05-06-2011, 12:07 AM
Ce papucii mei am facut de am uitat sa dau com?>< Dupa ce dau comm-ul asta ma duc sa ma sinucid :|
Waaa...inca un capitol super cute, in lumea mea orice lucru e mai cute decat altul ^__^"
Kio are un suflet asa de mare, se aseamana cu un inger, iarta, uita si continua sa ajute <3
Waaa....Kio :X:X:X:X
Chiar sunt curioasa sa aflu trecutul lui André, si tipul misterios, adica fostul sau iubit...:-< a suferit mult :(
Dar eh...toate vin si se duc, acum ingerasul de Kio il va face sa se simta muult mai bine, nu? ;;)
Succes sweetheart >;d<
Waaa...inca un capitol super cute, in lumea mea orice lucru e mai cute decat altul ^__^"
Kio are un suflet asa de mare, se aseamana cu un inger, iarta, uita si continua sa ajute <3
Waaa....Kio :X:X:X:X
Chiar sunt curioasa sa aflu trecutul lui André, si tipul misterios, adica fostul sau iubit...:-< a suferit mult :(
Dar eh...toate vin si se duc, acum ingerasul de Kio il va face sa se simta muult mai bine, nu? ;;)
Succes sweetheart >;d<
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]