Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life among the Yakuza

#3
Capitolul II

Sakura:

Dar acum mi-a trecut prin minte un singur lucru...

Cred ca va ganditi ce am uitat...pai m-am uitat prin camera si acum observ ca nu aveam un dulap pentru hainele mele.Nu aveam cine stie ce haine dar unde sa le tin, pe jos?!
Ma duc la mama care era imbracata intr-un costum compus dintr-un sacou albastru petrol si o fusta tot de aceeasi culoare iar pe dedesupt o bluza alba simpla.
-Mama, m-am dus in camera mea...dar sunt intrerupta brusc fara sa-i spun ce am de zis.
-Si..ti-a placut?ma intreaba sperand ca mi-a placut.
-Da, dar.. m-am uitat si nu am vazut dulapul.
Atunci a inceput sa rada si imi spuse ca nu avem dulapuri.Ma uit la ea cam ciudat si imi explica ca avem dressing.Ii spun sa vina sa imi arate unde este, dupa care ma pun pe jos si incep sa-mi asez hainele si pantofii.Dupa circa jumatate de ora termin deoarece cum am spus nu am multe lucruri.Dupa care ma uit prin haine si imi iau de acolo un trening gri si o pereche de adidasi albi si ies afara. Era primavara si era destul de caldut afara dar nu muream de cald imbracata asa.
Ma plimb prin oras si ma uit la blocuri, la oamenii ce trec pe langa mine ganidndu-ma ca o sa incep scoala peste cateva zile deoarece era vacanta de paste. Eram in clasa a zecea la un liceu de fite in care nu intrau decat cei bogati dar eu am intrat fiindca am primit o bursa. Si cand ma gandesc ca iar o sa stau singura deoarece eu sunt din clasa sociala mai modesta iar ei, cei din clasa sociala de sus cum sa se uite la noi decat superior si doar sa rada de noi. Dar eu deja m-am obisnuit sa vorbeasca superior cu mine si sa rada de mine. de hainele mele, de tot ce imi apartine sau de prietenii mei deoarece cu ei mai merg pana in fata liceului.
Deodata sunt intrerupta din sirul gandurilor de cineva si nu stiu cine. Vreau sa ma rastesc la cine m-a intrerupt dar observ ca era prietena mea Hina care acum cand a ajuns langa mine gafaia, deoarece cred ca a alergat sa ma prinda. Ii zis sa mergem pe o banca ce o zaresc prin apropiere. Mergem amandoua si ne asezam jos. O las sa se linisteasca dupa care o intreb ce face.
Aceasta avea o expresie trista...
-Hina, ce s-a intamplat?o intreb ingrijorata.
-Pai, Saku, mi-a murit pisicuta.
Mai avea oleaca si incepea sa planga deoarece acea pisica i-a fost mereu alaturi.
Deodata se aud niste rasete in spatele nostru si acum vad ca cativa dintre colegii mei ne ascultau si acum au venit in fata noastra si incepeau sa se prosteasca.
Ma uit la ei nervoasa, mai sa sar la gatul lor deoarece Hina era foarte trista iar eu nu vreau ca colegii mei sa rada de cele mai bune prietene.
Ma ridic de pe bancanervoasa si ma duc la ei.
-Ooo, uite cine vina sa ne bata dupa care ii da un cot in burta lui Ryo.
Ryo era un blond cu ochii caprui iar celalalt, Shin era un rocsat cu ochii capruit care isi face mereu tepi.
-De mine puteti sa radeti deoarece ma doare fix in cot de voi si de restu dar cand radeti de prietenele mele sa aveti grija. Si asta e doar un avertisment.
Dupa care am plecat sa ne plimbam prin oras si sa o duc pe Hina la cumparaturi si sa cumpar niste ciocolata deoarece am auzit ca ciocolata e buna de mancat cand esti trist.
-Hina mergem la cumparaturi sa ne cumparam cate ceva?
-Pai, nu cred ca am starea necesara ca sa merg la niste cumparaturi plus ca nu prea am multi bani decat de o bluza...dupa care mi-a venit sa rad si ea a schitat un zambet care apoi a devenit chiocotit deoarece eu am rasul molipsitor.
-Atunci hai sa mergem la o cofetarie si sa luam si o ciocolata,da?
-Sigur.
Pornim spre cofetaria Monique in care ne duceam mereu. Era o cofetarie care facea niste prajituri delicioase si nu erau prea scumpa si am observat ca si colegii mei vin aici.
