07-06-2011, 06:09 PM
Heeeei.
Gomene pentru absenta, ti-am explicat eu, sper sa nu mi se mai intample. ~.~
Vai, nici nu stiu ce sa scriu, imi place atat de mult povestea, fiecare chestiuta care se intampla, fiecare gestulet... :3 chiar, am observat ca dragul de Kyan e tare romantic, plus ca din dialog vedem cat de mult il doreste pe Tyler. Ne-ai face si noua un bine daca l-ar avea... Zic si eu.
Dar stiu sigur ca tie iti place sa ne chinui. Recunoaste./ Inca din capitolul celalalt asteptam ceva, ceva cat de micuuut. T^T Ma rog, poate e bine intr-un fel ca actorul se abtine si chestii, dar sper sa nu mai dureze mult, incep sa fac mai rau ca el. ~.~ oh shit, mi-am amintit! Kyan ii spune 'micutule' o.o MICUTULE. O.O nu vrei sa stii ce senzatii aveam cand citeam. Il facea si mai copil pe Tyler. :] Eram gen 'kawaiiiiiii'. A, sa nu uit, imi place ca amandoi spun ce simt, se potriveste cu povestea and stuff/
Am impresia ca au fosr doar niste virgulite in plus pe undeva, dar alte greselute eu nu am vazut.
My dear Yaoi Queen, sper sa vii repede in forte, poate cu ceva actiune, si aici nu ma refer neaparat la cea pe care ne-o dorim noi toate.
Ganbatte! ^.^
*vai cat imi place cum scrii T^T*

Vai, nici nu stiu ce sa scriu, imi place atat de mult povestea, fiecare chestiuta care se intampla, fiecare gestulet... :3 chiar, am observat ca dragul de Kyan e tare romantic, plus ca din dialog vedem cat de mult il doreste pe Tyler. Ne-ai face si noua un bine daca l-ar avea... Zic si eu.

Am impresia ca au fosr doar niste virgulite in plus pe undeva, dar alte greselute eu nu am vazut.
My dear Yaoi Queen, sper sa vii repede in forte, poate cu ceva actiune, si aici nu ma refer neaparat la cea pe care ne-o dorim noi toate.

*vai cat imi place cum scrii T^T*