05-01-2011, 09:13 PM
Nu prea cred eu că au ce face câcăcioşii de la a patra- a cincea în jos cu telefoane performante, când ei de abia învaţă înmulţirile şi împărţirile. Mai ales dacă limba telefonului ar fi în engleză. De sunat, nu au pe cine, de umblat pe net, nu ştiu, de jucat jocuri, hai, poate că asta da, dar în rest nimic altceva. Ah, şi poate satisfacţie.
Când eram prin a patra aveam un telefon de formă, nu îl foloseam, doar mă jucam un joc cu rachete.
Acum am un BenQ-Siemens albastru, l-am schimbat trei zile, dar nu mă puteam despărţi de el. x] Din câte ştiu, mă aleg cu altul în octombrie. :] Nu îmi fac de cap cu el, nu am timp de asta, doar de sunat, trimis mesaje, ascultat muzică la şcoală şi în oraş şi făcut poze. De asta nici nu am pretenţii la unul foarte performant. ^^
K.K., Agg.
Când eram prin a patra aveam un telefon de formă, nu îl foloseam, doar mă jucam un joc cu rachete.

K.K., Agg.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.