04-04-2011, 08:41 AM
'Am devenit paranoic !’ îşi spuse Max în gând. 'Max, băiete, nasul tău de detectiv nu te-a înşelat până acum niciodată. Ar fi mai bine să stai în expectativă şi să încerci să observi atent comportamentul domnişoarei. Ceva a tulburat-o şi sunt aproape sigur că ştie mai multe despre aceşti Căutători de Comori, decât vrea să arate. Max, mai bine te făceai detectiv !’ îşi continuă el gândul început.
"Cred că e vremea să ne întoarcem la locurile noastre şi să continuăm discuţia începută. Poate vom reuşi să tragem nişte concluzii şi să ne punem în mişcare, că doar n-om sta înţepeniţi în locul ăsta ! Trebuie să plecăm în căutarea unor arme din câte-mi dau eu seama. De ce, pentru ce scop, încă nu mi-e clar. Haideţi, domnule, să mergem înăuntru.†i se adresă el bărbatului de lângă el.
ooc : Josh[/color]
"Cred că e vremea să ne întoarcem la locurile noastre şi să continuăm discuţia începută. Poate vom reuşi să tragem nişte concluzii şi să ne punem în mişcare, că doar n-om sta înţepeniţi în locul ăsta ! Trebuie să plecăm în căutarea unor arme din câte-mi dau eu seama. De ce, pentru ce scop, încă nu mi-e clar. Haideţi, domnule, să mergem înăuntru.†i se adresă el bărbatului de lângă el.
ooc : Josh[/color]
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !
![[Imagine: 6.jpg]](http://i303.photobucket.com/albums/nn138/ArashiKigen/Semnaturi/6.jpg)