10-01-2011, 10:04 PM
Hello! Am ajuns si eu pe aici si probabil ca de acum incolo o sa ma vezi din ce in ce mai des, si sper sa reusesc sa ma revansez pentru capitolele la care trebuia sa-ti la comm mai demult. In mare, ficul tau este minunat, si cred ca stiai deja asta, mijloacele de expunere se completeaza reciproc (dupa parerea mea naratiunea iese in evidenta, desi si descrierea si dialogul nu sunt deloc rele). Am observat o mica diferenta intre primele capitole si celelalte, si sincer mie imi plac mai mult capitolele in care ai narat a pers. a I-a, desi (din nou) nici celelalte doua nu sunt rele deloc. Povestea mi se pare destul de originala, si chiar daca nu poate fi foarte diferita de restul ficurilor Sasusaku, in fond sunt aceleasi personaje si au aceleasi caractere, dar pentru mine ficurile se diferentiaza dupa modul in care a fost scris, iar al tau e unic. Probabil ca dupa acest comentariu de un kilometru o sa crezi ca nu imi place ficul tau, dar te inseli. Este superb, de fapt unul dintre preferatele mele, merita continuat, si imi pare rau ca nu am lasat comm mai devreme, desi il citeam:D
Astept cu nerabdare capitolul urmator. Spor la scris>:D<
Astept cu nerabdare capitolul urmator. Spor la scris>:D<
![[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]](http://img593.imageshack.us/img593/9457/blooddressredsnowemotiv.jpg)