23-01-2011, 02:59 PM
Iubirea dintre Keito si Shun mi se pare a fi foarte fals, serios! Unu se gandeste la celalalt, alalalt se gandeste Dumnezeu ( si tu) stie unde :| Serios, se iubesc? sau au doar o relatie legata doar prin placere corporala:)):-?
Ai greseli si in acest capitol , desi e destul de scurt. Ai grija, si cand il recitesti fa o cu voce tare:d oricum greseli de tastatura toata lumea face, dar incearca sa fi atenta.
Dupa cum ti am zis, aceste momente de fericire mi se par a fi false:| fiindca astia doi nu par a se iubii, par doar a se juca...in fine, sper sa ne lamuresti pe parcurs ce se intampla si in relatia lor.
Succes!
Ai greseli si in acest capitol , desi e destul de scurt. Ai grija, si cand il recitesti fa o cu voce tare:d oricum greseli de tastatura toata lumea face, dar incearca sa fi atenta.
Dupa cum ti am zis, aceste momente de fericire mi se par a fi false:| fiindca astia doi nu par a se iubii, par doar a se juca...in fine, sper sa ne lamuresti pe parcurs ce se intampla si in relatia lor.
Succes!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria