Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mad Hatter's drawings.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Yăp, yăp.
Am să vă arăt 'schiţele' mele. Sau decât două desene mai recente, pentru a vă lăsa să vă gândiţi dacă am talent sau nu. La umbre ştiu că mai am de lucrat, şi poate şi la anatonomie or smth, dar încă învăţ. ^^
Hope you like't.

1. Schiţă.
2. My superman.
Trec si eu pe aici. Pai de talent, sa stii ca ai, dar mai trebuie ceva de lucru. Imi place mai mult al doilea desen, pentru ca primul e prea turtit, ma refer la degetele de la maini care nu sunt egale ( nici la lungime, nici la grosime... ) si cotul care e prea sus, si deformat si el, parca ar avea vreo entorsa tipul/ tipa aia din desen 21 Umbrele de la primul par sterse cu degetul si nu se vede deloc frumos, umbrele se fac cu hasuri nu asa, pentru ca se vede urat, iar desenul este inestetic.
La al doilea imi place cum ai facut claviculele, fata si imbracamintea, mi se pare dragut, parca aici umbrele sunt mult mai bine lucrate, dar totusi mai trebuie sa muncesti la ele. Te pot ajuta si ceva tutoriale, deci foloseste-le ^^

Bafta cu desenatul, o sa mai trec pe aici pupic
Heya ^^
Nu pot spune asa daca ai talent sau nu. Depinde si cat de mult ai lucrat la ele sau daca te pasioneaza desenul. Mai ai ceva de lucrat la par. In ambele desene, parul cam strica. Incearca sa te uiti la un tutorial sau ceva. Sunt cu sutele pe youtube xD...La umbre nu ma pricep nici eu, deci nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru asta. Primul desen e dragut. Imi place ideea, dar pare cam 'plat'. Degetele le-ai cam gresit. Ochii imi plac, ti-au iesit destul de bine. Al doilea desen chiar imi place. Ideea e foarte buna. Parul ti-a iesit mai bine decat la primul, dar tot mai ai de lucrat la el. Aici ai cam gresit la ochi, ala stang e cam pocit (stanga lui, nu a mea). In rest e mai bun ca primu, desi ceva umbre nu stricau. Incearca sa exersezi pe tot felul de obiecte ca sa te prinzi care-i faza cu umprele 10. Succes in continuare, si astept noi lucrari de la tine 4
Cya ^^
Well, thx pentru sfatur/păreri. Vă mai aştept cu câte-un comentariu şi sper să vă placă noul desen ^^ !

Ora de română. - yăp, i-am rupt puuţin din cap, şi pretty please, ignoraţi tot negrul ăla, e de la scanare. *smile*

Eniuei, aştept păreri.
XoXo, Mad Hatter.


___________________

Helău.
Aww, Eu, nu uita să treci pe la mine şi data viitoare. :] Merci pentru desenul lăsat. E adorabil! *laughs*
Eniuei, după o vreme în care doar am lenevit, am adus ceva nou şi drăăăguuuţ.

this + this = Take me a photo!
Angel.

Hm, la 'Angel' nu se văd umbrele ._.' . La naiba, şi le făcusem cum trebuie. Erm, enieui, sper că vă plac! :]

XoXo, Mad Hatter.
Aloha, Mad Hatter!
No, nu am mai trecut pe la Fan Art de mult timp şi eram curioasă să văd ce mai e pe aici.
Îmi place desenul cu Super Man, îmi place că e desenat şi apoi colorat, îmi place felul cum e schiţat, dar urechea nu ai făcut-o bine.

Prima schiţă şi desenul din ora de limba română nu le voi comenta.
În schimb ultimele desene îmi plac. Copiii care-şi fac poze sunt chiar drăguţi.
Trebuie să-ţi spun că ai un mod de a schiţa frumos.. Băiatul are nişte mâini aiurea, iar aparatul nu prea semănă a aparat.
Fata ai făcut-o, zic eu, mai bine, la fel şi mâinile, dar aparatul iar l-ai greşit.
Desenele sunt făcute din imaginaţia ta, sau ai luat vreun model?
La ultimul desen, cel cu îngerul, vreau să te felicit pentru felul cum ai făcut mâinile. Într-adevăr, putea fii ceva mai lucrat, dar, în comparaţie cu celelalte desene, e foarte bine.
Eu cred că i-ai făcut un corp cam lunguieţ, înţeleg că e zvelt, dar ai grijă şi cu proporţiile. Am înţeles că nu e punctul tău forte, dar poate fii.
Aripile sunt şi ele drăguţe.
Capul e şi el cam lung şi îngust, dar e ok. Cu acea şuviţa rebela, zici că-i un gândăcel.. 71 Nu e nimic greşit, doar că mi se pare haios.
Am observat că toate desenele tale nu prea au detalii. Sper să nu te superi că ţi-am spus asta, însă, încearcă să le faci mai complexe, mai detaliate. Aşa par pre simple şi goale.
De exemplu, când faci hainele unei fete, adaugă mai multe detalii, poate nu cute, sau umbre, căci sunt greu de făcut şi migăloase, dar altceva.
Încercă să colorezi desenele, deoarece dau impresia că sunt terminate.
dacă vrei să le laşi alb-negru, atuncifă mai multe detalii, conturează-le, dă umbre.
Uite, dacă vrei ca mâinile să îţi iasă mai bine, ia o foaie de hârtie şi începe să desenezi mâini, dar numai mâini. Desenează-le pe ale tale, în diferite poziţii,fă-le toate detaliile, cutele şi apoi obişnuieşte-te să le desenezi fără model în faţă; iar apoi, desenează oameni cu mâinile în diferite poziţii.
Încercă să faci detalii şi la faţă, pentru că expresia feţei e f importantă.
Îmi place că esenezi oamenii în poziţii diferite şi că nu sunt toţi drepţi, foarte bine!

