Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Deseneaza Limitele Dragostei - [+18]

Bună! Merci mult că m-ai anunţat:X
Păi, ce aş putea spune... din nou m-ai lasat în suspans. te-ai oprit exact acolo unde era mai important. De ce? De ce vreţi cu toţii să-mi faceţi astaaa? :((
În fine:)) Să revenim: Îmi place, îmi place chiar foarte mult[era de aşteptat, aşa-i?]
Mărimea capitoluli... să spunem că e cât două capitole de la ficul meu[mie mi se pare pfff... să scriu şi atât:))] Deci e super bine mărimea. Descrierea, naraţiunea, dialogul şi acţiunea... toate superbe, fără comentarii. Doar ştii că-mi plac şi ştiu şi eu că nu ar trebui să mă repet, dar ai un fic aşa superb încât nu am ce altceva spune şi de asta repet într-una şi într-una>.>
Păi... greşeli de tastare nu am văzut şi... Dumnezeule, sunt nerăbdătoare să citesc următorul capitol[asta era şi intenţia, nu:))] Oare cine e în acele pozeee?? Te rog, te rog spune-mi că nu ma vei face să aştept prea mult pentru continuare;;)
Asta ar cam fi tot ce aş avea de spus. Acest capitol mi-a satisfăcut pofta de lectură.
AÅŸtept continuarea.
Ja ne` and Gambate:*

Răspunsuri în acest subiect
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Yin - 12-03-2011, 05:49 PM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Sasha. - 14-03-2011, 09:24 PM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Yin - 15-04-2011, 12:07 AM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Innaa. - 01-08-2011, 07:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 18.012 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)