Ajunsa in fata cofetariei ma duc si-i deschid usa dupa care ii spun sa se aseza undeva pana vin cu un meniu.
Ea se aseza la o masa de la etajul unu langa fereastrasi privea incaperea.
Cofetaria era vopsita cu verde si un perete este facut numai din sticla si observi tot. Langa usi sunt niste plante iar masele au pe ele fete de mese albe si cate doua scaune. Pe masa era asezat o vaza cu niste floricele mici si parfumate.
Dupa ce primesc un meniu ma duc la masa aleasa de Hina si ii dau prima data ei meniul si ia imi spune ca vrea prajitura cu vanilie si ciocolata dupa care mi-l da si mie sa-l conspectez.
Ma uit atent si ma gandesc sa comand cu cirese. Dupa ce am ales amandoua ma duc sa comand si duc si meniul.
Dupa ce manca si vorbim vad ca ciocolata functioneaza deoarece Hina nu mai asa deprimata.
Ma duc sa platesc dupa ce terminam si plecam sa ne mai plimbam prin parc. Erau peste tot numai ciresi infloriti, iarba de un verde crud iar florile ce cadeau in adierea vantului se puneau pe iarba. Peisajul era mirific.
Ii propun Hinatei sa stam pe iarba langa cires decat pe banca. Aceasta se uita cam ciudat la mine dar accepta facandu-mi pe plac.
Stam pe iarba si vorbim despre tot ce se putea discuta si vad ca s-a lasat frigul dupa care observ ca acum este intuneric bezna. Ma ridic dupa care ii intind mana Hinatei sa o ajut sa se ridice de pe iarba si ii zis ca o conduc cu care nu ai vrea sa ai de-a face. Mai ales ca prin Tokio bantuie strazile baietii din Yakuza. Asta ma inspaimanta cel mai tare pe mine.
-Saku dar tie nu ti-e frica sa mergi singura acasa?
-Ba da, dar nu as vrea sa fii viola de Yakuza.ultimul cuvant zicand putin cammai incet sa nu ma auda nimeni.
-C..c..eec....ce ai zis? Yakuza?!si facu ochii mari cat cepele.
-Nu stiai ca ei bantuie strazile pe la ora asta?
-Nu, si mai bine nu aflam.
-Nu-ti fa griji ca te duc acasa si dupa incep sa alerg pana la casa mea.
Dupa incepem sa mergem cu pasi mari dar totodata incet sa nu se auda pasii nostri deoarece nu vrea niciuna dintre noi sa si-o piarda cu vreunul dintre aia si desi toti erau frumosi dar cred ca seful lor este o fosila care nu a fost inca expusa la muzeu. Ajunsa in fata casei Hinatei o iau in brate si ii spun ca ne vedem maine dupa care inghit in sec gandinudu-ma daca mai ajung acasa.
Hinata a vazut asta dar mi-a spus ca o sa ajung acasa si ca mai bine m-as grabi si imi spune sa alerg cat de repede pot.
Eu dau din cap in semn de da si dupa incep sa alerg incet deoarece daca e ceva si incearca sa alrge cineva dupa mine sa bag viteza.
Dupa vad ca in fata mea erau niste baieti iar eu ma opresc facand putin zgomot dar care s-a auzti si eu nu ma mai puteam ascunde deoarece m-au vazut si au venit spre mine. Nu stiu cum m-am dus eu cu spatele ca am atins un zid de piatra si ei tot se apropiau de mine.Inima imi batea ca la o prada care isi vede sfarsitul in fata ochilor. Mi-am pus mainile in jurul trupul meu si am asteptat sa vina si sa ma violeze deoarece stiam ca nu am sanse sa scap de unul dar de cinci?! Nu am asteptat prea mult si ei au venit si acum vad ca-s colegii mei. Atunci mi-am pus mana la frunte si m-am sters si am facut un fuuu. Vad ca degeaba mi-am facut griji, zic in mintea mea.
-Mai, mai uite cine este aici.zice Shin cu un zamet..pervers..
-Da, si noi care ne faceam griji ca nu avem cu cine sa ne distram. zice Shou
Zicand asta se apropie de mine si ma ia de maini cu o mana si mi le prinde pe acel zis dupa care incepe sa ma sarute pe gat.
Eu tip un nuuu dar ei incep sa rada si zis un ba da lung si amuzat de expresia mea.
