03-02-2011, 10:17 PM
:pls: deci ador si acest capitol,este ..Ouf! ce a spus kaoru..ma emotionat,si inca cum .Il iubeeste ,il iubeste,il iubeste! cat ma bucur , abia astept sa se incinga lucrurile intre Natsuhi e kaoru . Ai cateva greseli , dar stiu ca ai facut acest capitol astazi ,de aceea voi trece peste ele deoarece sunt doar greseli de tastare.Imi place foarte mult , faza cu Marco = Reclama la prezervatie a fost super amuzanta .Saracu Kaouru cred ca ii era jena de intrebarea lui , ma intreb de ce o fi schimbat canalul , cu siguranta urma ceva ..."incendiar" :pls: as vrea sa mai continui pana dimineata acest comentariu ,pentru ca stii ca eu sunt o cititoare fidela a minunatului tau fic ..dar trebuie sa ma opresc ..:pls: :cry:
Deci c-am atat pentru astazi . Astept cu mare nerabdare capitolul urmator ...ce se va intampla ?? sunt atat de nerabdatoare , grabeste-te din nou
Lary-chan adora ficul lui Hasamy lost vampire
Bine gata te las ...te pup si te imbratisez dulce!
pe data viitoare
Deci c-am atat pentru astazi . Astept cu mare nerabdare capitolul urmator ...ce se va intampla ?? sunt atat de nerabdatoare , grabeste-te din nou
Lary-chan adora ficul lui Hasamy lost vampire
Bine gata te las ...te pup si te imbratisez dulce!
pe data viitoare