Hei , buna fetele ! ma bucur ca am ajuns si pe aici , pentru ca e un fic dotat cu tot ce-i trebuie , incepand cu descrierea si terminand cu dialogul . Titlu m-a atras , ideea e originala suta-n suta , descriere aveti din plin , nu e acel stil de descriere idioata fara inteles , e perfecta , povestiti totul cum trebuie si nu ne omorati cu descrierea sau exagerati cu dialogul . Totul e la locul lui si nu am nimic de reprosat . Ella , iubire ai talent , mi-a placut mult capitolul tau , a fost superb . Auzi kiba si naruto beti ,sprijinandu-se unul de altul =)) wow cat am putut sa rad . Nici Miki nu se lasa mai prejos , si acest capitol a fost seperb , de ce sa cer pisica sau caine :)) ha , poi de ce ? :)) mi-a placut scumpete , a fost amuzant , perversi pasnici , beti , o scorpie de mama , telefoane in cizme , iubire , bestial iti zic . Deci prin urmare , iubesc ficul vostru . Imi place felul in care narati , si descrieti ...ce sa mai ? Il ador . E un fic reusit datorita voua , sunteti oechipa minunata . Vreau sa vad nextul repejor , ce de nu va pap .
Cam atat , Ja Na !
EDIT Daria: numai scrie cu culori ^^.
Cam atat , Ja Na !
EDIT Daria: numai scrie cu culori ^^.
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?