Vine Shin si ii zice ca are ceva socoteli cu mine si Shou se da la o parte sa ma sarute si el si poate si alte prostii. Incepe sa ma sarute si el pe gat dupa care se opri si imi desfacu fermoarul la bluza de trening si mai era bluza de dedesup de indepartat si mai ramananeam in sutien.
Eram destul de dezvoltata iar asta putea sa observe si el.
-Ooo, avem ceva in sutien sau ne punem numere mai mari sau burete.
-Hai sa aflam!zice Minoru dupa care isi linse buzele.
-Hai, distreaza-te si tu.il indemna Ryo
Se apropie de mine ai imi arunca bluza de trening pe jos dupa care imi ridica incet si bluza mea cea mov dupa care ma scapa si de aceea iar acum observ ca sanii mai aveau oleaca si ieseau din sutien.
Incepu sa-mi sarute gatul dupa care cobora la sani si mi-i saruta dupa care imi deschise sutienul si mi-l arunca pe undeva pe jos iar eu mi-am pus maimile pe sani si am inceput sa ma inrosesc toate la fata.
Atunci a venit Shou si mi-a luat mainile si imi mangaia sanii dupa care incepu sa-i sarute dupa care imi musca unul dintre sfarcuri iar eu am tipat de durere. Pe baietii tipetele mele le incantau urechile. Si asa s-au jucat cu mine cam vreo jumatate de ora dupa care au vrut ceva mai mult dar atunci a intervenir Shouta care le-a zis sa ma lase in pace. Dupa care se apleca si imi lua bluza de trening, bluza si sutienul se apropie de mine se puse in genunghi ca sa ajunga fata in fata cu mine si mi le da si imi spuse sa ma imbrac si sa plec dar sa tac din gura caci nu m-au violat si daca zic ceva o sa o incurc. Imi i-au sutienul pe mine dupa care ma ridic ma duc spre el si il i-au in brate. Cum statea cu mainile cand l-am luat in brate mainile lui imi-au atins sanii iar acum ca-l tin in brate nu poate sa si le ia dar observ ca incepe sa imi mangaie sanii si vad ca-i place dar eu il las deoarece m-a lasat in pace. Nu stau mult asa dupa care imi i-au si bluza si bluza de trening si plec. Ajunsa acasa intru si imi vad parintii ca stateau in lining. Ma duc la ei si vad ca erau suparati, si cred ca sunt suparati ca am stat asa de tarziu.
-Tati, mami, daca sunteti suparati pe mine...
-Nu, nu suntem suparati pe tine dar am sa-ti spun ceva... incepu tata.
-Ce,ce? intreb eu nedumerita intorcand capul cand la mama, cand la tata.
-Stii cum am luat noi casa?intreba mama
-Nu...
-Stai jos!imi spune tata.Si incepu sa vorbeasca mama:
Pai, tatal tau sa duc la seful Yakuza si l-a implorat sa-i dea niste bani. Acesta i-a dat cu imprumut si ia spus ca peste un an primeste un telefon.
-Da, si..?
Aprimit un telefon si i-a spus ca azi sa se intalneasca sa-i aduca banii.Tatal tau s-a dus si cand ia dat banii ia spus ca nu ia strans pe toti si sa-l mai lase oleaca de timp dar acesta ia spus ca nu il mai lasa dar ia propus ceva...Ca sa nu ne omoare familia, sa i te dea pe tine.
-Bine... am sa ma pregatesc sa plec...dar cand voi pleca?intreb eu suparata dar zambesc ca sa nu-i supar mai tare.
-A zis ca maine la 07:00 o sa vina o masina si o sa te ia.
-Si cand va voi putea vedea?
-Niciodata, doar acum...
-Nu-i nimic...poate pe ascuns voi veni sa va vad.spun eu cu un zambet mare pe buze incercand sa nu plang.
Ma duc in camera mea si imi i-au o valiza dupa care imi pun cateva haine si pantofi dupa care ma pun in pat si imi pun ceasul sa sune la 06:00. Adorm si ma gandesc ca nu ii voi mai vedea niciodata pe parintii mei si cine stie ce ma va pune sa fac?
Suna ceasul dar eu nu mai dormeam de pe la vreo cinci. Il inchid si ma imbrac cu un trening mov si adidasi albi si ma duc in bucatarie. Se pare ca nici mama si nici tata nu dormeau. Ii sarut si le spun ca ne vom mai vedea noi...
