Heeei.
@chocolate muffin; mulţumesc mult pentru sfaturi şi toate cele. Fi sigură că am să-ncerc să ţin cont de ele şi voi încerca să mă perfecţionez în desen. Well, le i-au după un model, adică am imaginea la calculator iar eu desenez, deci nu le pot numi chiar 'ale mele'. Eu i-au doar schiţa, căci am auzit că aşa înveţi să desenezi, luându-te după modelul cuiva mai bun, nu copiind. :]
Dar mulţumesc mult pentru comentariu, mă bucur că cineva apreciează munca mea!
Hold me in your arms. <3
Isaak Fernard Von Kampfer from Trinity Blood
Well, sper că sunt mai bune şi că vă plac! Aştept sfaturi/păreri and so on.
XoXo, Mad Hatter.
Pam-pam. Uite că am venit şi cu un nou desen, chiar recent făcut [ acum două nopţi ]. Sinceră să fiu, am lucrat ceva la el şi well, am pus suflet. :]] Eniuei, vă las pe voi să va dăţi cu părerea and stuff.
Enjoy it!
Gedanken der Liebe
@chocolate muffin; mulţumesc mult pentru sfaturi şi toate cele. Fi sigură că am să-ncerc să ţin cont de ele şi voi încerca să mă perfecţionez în desen. Well, le i-au după un model, adică am imaginea la calculator iar eu desenez, deci nu le pot numi chiar 'ale mele'. Eu i-au doar schiţa, căci am auzit că aşa înveţi să desenezi, luându-te după modelul cuiva mai bun, nu copiind. :]
Dar mulţumesc mult pentru comentariu, mă bucur că cineva apreciează munca mea!
Hold me in your arms. <3
Isaak Fernard Von Kampfer from Trinity Blood
Well, sper că sunt mai bune şi că vă plac! Aştept sfaturi/păreri and so on.
XoXo, Mad Hatter.
Pam-pam. Uite că am venit şi cu un nou desen, chiar recent făcut [ acum două nopţi ]. Sinceră să fiu, am lucrat ceva la el şi well, am pus suflet. :]] Eniuei, vă las pe voi să va dăţi cu părerea and stuff.
Enjoy it!
Gedanken der Liebe
![[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/19474955/tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif)
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.