23-12-2010, 01:12 PM
Buna! Ti l-am citit si eu astazi! Am intarziat, nu? Da, cred ca asta am facut insa despre ficul tau nu pot pune nici un fel de critica. Este chiar extraordinar. Si chiar esti o scriitoare minunata. Nu conteaza cat de mult iti i-a sa pui urmatorul capitol pentru ca eu astept cu inima la gat sa vad ce se petrece in continuare intre cei doi prumbei.
Acum in legatura cu scena cu sarutul. A fost mult prea hot. Sincer, cred ca am citit-o si recitit-o de n ori.
Si acum, stiu ca este cu o zi mai tarziu si ca am pus tocmai la sfarsit insa La Multi Ani! Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti.
Te rog sa ma anunti cand pui continuarea pentru ca eu sunt cam aeriana de felul meu si nu voi observa dact daca ma chorasc la ecarn.
Acum in legatura cu scena cu sarutul. A fost mult prea hot. Sincer, cred ca am citit-o si recitit-o de n ori.
Si acum, stiu ca este cu o zi mai tarziu si ca am pus tocmai la sfarsit insa La Multi Ani! Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti.
Te rog sa ma anunti cand pui continuarea pentru ca eu sunt cam aeriana de felul meu si nu voi observa dact daca ma chorasc la ecarn.