03-04-2011, 01:58 AM
Primul telefon l-am avut în clasa a3-a su a4-a? Îl foloseam să mă joc pe *Snake* iubeam jocul ăla <3 şi evident, să poată mătuşămea să mă sune *Hai acasă, vrei să dormi afară?* . După părerea mea o acţiune tâmpită din partea familiei mele, la cât de responsabilă eram la acea vârsta , nu că acum aş fi cu mult mai matură or smth dar e o diferenţă destul de mare. :p
Momentan mi-am luat un telefon, nu performant, n-am nevoie, vreau doar să vorbesc cu anumite persoane. Şi l-am luat pe bani mei [3 din telefoanele avute până acum le-am luat eu], so, nu am nevoie de altul. Nu sunt "dependentă" de telefon, dar e o necesitate.
Eu mereu trebuie să fac ceva.îl pierd/distrug. Sucks.
Unele persoane sunt atât de dependente de tâmpeni, mereu să aibă ce e mai nou şi cool.Să iasă în evidenţă, uni au prea multă nevoie de atenţie. ;p
Momentan mi-am luat un telefon, nu performant, n-am nevoie, vreau doar să vorbesc cu anumite persoane. Şi l-am luat pe bani mei [3 din telefoanele avute până acum le-am luat eu], so, nu am nevoie de altul. Nu sunt "dependentă" de telefon, dar e o necesitate.
Eu mereu trebuie să fac ceva.îl pierd/distrug. Sucks.
Unele persoane sunt atât de dependente de tâmpeni, mereu să aibă ce e mai nou şi cool.Să iasă în evidenţă, uni au prea multă nevoie de atenţie. ;p