Mai aÅŸtept desene.
Spor la desenat!
Heeei.
@chocolate muffin; mulţumesc mult pentru sfaturi şi toate cele. Fi sigură că am să-ncerc să ţin cont de ele şi voi încerca să mă perfecţionez în desen. Well, le i-au după un model, adică am imaginea la calculator iar eu desenez, deci nu le pot numi chiar 'ale mele'. Eu i-au doar schiţa, căci am auzit că aşa înveţi să desenezi, luându-te după modelul cuiva mai bun, nu copiind. :]
Dar mulţumesc mult pentru comentariu, mă bucur că cineva apreciează munca mea!
Hold me in your arms. <3
Isaak Fernard Von Kampfer from Trinity Blood

Well, sper că sunt mai bune şi că vă plac! Aştept sfaturi/păreri and so on.

XoXo, Mad Hatter.

_________________

Pam-pam. Uite că am venit şi cu un nou desen, chiar recent făcut [ acum două nopţi ]. Sinceră să fiu, am lucrat ceva la el şi well, am pus suflet. :]] Eniuei, vă las pe voi să va dăţi cu părerea and stuff.
Enjoy it!

Gedanken der Liebe
Ookay, am aterizat şi aici. Cel mai mult îmi place Isaak Fernard Von Kampfer from Trinity Blood [copy/paste,ofc. Nici nu m-am chinuit să citesc până la capăt numele desenului]. Îmi pare rău că e 'fragmentat'. E chiar foarte reuşit, îmi place cum faci umbrele în fiecare desen. Ce e drept, mai ai de lucrat la anatomie şi la culoare, nu mi se pare uniformizată peste tot şi nu arată aşa bine.
Sunt confuză. Spune-mi, te rog, că asta nu e o mână. O.o

Cam atât pentru moment. Ideea desenelor tale e chiar drăguţă, dar ţi-am spus unde mai ai de lucrat. O să îţi urmăresc desenele şi o să mai trec să-mi las părerea pe aici.

Spor la desenat şi multă imaginaţie! x]

Xoxo, Ang.

EDIT: Cred că m-am prins, aia e pătură nu? 24
@Ang, în primul rând, mulţumesc mult pentru părerea lăsată and stuff. :]]

Lol, nu e mânaaaa. :]] E pătura, tu! Probabil am probleme cu anatomia - asta`i sigur - dar nu fac aşa o mână. :]] E pătura, cum spuneam.

XoXo, Mad Hatter.
Trec din nou pe aici, chiar daca tarziu, dar am mai asteptat sa pui 9 Nu m-ai dezamagit nici de data asta, dar tot am impresia ca dai cu degetul. Nu stiu de ce, dar asta e impresia mea. Acum ca tot veni vorba de asta, daca ai obiceiul asta, e mai bine ca le colorezi, atunci poti da cu degetul la umbre, nu se mai vede atat de neingrijit. Oricum, daca ai culori, foloseste unele mai inchise pentru umbre, altfel de nuante, zic eu ca ai , nu?
Imi place ultimul desen, chiar daca nasul baiatului mi se pare prea alungit si triunghiular, in rest e dragut. Cum am mai zis, nu e rau deloc, ba chiar foarte bine, mai trebuie lucrat putin la anatomie si gata ^^


Bafta si sper ca voi mai trece pe aici curand hug
Hmm .. imi place cum desenezi, you're style i mean.
'Superman' mi se pare chiar o idee draguta, avand in vedere ca prin ochii tai e un teen-ager, iar cu ochelari aia ii sta suuuper 9 .

'this+this' ti-a iesit genial, mai ales daca pui desenele impreuna.. am vazut ca incerci sa iti formezi mana copiind or something, super! si da cam asa se invata sa desenezi oricum ai si talent ^^ nu toata lumea poate sale faca asa.

pfff.. nu prea am ce zice, nu stiu, nu am inspiratie de comentat poate,dar nici nu le-am studiat cu de-amanuntul.. nu imi place sa pun lupa pe desene 21 oricum admir ca nu iti este 'frica' sa aplici culoare si dupa parerea mea nu dai gres Smile

mai astept lucrari .. si sper in curand sa postezi desene create de tine 4
Pagini: 1 2