-Din vina mea acum nu vei mai fi langa noi...spune tata
-Nu, nu e vina ta, tu doar ai vrut cei mai bun pentru noi si oricum e un pret mic daca te lasa sa pastrezi toti banii si casa.
-Nu-i asa Sakura... pot sa am tot aurul din lume daca tu nu esti cu mine.
Dupa ce spune asta ii spun ca eu ma bucur daca ei sunt bine si asa sa fie si ei. Dupa care ii sarut pe obraz pe ambi si ma duc in curte. Nu dupa mult timp vine si un jeep grand cherokee negruiar din el iese un baiat care imi ia valiza dupa care imi spune sa ma urc in masina. Parintii se uita la mine tristi iar mama incepe sa planga. Il rog sa mai astepte un moment si ma duc la la ei si ii i-au in brate si le cer scuze daca nu pot sa vin.
Dupa asta ma urc in masina iar soferul porni si merge pe strazi cu o viteza mare.Eu eram pe bancheta din spate si plangeam deoarece nu o sa-mi mai vad parintii. Soferul se uia din cand in cand la mine dar pe mine nu ma interesa daca rade de mine pentru ca plang ci doar ma gandeam ca nu o sa-mi mai vad parintii niciodata.Imi spune ca am ajuns iar eu imi caut prin genuta care o aveam o batista sa ma sterg de lacrimi. Gasesc, ma sterg ma uit in oglinda sa vad daca se vede ca am plang si vad ca se mai vede oleaca. Soferul imi spune sa cobor si cobor. Eram in fata unei case imense si frumoase iar in spate avea o piscina mare.Imi spune sa-l urmez dar ii spun ca mai stau oleaca la aer. Acesta ridica din umeri si pleca cu valiza mea in casa. Dupa ce stau oleaca intru si eu in casa sfioasa. Era o incapere mare, crem cu LCD, doua canapele, o masuta de sticla intre ele pe care se afla o vaza cu trandafiri albi si un covor pufost crem cu maro. Geamurile erau mari si erau acoperite de o perdea mare crem. La mine vine o servitoare si imi spune sa o urmez. O urmez in liniste si ma uit prin jur pana ajung la destinatie. Imi spune ca aici este viitoarea mea camera si imi da o uniforma si imi spune ca eu o sa fiu deacum incolo o menajera si ca eu fac curat in camera sefului. Dau din cap afirmativ si imi spune ca incep de acum. Ma duc si ma schimb in timp ce ia ma astepapta.Ies cu uniforma ce era compusa dintr-o fusta pana deasupra genunghilor si un tricoas scurt, ambele fiind negre. Imi spune sa o urmez pana la bucatairedeoarece trebuie sa-i aduc mancarea in camera. O urmez si ajung in bucatarie ce era alba si mare cu mobila maro iar pe jos avea gresie maro. Imi intinde o tava si imi spune unde gasesc camera sefului dupa care ma fac nevazuta si ma indrept spre camera. Ajunsa in fata usii cicanesc si aud un intra somnoros. De obicei cand dorm si sunt treziti servitoarele o incurca si nu as vrea sa fiu si batuta sau certata ca l-am trezit.
-Ce dracu mai astepti, intri odata?incepu sa strige
Eu intru sfioasa in incapere si dau nas in nas cu el care se pare ca era cam nervos. Cand ma vazu statu oleaca si ma analiza.
-Tu trebuie sa fii fata lu' Haruno.
-Da...
Dupa care ma duc si ii duc tava si dau sa plec data nu ma prinde de mana.
-Ti-am zis cumva sa pleci?
-Ma scuzati.
Ma prinse de mana si ma pune in pat langa el si imi spune sa stau.
-Stii, nu-ti sta prea bine in uniforma...Cred ca va trebui sa te fac alceva.spune el in timp ce se uita atent la mine.
Ma uit la el si incerc sa nu tremur de frica deoarece il aveam in fata pe seful Yakuza, mare si tot odata dragutul sef.
Era destul de frumos dar stiu ca daca m-as indragosti de el as fi foarte proasta deoarece el nu se uita la mine...mai ales cand stie ca sunt si saraca iar viata mea e in mainile lui.
-Cred ca o sa te vand la proxeneti.
Cand aud aceste cuvine ma dau jos din pat si ma pun in genunchi si zic sa nu ma vanda.
-Si, ma rog, de cand ma comanzi tu pe mine?se rasti acesta nervos la mine
Ma abtineam sa nu plang deoarece nu vroiam sa ma creada si o plangacioasa.
