26-01-2011, 12:43 AM
Demiutza >:D< Tocmai am observat si eu ca ai cont si aici si am dat si de ficul tau . Am vazut ca ai facut o boacana ;)) dar nu mai comentez pe acest subiect ... Revenim la fic . Pai l-am mai citit , dar mi-a facut placere sa il recitesc ... Poate ca unii au pareri mai bune sau mai proaste despre ficul tau , dar mie imi place si stii de ce ? Eu nu imi dau seama niciodata daca faci sau nu greseli . Esti singura persoana la care mi se intampla chestia asta , dar sincer pe mine cel mai mult ma intereseaza ideea si originalitate ficului si ca sa o i-au prin procente ( Ca tot am facut de curand lectia asta la mate) Pot spune ca ideea este 100% originala . Parca mai aveai si alte capitole scrise la ficul asta ...Sau ma insel eu ? Eh in fine...Eu sper sa il continui pe acesta si sa postezi si ficul cu Bogdanel , Salamior si Luke ( Ehhh ....N-am porecla si pentru asta -_-") si pe cel cu Cinema Bizarre :D Poate le-ai postat si n-am vazut eu si daca e asa imi cer scuze :D App...In caz ca nu m-ai recunsaocut sunt Saku ^^So...Astept nextu' ^^