01-08-2011, 05:48 PM
Buna. Mersi de anunt ^^
Asa, ai cateva greseli de tastare:
diminiata - dimineata
citii - citi
Si ai mai folosit undeva ii in loc e, dar nu mai gasesc fraza.
Povestea incepe sa devina interesanta :-? Deci, din cate am inteles eu amandoi sunt indrgostiti unul de altul si nu au curaj sau nu vor sa-si spuna. Iar el, desi stie mult prea bine ce simte pentru ea continua sa nege acest lucru. Asta ma face sa ma intreb de ce face asta.
Despre descrierea sentimentelor nu mai zic nimic ca nu am ce. Ti-am mai spus ca te descurci bine la acest capitol...cred.
Si acum faza la care am murit de ras:
Cam atat, astept continuarea si mult succes in continuare :P
Asa, ai cateva greseli de tastare:
diminiata - dimineata
citii - citi
Si ai mai folosit undeva ii in loc e, dar nu mai gasesc fraza.
Povestea incepe sa devina interesanta :-? Deci, din cate am inteles eu amandoi sunt indrgostiti unul de altul si nu au curaj sau nu vor sa-si spuna. Iar el, desi stie mult prea bine ce simte pentru ea continua sa nege acest lucru. Asta ma face sa ma intreb de ce face asta.
Despre descrierea sentimentelor nu mai zic nimic ca nu am ce. Ti-am mai spus ca te descurci bine la acest capitol...cred.
Si acum faza la care am murit de ras:
Citat:- De cate ori ti-am mai spus sa nu mai fugi din spital? Inteleg ca nu suporti sa nu ma vezi, da realizezi macar cat de contagioasa ii boala ta?Foarte tare, la asta nu ma asteptam :))
Cam atat, astept continuarea si mult succes in continuare :P
![[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]](http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/297/b/2/air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png)