-Te rog, nu ma vinda...atat am putus sa zic deoarece am inceput sa plang si nu ma puteam opri. Acum il urasc pe tata care m-a vandut la acest baiat cu inima de piatra. Destinul meu acum cred ca este de a fi o cu**a care sa se fu*t cu toti si sa-i aduca lui banii.
Acesta isi ridica mana sa ma plesneasca iar eu inchid ochii si ii tin strans.
Stau cu ochii inchisi si astept sa ma plesneasca dar nu o face. Deschid ochii si vad ca se uita la mine supa care ma ridica dupa jos si ma pune in pat. Imi zice ca o sa fiu dama lui de companie si imi mai spune sa merg cu el sa-i arat hainele mele. Ma ridic si acesta imi sterge lacrimile dupa acre ma ia de mana si mergem la mine in camera. Acesta spune ca e destul de mina si ca deacum incolo o sa dorm cu el. Dupa deschide dulapul si incepe sa-mi arunce hainele pe jos si spune ca ce am eu aici sunt numai zdrente.
-O sa mergi cu mine sa-ti cumpar haine ca vad ca este mai saraca decat imi imaginam eu.
Imi alege de acolo niste haine dupa care imi spune sa ma imbrac. Il rog sa iasa afara dar el spune ca a mai vazut fete goala si doar am sa am pe mine sutien si chiloti. Imi dau jos hainele si obsev ca mi-a iesit un san pe afara iar baiatul incepu sa chicoteasca. Il bag repede la loc dupa care ma imbrac cu ce mi-a ales.
Iesim amandoi afara si vad ca se indreapta spre jeep-ul cu care am venit. Imi deschide usa dupa care se urca si el si pornim spre magazinele de haine.
Ne oprim la un magaziin in care eu nu prea intru deoarece are haine foarte scumpe iar acesta imi alege bluze, rochii, fuste si tot felul de haine. Dupa care le plateste si pornim si spre un magazin de incaltaminte. In masina eu stateam in fata langa el, si deodata imi veni in minte o intreabre. Ne oprim la un semafor iar eu ma uit la el. Observand ca ma uit la el ma intreaba ce am.
-Pai... pe tine cum te cheama?
-De ce te intereseaza cum ma cheama?
-Intrebam si eu..
-Sasuke.
-Pe mine..
-Stiu deja.
Dupa ce imi spune asta pornim spre magazin. Nu dureaza mult deoarece ajungem. Iesim din masina si vad ca era cel mai scump magazin de incaltaminte din Tokio si ma uit cam ciudat la el. Acesta imi zambi si stiind la ce ma gandesc imi spune ca are destui bani si ca aici imi aleg eu pantofii deoarece el nu prea stie ce sa-mi aleaga. Ma uit si ii spun ca nu pot sa profit de bunatatea lui si ca mai bine mergem la altutl mai ieftim.
Imi spune sa aleg daca nu alge el iar eu ii spun sa imi alega el.
Imi ia cam vreo opt perechi de pantofi cu toc si cateva perechi de adidasi dupa care plateste si imi cara plasele.
-Nu ai vrea sa te ajut?il intreb deoarece eu ar trebui sa car plasele.
-Lasa, ca le pot cara doar nu-s copil mic.
Le duce in masina si le pune pe bancheta din spate care acum era plima de pungi dupa care se urca in fata si porneste masina. Mergeam cu viteza pe strazile din Tokio incat nu prea puteai observa mare lucru dar eu observ ca nu acesta era drumul pe care am venit si il intreb unde mergem. Acesta imi raspunde ca la o cofetarie ca are chef de o prajitura.
Ajungem in cateva minuta la o cofetarie selecta dupa cum arata la intrare.Imi deschide usa si ma lasa sa merg prima dupa care ma ia de mana iar lumea se uita la noi la la doi indragostiti.
Daca ar sti ca eu sunt doar o servitoare pentru el nu s-ar mai uita asa.imi zic in minte dupa care ma asez pe scaun iar un chelner vine si ne i-a comanda. Se uita el primul pe meniu si imi spune ca vrea o prajitura cu cirese dupa care imi spune sa aleg si zic ca si eu vreau la fel. Ne intreaba daca dorim si suc si acesta spune ca vrea doua cola.
-De ce nu te-ai uitat si tu si ai ales ce prajitura am vrut si eu?ma intreaba acesta
-Pentru ca si mie imi place tot asta.
