ascultat de data asta.
Hai, spor la fic. Mai multa munca, DESCRIERE, mai putin dialog si totul va iesi perfect. Sa ma anunti cand pui next'ul.
Byee >:D<
Cred ca Search a spus cam tot ce se putea spune , si sunt de acord cu ea . Aproape tot acest capitol este alcatuit din dialog , ai pus doar la inceput si la sfarsit ceva naratiune . Citeste-l si tu o data . Ce spui , iti place ? Mie nu ! Cand Sasori a vrut sa o loveasca sau cand a tras-o de par puteai sa descrii ce a simtit , nu ca deja sare cu gura pe el . Trebuie mult mai multa descriere .
Atitudinea Sakurei nu-mi place deloc . E atat de tupeista si guraliva . Daca tu ai fi prinsa de niste criminali , ai mai avea curajul sa le comentezi sau chestii de genu ? Eu sigur nu ! Si Pain nu e deloc cum e in anime . De obicei el ar fi ala sadic . Ma rog , ma lungesc prea mult si nu am nici un chef . Vreau urmatorul capitol , dar te rog , nu-l face ca asta .
hei fetele imi pare rau ca a fost un capitol slab si search scz ca am continuat sa pun space dupa semne dar capitolul era facut si nu i-am dat edit si asta este facut de mult adica inaintea comentariilor si nu l-am putut posta aa si cu tupeul am zis ceva sa nu mai para chiar asa de tupeista adica moptivul pentru care este guraliva si etc deci nici asta nu e reusit si cred ca nici urmatorul dar celalalt va promit ca o sa fie mai bun de ce aceste doua capitole nu sunt bune sau de ce nu le poot edita ? pentru ca sunt postate si pe alte site-uri si nu le pot pune aici cumva si acolo altfel capitolul V este ultimul facut anapoda sio restul care inca nu-i produs il voi face mai bun deci va multumesc ca inca imi cititi ficul si spor la citit :*


O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Chapter 4

Intram inauntru si fiecare membru isi pune hainele in cuierul din holul mare si rosu . Eu incep sa analizez casuta si vad ca imediat dupa hol e o bucatarie mare crem cu tot ce-itrebuie frigider , cuptor , aragaz , dulapioare pentru pahare si absolut tot . O fata cu parul violet ca florile de liliac coboara niste scari si spune ca starea lui Itach , cine o fi u stiu , s-a inrautat si poate sa moara . Om mort , cuvantul mort este dusmanul medicului si prefer sa-l ajut pe acel Itachi invingand astfel moartea , deci o dau pe femeie la o parte si urc scarile ajungand pe un alt hol plin de usi negre . Incep sa merg si vad numele tuturor pe cate o usa . Itachi era numele scris pe o usa albastra dar de ce era diferita nu stiu .
Intru inauntru si ochii imi sunt orbiti de intunericul de acolo . Astia nu au bec sau cred ca e prea scump curentul . Caut un intrerupator si-l gasesc apoi aprind becul . Itachi , il cunosc e fratele lui Sasuke . Ma duc la el si ii verific temperatura , si e mai fierbinte decat un pui gata scos din cuptor . Ma duc la fereastra si o deschid dand la o parte perdeaua rosie . Apoi inchid usa pentru a nu face curent . Iau plapuma de pe el si ii pun mana pe piept . Omul asta murea de cald si mai avea si geamurile inchise , era total izolat intr-un cuptor de camera . Ies repede pe hol si le spun celorlalti sa-mi aduca un prosop si un tricou . Deidara si Sasori , roscatul , dispar din peisaj , cred ca ei s-au oferit . Ceilalti vin si ei iar fata aia sare ca arsa cand vede usi si fereste deschise .
-Tu gandesti , asta e pe morte si tu il ...
-Eu il scot din cuptor ! Sa stii ca e o prajitura reusita ! Daca tu ai avut grija de el pai mai bine nu aveai ! Asta nu e bolnav ca sa aiba nevoie de caldura e pe moarte femeie lasa-l sa respire si el , dar tu vezi macar ce aer inchis e aici ? ii spun idioatei pe un ton putin furios si cred ca par un pic cam tupeista si rea dar de frica actionez asa , daca o sa par o mielusica … poate ar fi mai rau .
Aceasta nu mai spune nimic doar pleaca si in incapere isi fac aparitia baietii cu tricourile si prosopul . Le iau si il dezvbrac pe Itachi apoi il sterg si ii dau tricoul nou . Il ajut sa se ridice din pat dar nu-si poate tine echilibrul asa ca se sprijina de mine . Asa am mers pana la bucatarie unde am cautat ceva prin frigider si am gasit numai prostii gen hamburger , pizza si nimicuri deastea .
-Deidara , du-te la magazin si cumpara niste rosii , castraveti , o salata , varza si niste cartofi , ii spun blondului iar el isi ia o jacheta si pleaca . Sasori , tu vei merge la o farmacie si vei lua niste plante medicinale iar fata cu par violet vreau sa te duci sa iei niste mere si o lamiae poate si putin musetel .
Acestia pleaca si eu ii dau un pahar cu apa lui Itachi . Acesta avea parul negru si ochii de aceeasi culoare . Era inalt si avea corpul bine lucrat . Chipul ii era palid si avea o tenta de culoare galbena . Se vedea ca era bolnav din cauza statului si nemancatului dar ce stiu astia inafara de a ucide , nimic . Deidara intra si pune pe masa cumparaturile . Ii intreb daca au ulei si sare si-mi arata dulapul maro de langa frigider . Il deschid si iau ingredientele apoi caut un tocator si un cutit prin toate dulapurile care mai sunt pe aici si incep sa spal legumele . Dupa ce sunt spalate si gata de taiere le feliez usor si le pun intr-un castron mai mare . Pun sare si ulei peste ele si le amestec . Iau castronul si il pun in fata lui Itachi spunandu-i ca trebuie sa manance tot . Isi ia furculita de pe masa si incepe sa manance .
-Si voi ce va uitati asa ? E cumva un spectacol si nu stiu eu ?!
Acestia nu zic nimic si pleaca fiecare unde ii e locul . Brunetul continua sa manance si observ ca ii era foerte foame . Termina de mancat si pe usa nu intra nimeni altii decat Sasori si fata cu par violet . Pun cumparaturile pe masa si il intreaba pe Itachi cum se mai simte . Nu raspunde si se ridica si urca scarile .
-Ce ? Poate sa merga singur ? intreaba amandoi deoadata .
-Nu , are nevoie de un premergator ! Voi sunteti chiori , normal ca poate sa mearga singur ca doar nu i-am dat eu si picioarele mele ! doamne ce idioti .
Hello dear.
Este un capitol cu mai multa descriere, dar este scurticel.
Nu ma deranjeaza in mod deosebit ca este scurt, dar vezi sa aibe mai mult de 40 de randuri. A, da, are peste 40.
Sincer, imi place ca narezi amuzant. Cel putin m-a amuzat teribil cand ai zis ca "era mai fierbinte ca un pui la rotisor" sau o chestie de genu'. :]]. Imi place ca esti amuzant si asta poate fi un atuu al unei persoane. Imi place ca nu ne-ai bagat direct in actiunea principala a fic'ului. Respecte!
Mai, sa stii ca nu prea am ce sa comentez, ti-am spus ce era de spus in principiu. Data viitoare sper sa vi cu un capitol mai lung.
Hugs!
Pagini: 1 2 3 4