Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

• Ðaηgerσus Ł๏√ξ •

Sorry, am uitat de fic. ( Stiu , stiu , am promis dar am fost plecata intr-o mini vacanta) .Ia sa vedem cat am retinut eu de atunci. Imi place marimea capitolului, dar nu-mi place continutul. Serios acum, pasta de dinti, sapun? Ce legatura are? Ii faci sa para niste nespalati si perversi, nu o organizatie de criminali. O sa-ti spun acum tot ceea ce ma deranjeaza. In primul rand comportamentul. Pain pervers si guraliv? De cand? Sex in grup? Nu prea cred! Deidara sa faca asa ceva? In nici un caz! Sakura asa tupeista? Ha, am trait s-o citesc si pe asta!
Comportamentul nu-mi place de loc, iar pe langa asta ai bagat si faza aia cum ca-s niste nespalati si n-au periute de dinti si de-astea. Si apoi, ei merg la magazin? Din cate stiam eu, nu vor sa fie prinsi dar, ma rog . Macar Madara e normal, sper sa nu o ia razna si el.
Ma asteptam la cu totul altceva si am fost surprinsa cand am citit...asta. Cine stie, poate data viitoare ma surprinzi intr-un mod mai placut, nu sa-mi spui ca nu se spala.

[Imagine: bloody62.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir - de Whisky - 01-08-2011, 06:52 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)