Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#22
Tkz, drears>:D<
Next:


Capitolul 12


Cand, intr-un sfarsit, ne-am intors impreuna la corturi, Yu si Kiro ne ruga sa mergem cu ei pe plaja. Ma bucura gandul asta, imi placea la nebunie natura. Mi-am luat o pereche de pantaloni pe mine si un maieu stramt pe trup si am pornit cu totii.
Baietii incepura sa il interogheze pe varcolac, care incepu sa se enerveze. O lua inainte, pentru a evita intrebarile indiscrete ale celorlalti.
Anki era o adevarata comoara pentru noi. Ne-am distrat pe plaja, dupa care Yu i-a tras un pumn varcolacului, apoi el i-a tras o palma acestuia, facandu-i sangele sa tasneasca pe gura si nas.
Dupa alte cateva certuri, Yu fugi spre poiana, iar Anki dupa el. A avut loc o lupta, insa cand eu si Kiro am ajuns, Yu era pe jos, usor ranit, iar Anki plin de muscaturi si zgarieturi. Cerberus a fugit in padure, probabil dupa alt lup, m-am gandit, vazandu-l pe amicul meu muscat de umar. M-am repezit la el, aproape plangand. L-am prins in brate si l-am mangaiat usor, dupa care am vrut sa chem salvarea, insa m-a oprit, spunand ca nu are nevoie de asa ceva.

Yu se tot plangea ca il doare piciorul rau, de la muscatura unui lup. Anki se ridica cu greu de pe jos si lua un bandaj cu care ii lega strans rana dupa ce i-o arse, dupa care se spala intr-un izvoras pe trup si isi lua rapid maieul pe el. Kiro se apropie incet si spuse :
- Anki, nu am atatea pansamente cate rani ai tu pe trup !
Pe figura blondinului se citea parerea de rau. Tanarul imi facu semn din ochi, iar eu m-am intors spre fostul meu coleg si am spus :
- Nu e nevoie de pansamente !
Varcolacul a zambit usor, dupa care am pornit toti spre camping. Dupa o buna bucata de timp, am ajuns. In jurul corturilor noastre se aflau o groaza de vanatori. Unul se apropie de noi si spuse :
- Ne pare rau, tinerilor, insa daca ramaneti aici o faceti pe propria voastra raspundere. Am gasit in padure trupurile sfartecate a sase lupi si am impuscat un al saptelea in picior.
Am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare in acel moment. Anki se repezi la cort si intra nerabdator. S-a asezat in genunchi langa frumosul sau lup, iar eu le-am atras atentia vanatorilor cat tanarul nipon ii trase lui Cerberus glontele afara din picior.
M-am apropiat incet de el, cu niste pansamente in mana, si m-am asezat langa Anki si lup, intinzandu-i-le. Le lua fara sa spuna nimic si pansa bietul animal care incepuse sa scherlalaie.
- E bine ? am intrebat cu tristete in glas.
Anki m-a privit fix in ochi, surazand.
- E totul in regula, Strif`.

Ne-am mai invartit putin in jurul vanatorilor care ne cam iritau, dupa care, la venirea serii, acestia isi luara talpasita, neomitand insa sa ne mai avertizeze inca o data. Mi-am dat ochii peste cap, exasperat, dupa care am intrat in cortul meu. Cerberus inca se afla acolo. S-a apropiat de mine usor, adulmecandu-ma.
- Hei, baiete, i-am soptit mangaindu-l sub barbie, e totul in regula ?
A scheunat usor, dupa care si-a asezat botul pe pieptul meu, privindu-ma cu ochi blanzi. Probabil am atipit, insa aproape de miezul noptii m-am sculat: chemarea naturii.
Cerberus isi daduse botul la o parte de pe pieptul meu, acum aflandu-se sprijinit de mine. M-am ridicat usor, incercand sa nu il deranjez. Am iesit incet din cort, dorind sa ma usurez mai repede, ca altfel explodam, insa atentia mi-a fost atrasa de o umbra.
Am privit fix in acel loc, langa cortul lui Yu si Kiro. Nu prea stiam ce face varcolacul acolo, insa m-am apropiat incet.
Langa el, am crezut ca voi izbucni in ras: dragul de Anki urina pe cortul lor. Mi-am atintit privirea asupra ‘’ instrumentului ‘’ sau.
‘’ Hm… E bine dotat ! Chiar mai bine dotat ca dragul de Yu, care se lauda intr-una ca e cel mai dotat din trupa ‘’. Am inceput sa rad cu pofta, iar Anki imi zambi.
- Ce faci ? am intrebat uimit.
- Marchez teritoriul, nu se vede ? a intrebat razand. Tu ?
- Fac pe mine, am raspuns zambind. Isi inchise slitul dupa ce termina treaba si spuse :
- Hai, merg cu tine !
Am dat afirmativ din cap, dupa care ne-am indepartat de tabara si m-am usurat rapid. Ne-am intors cinci minute mai tarziu in cort si m-am bagat in sacul meu de dormit, langa Cerberus. Se aseza in fata mea, in sacul sau, si inchise ochii.
- Noapte buna !am spus in soapta.
- Noapte buna !
A adormit rapid, insa eu nu puteam adormi. Nu stiu cum m-am tot rasucit, insa am ajuns in bratele sale, atingandu-i cu mana dreapta dotarea. M-am inrosit tot si m-am intors in cealalta parte, adormind intr-un sfarsit.

A doua zi dimineata, m-am trezit inaintea varcolacilor si am iesit din cort, indreptandu-ma spre cel al lui Yu. Kiro inca dormea, insa chitaristul ma privea cu o moaca perversa.
- Baa, Anki are dotare, nu gluma !
M-am inrosit puternic in momentul in care am auzit aceasta afirmatie, tot sangele urcandu-mi in obraji, mai ales ca noaptea trecuta i-o atinsesem fara sa vreau macar.
- Strif`, pe bune ! Ce e intre tine si pustiul asta ?
- Bai, frate, tu esti cretin rau ! La tine totul se rezuma numai la sex ! Drace ! am urlat exasperate sarind peste el si dandu-i un pumn in falca. Am iesit mai apoi spumegand de furie din cort. Nu stiu cum am facut, insa am ajuns nas in nas cu Anki, devenind rosu la fata. Yu iesi din cort ranjind si uitandu-se la obrajii mei rosii.
- Frate, i se adresa lui Anki, nu stiu ce i-ai facut, insa l-ai pus pe jar !
L-am privit cu ura pe chitarist, apoi i-am spus varcolacului :
- Vii cu mine la cumparaturi, in satul vecin ?
Mi-a zambit si a dat afirmativ din cap, dupa care am pornit impreuna spre satul vecin. In ciuda faptului ca eram rosu tot, ma simteam bine.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Beatrix LaVey - 25-02-2011, 01:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.816 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.261 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.753 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.091 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)