24-08-2011, 04:09 PM
I`m a victim of circumstance - Poza asta-i reusita , dar parca tot deranjeaza ceva la ea. Poate ca Graffiti-urile alea , nu stiu. Totusi , fara tipa - fara Gwb - poza n-ar mai fi fost asa. Cel mai mult imi place zidul ala , daca era terminata constructia nu mai arata asa : )) . Firul ala deranjeaza rau , sa stii.
Faux affliction - Prima oara nu mi-a placut poza , am zis ca nu-i cine stie ce. Dar am examinat-o mai bine , si e draguta - chiar daca ma face sa-mi fie frica de inaltimi. Imi place cum se vede grilajul jos , arata asa bine. Plus ca daca luai normal - de jos in sus cum ar veni - n-ar mai fi avut farmec si nu m-ar fi atras deloc.
Faux affliction - Prima oara nu mi-a placut poza , am zis ca nu-i cine stie ce. Dar am examinat-o mai bine , si e draguta - chiar daca ma face sa-mi fie frica de inaltimi. Imi place cum se vede grilajul jos , arata asa bine. Plus ca daca luai normal - de jos in sus cum ar veni - n-ar mai fi avut farmec si nu m-ar fi atras deloc.

![[Imagine: iloveyouanimesign.png]](http://img840.imageshack.us/img840/8100/iloveyouanimesign.png)