Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♦Cavaler patat de sange♦

Aici este din perspectiva lui Edoardo. De data aceasta am verificat de 2 ori textul, sperand sa nu mai fac atatea greseli.
Cred ca partea aceasta o voi integra tot in primul capitol. >w<
[si s-ar putea sa nu intelegeti prea mult xD]

\"Nu imi vine sa cred ca trebuie sa fac asta\" imi zisesem in gand uitandu-ma la cei doi ce radeau. Uite ce am ajuns sa fac, sa merg cu autobuzul. Oftasem uitandu-ma spre geam.
Era pentru prima data cand ieseam in lume. Era... dragut, chiar daca era aglomerat si destul de poluat, dar era diferit de locul unde am trait eu. Din cand in cand ma mai uitam la cei doi ce vorbeau acum, dar nu intelegeam nimic.
Violet chiar s-a schimbat. Uitandu-ma la ea imi dadusem seama ca parul si-l lasase mai lung si ca era mai inchis la culoare, dar ochii ei nu se schimbasera deloc. Imi aduceau mereu acea siguranta si acel zambet ce doar ea mi-l putea fura. As putea spune ca era chiar... frumoasa. Rosisem putin la fata din cauza gandurilor care imi veneau in minte. Eu sunt aici pentru alceva si nu pentru a contempla cat de frumoasa se facuse printesa mea.
Am inchis ochii oftand din nou. Nu stiam ce se intampla cu mine, stiam doar ca inima vroia sa imi iasa din piept de fiecare data ce ma uitam la ea.
Imi muscasem buza inferioara incercand sa nu ma mai gandesc la Violet in acel mod. Imi deschisesem ochii vazand ca cei doi se ridicau mergand spre usa autobuzului, asa ca imediat m-am dus si eu dupa ei coborand din autobuz cu aceasi fata indiferenta ce o aveam mereu.
Autobuzul plecase lasandu-ne in statie. Cei doi se uitau cu o fata asa de uimita la mine ca eram cat pe ce sa incep sa rad, dar ramasesem la fel de indiferent chiar daca inauntrul meu zambeam.
- Deci o sa fim vecini! zisem eu si am traversat strada lasandu-i singuri pe cei doi.
Intrasem in bloc, urcand repede scarile pana la etajul trei unde era apartamentul meu. Am mers direct la geamul din sufragerie care dadea la strada si i-am vazut pe ce doi vorbind putin apoi salutandu-se, fiecare mergand in propria casa.
Ca sa fiu sincer baiatul cu care era Violet ma cam lasa suspect. Intelegeam ca erau vecini si ca poate se cunosteau dar trebuia sa aflu mai mult despre el.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cavaler patat de sange... - de kyra_kyralyne - 11-07-2011, 07:54 PM
RE: Cavaler patat de sange... - de Ayame Chan - 11-07-2011, 08:10 PM
RE: Cavaler patat de sange... - de Ayame Chan - 12-07-2011, 02:25 PM
RE: Cavaler patat de sange... - de kyra_kyralyne - 12-07-2011, 04:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Trecut patat de sange Cookiesor 1 2.446 14-07-2011, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Ayame Chan
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 4.148 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)