Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum credeti ca va fi sfarsitul?

#16
Pai este o intrebare interesanta insa unii useir au cam exagerat dupa parerea mea. Adica inainte ar trebui sa urmarim si manga deoarece aceea este cu mult inaintea animeului.

Stim ca va fi o lupta uimitoare intre Naruto si Sasuke si sincera nu prea imi plac finalurile triste mai ales la un anime sau serial pe care l-am vizionat de mult timp insa toate acestea sunt doar lucruri care ne-am dori noi sa se intample. Kishimotot are alte opinii s-ar putea ca cel mai faimos cuplu sa existe deoarece intr-un interviu a fost intrebat daca se va intampla insa a spus doar cai place SasuSaku nu ca se va intampla neaparat deci nu bag mana in foc.

Eu mi-as dori sa fie o lupta stransa intre cei doi iar pe la finalul luptei sa apara Madara si sa spuna o chestie legata de clanul Uchiha care sa-l enerveze pe Sasuke si dupa sa se lupte cu Madara.

Acum chestie cu cupluri...nah nu stiu ce sa spun, cu totii suntem visatori insa uneori ar trebui sa fim si realisti. Nu stim sigur daca acest anime va avea cupluri deoarece este un shounen-ai (sper ca l-am scris bine) si nu de dragoste sau altele.



Răspunsuri în acest subiect
Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de cristina1996 - 01-11-2009, 05:44 PM
RE: cum credeti ca va fii sfarsitul animului naruto?? - de Cookiesor - 26-12-2010, 12:45 AM
RE: Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de Saravis - 21-02-2012, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce credeti despre seria Naruto SD? hero1hero 1 2.780 09-07-2012, 07:29 AM
Ultimul răspuns: Mykoto


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)