-Cred ca doar vrei sa-mi intri pe sub piele.
-Nu, doar pentru ca ai bani nu inseamna ti-as da voie sa faci ce vrei cu trupul meu.
-Dar, daca vreau pot sa fac ce vreau si fara voia si cu voia ta.
Ma uit cam speriata la el dupa care ii spun ca eu nu o sa-l las sa se atinga de el. Acesta cam nervos imi spune ca mai bine o face el decat vreun betiv sau vreun boschetra mai ales daca sunt virgina durerea e mai mare.
Ma uit cam ciudat la el dupa care inghit in sec.
-Eu te intreb si desi as putea sa fac tot ce doresc cu tine. Cu mine sau cu altii?
-Cu.. tine.spun lasandu-mi capul in jos.
-Buna alegere.
Dupa ceva timp ne sunt aduse comenzile si eu o mananc inaine ca el sa ajunga la jumatate.
-Cred ca ti-e foame.
-Nu, nu-mi este.
Dupa ce termina si el plateste nota si plecam. In drum spre casa se uita din cand in cand la mine dar eu ma uitam pe geam.
Ajunsi acasa veni o servitoare pe nume Dominique si lua bagajele. Am vrut sa o ajut dar Sasuke ma luat de mana si ma tras dupa el. Ajuns in camerama tranteste in pat si se pune peste mine.Il imping si dau sa fug dar acesta ma prinde de mana si imi spune ca daca incerc sa fug o sa-mi omoare parinti. Atunci ma despart de usa si trec inapoi in pat.
-Hai, violeaza-ma!
-Si daca nu vreau?
-Stiu ca vrei.
-Crezi ca numai pe tine te pot avea?daca vreau sa ma f*t pe cineva vin fetele la mine fara sa le zic nimic. Acum cred ca ar trebui sa te culci.
-Dar tu?
-Tu vezi-ti de treaba ta ca nu te intereseaza ce fac eu.
Dupa care pleca si ma lasa singura.Imi pun capul in perna si incep sa plang dupa care adorm plangand. Pe la vreo unu vinesi el si se pune in pat. Ma intorc spre el si ne-am sarutat fara sa vreau. Ma despart dupa care ma intorc deoarece se vedea ca am plans. Acesta ma ia in brate si in loc sa puna mana pe pantecele mele a pus mana pe sanii mei care ieseau din rochita de pijama. Atunci incepu sa-i mangaie iar eu am scapat un mic icnet de placere. Dupa acela s-a oprin si m-a luat in brate si am dormit amandoi.



Răspunsuri în acest subiect
Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 16-04-2011, 12:51 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 16-04-2011, 10:04 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 17-04-2011, 09:49 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 18-04-2011, 09:48 PM
RE: Life among the Yakuza - de Bonnie - 18-04-2011, 10:31 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 19-04-2011, 05:54 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 19-04-2011, 10:59 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 20-04-2011, 12:30 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 22-04-2011, 12:22 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-04-2011, 06:11 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 23-04-2011, 11:29 PM
RE: Life among the Yakuza - de Nywa - 24-04-2011, 11:45 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 26-04-2011, 08:45 AM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 26-04-2011, 09:46 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 29-04-2011, 10:11 PM
RE: Life among the Yakuza - de Zummy - 30-04-2011, 01:32 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 30-04-2011, 02:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 01-05-2011, 09:55 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 05-05-2011, 09:37 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 05-05-2011, 10:19 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 07-05-2011, 06:56 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 07-05-2011, 09:57 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 07-05-2011, 10:19 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 08-05-2011, 08:54 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 08-05-2011, 12:39 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 09-05-2011, 10:39 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 10-05-2011, 07:03 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 10-05-2011, 04:53 PM
RE: Life among the Yakuza - de Fifilina - 11-05-2011, 10:45 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 14-05-2011, 11:51 AM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 14-05-2011, 12:29 PM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 14-05-2011, 03:43 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 15-05-2011, 04:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Bbbiiiaaa - 16-05-2011, 04:05 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 17-05-2011, 09:51 PM
RE: Life among the Yakuza - de ~~~KiOko kimy~~~ - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 17-05-2011, 10:23 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-05-2011, 09:38 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 22-05-2011, 09:45 AM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-05-2011, 10:21 AM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 23-05-2011, 09:28 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 01-06-2011, 08:50 AM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 01-06-2011, 01:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 24-07-2011, 08:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.979 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.417 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 117.128 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)