07-06-2011, 06:37 PM
Pai...hello pentru inceput :)) Ahm...vreau sa-ti spun ca mi-am dat seama de mult ca printul e Shi, adica dupa comportament se vedea asta, oricum ne tineai in suspans, daca nu ne ziceai cine e printul, dar ...sunt sigura ca tu ai deja un plan facut, deci nu ma bag. O sa ma i-a probabil gura pe dinainte la urmatoarele capitole, dar..nu ma baga in seama, scriu ce gandesc, cateodata asta nu e deloc de bine ><
So..ai un nou fan si de mine n-ai cum sa scapi, sunt mai rau ca un tantar, o sa-ti sug tot sangele >:] mwahahahaha xD
Trecem la comentariu serios [eu serioasa, Doamne apara si pazeste:|] la sfarsit mi s-a parut ca ai grabit lucrurile, titlul sincer pe mine nu ma atras >< Eh..fiecare cu pararea sa, imaginile cu cei 2 sunt super tari :-?
Pai..iti urez succes sweetheart *hugs* <3
So..ai un nou fan si de mine n-ai cum sa scapi, sunt mai rau ca un tantar, o sa-ti sug tot sangele >:] mwahahahaha xD
Trecem la comentariu serios [eu serioasa, Doamne apara si pazeste:|] la sfarsit mi s-a parut ca ai grabit lucrurile, titlul sincer pe mine nu ma atras >< Eh..fiecare cu pararea sa, imaginile cu cei 2 sunt super tari :-?
Pai..iti urez succes sweetheart *hugs* <3
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]