24-02-2011, 09:04 PM
Salut! Uite trec si eu din intamplare pe la ficul tau si m-a impresionat. Nu cine stie ce, dar este un inceput foarte dragut. L-am mai vazut o data, probabil cand ai postat primul capitol, dar titlul nu m-a atras. Chiar ma bucur ca am intrat ;;). Asa deci sa trece la un comentariu cat de cat. Am observat ca nu esti incepatoare, deci te voi lua "pe sus". So... draga mea la capitolul descriere te descrurci cat de cat, dar sunt unele fraze pe care nu le inteleg, iar altele care continua o fraza foarte bine realizata distrugand-o. Nu este bine. Actiunea este foarte grabita. Nici nu stiu de ce te grabesti, ratezi niste sanse pe care unii nu le au. de ce nu profiti de chestia asta? Ai putea avea un fic minunat, doar sa sti exploata ideea. Mi-ar fi placut sa descri asa un pic sentimentul pe care l-a avut inainte sa adoarma, sau sa descri peisajul. Naratiunea ta este destul de banala. Nu pot spune ca nu sti, doar ca se poate de o mie de ori mai bine. cum am mai spus, ratezi niste sanse incendiare ( sa le numesc asa ). dialogul mi se pare cam sec.
Aici cred ca era dialog si ar fi trebuit sa arete ceva de genu:
- Nici o problema, dar inainte va trebui sa te aranjam. Nu e prea indicat sa te prezinti asa la curte Tatal meu a cerut sa te vada de cum te trezesti. Dupa aceia te poti plimba cat doresti.
Mie chiar mi se pare ca suna mult mai bine. Am observat ca pui unele virgule aiurea. La capitolul greseli de atstare... hmm ce pot sa zic... chiar nu am vazut nici una. Greselile gramaticale ti le-au mai spus user-ii la capitolul anterior si nu are rost sa fac si eu acelasi lucru.
In concluzie my dear, descrie mai mult si nu grabi actiunea. Daca ai incredere sa sti ca v-a iesi un fic spectaculos. Doar trebuie sa fi un pic mai atenta.
So... daca te-a deranjat cu ceva comentariul meu da-mi un PM si se rezolva, ok?
P.S. Oare poti sa ma anunti si pe mine cand pui continuarea?
:bye:
Citat:Nici o problema, dar inainte va trebui sa te aranjam; nu e prea indicat sa te prezinti asa la curte, iar tatal meu a cerut sa te vada de cum te trezesti. Dupa aceia te poti plimba cat doresti.
Aici cred ca era dialog si ar fi trebuit sa arete ceva de genu:
- Nici o problema, dar inainte va trebui sa te aranjam. Nu e prea indicat sa te prezinti asa la curte Tatal meu a cerut sa te vada de cum te trezesti. Dupa aceia te poti plimba cat doresti.
Mie chiar mi se pare ca suna mult mai bine. Am observat ca pui unele virgule aiurea. La capitolul greseli de atstare... hmm ce pot sa zic... chiar nu am vazut nici una. Greselile gramaticale ti le-au mai spus user-ii la capitolul anterior si nu are rost sa fac si eu acelasi lucru.
In concluzie my dear, descrie mai mult si nu grabi actiunea. Daca ai incredere sa sti ca v-a iesi un fic spectaculos. Doar trebuie sa fi un pic mai atenta.
So... daca te-a deranjat cu ceva comentariul meu da-mi un PM si se rezolva, ok?
P.S. Oare poti sa ma anunti si pe mine cand pui continuarea?
:bye:
![[Imagine: 2rcpz12.jpg]](http://i53.tinypic.com/2rcpz12.jpg)
Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...