Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Looking for soulmate

#4
Capitolul 2

-Cum adica? La cine te referi? Intreaba Sasuke curios.
-Sakura Haruno. Spune blondul in timp ce arata spre tanara care vorbea cu prietenele ei. Ea e una dintre cele mai bune prietene ale mele. E foarte simpatica, amuzanta, inteligenta. Ea cunoaste majoritatea persoanelor din liceu si cred ca ar putea sa te ajute.
In acel moment in clasa apare dirigintele lor care parea destul de entuziasmat.
-Am o veste care cred ca va va bucura! Spune acesta cu un ton misterios.
In clasa s-a facut liniste. Fiecare elev in parte era curios de ce va spune profesorul.
-Orele de astazi nu se mai tin! Problema este ca nu veti putea pleca acasa dar vom merge in parc cu totii.
-La fix! Pe drum iti fac cunostinta cu Sakura!
-Mda… bine.
Toti si-au strans lucrurile si au pornit spre parc. Afara era o vreme superba. Soarele stralucea mandru pe cerul albastru pe care nu puteai observa niciun nor. Pasarile incantau urechile tuturor cu trilurile lor impreuna cu fluturii care dansau gratios pe bolta cereasca dinamizand acest peisaj de basm. Toata aceasta armonie este distrusa de un baiat hiperactiv care fugea bezmetic printre colegii sai. El era nimeni altul decat Naruto. Acesta ajunge la prietena lui, Sakura, apucand-o de brat si tragand-o dupa el, neascultand strigatele tinerei ce il indemnau sa se opreasca
-Trebuie sa-ti prezint pe cineva!
-Pot sa merg si singura, nu trebuie sa ma tragi!
Degeaba incerca adolescenta sa-si potoleasca amicul pentru ca acesta nu intentiona sa se opreasca.
-Sakura el este Sasuke! Sasuke ea este Sakura!
Buzele rozaliei se arcuiesc intr-un zambet la vederea brunetului.
-Ma bucur sa te cunosc. Spune aceasta inclinandu-si capul in partea stanga.
-Placerea este de partea mea! Adaugae brunetul zambind usor dar pastrandu-si acel aer de superioritate.
-Stii… cu mine nu merge atitudinea asta de baiat smecher asa ca mai bine renunti la ea macar in prezenta mea pentru e cam enervant.
Sasuke ridica nepasator din umeri, incrucisandu-si bratele la piept. Cei doi il urmesc cu privirea pe Naruto ce incepuse sa se indeparteze de ei, avand-o ca tinta pe Hinata.
-Stii. As avea nevoie sa ma ajuti cu ceva. Sparge Sasuke tacearea ce incepea sa devina enervanta.
-Daca pot te ajut. Despre ce este vorba? rapunde adolescenta cu o urma de interes in glas.
-O sa ti se para foarte ciudat, dar as avea nevoie sa ma ajuti sa gasesc o anumita fata…
-Cum o cheama? Intreaba Sakura bulversata.
-Nu stiu inca. Aici ai intra tu in scena. Parintii mei sunt niste oameni importanti de afaceri din Tokyo. Peste 2 saptamani vor organiza o petrecere cu alti oameni importanti si pentru a face o impresie buna trebuie sa-mi gasesc o prietena cu care sa-mi fac aparitia.
-N-ai putea sa platesti o fata sau ceva de genul asta?
-Nu caut o fata care sa fie cu mine numai in acea seara. Caut ceva mai… special.
-Suna ca si cum te-ai uita printr-un catalog cu articole vestimentare sau ca si cand ti-ai cumpara o masina! Spune adolescenta razand cu pofta.
-Nu e amuzant!
-Ba este! Chiar este! Deci ai anumite preferinte?
-Nu stiu sigur. Mi s-a spus ca trebuie sa aiba o situatie materiala destul de buna.
-Aha, pai avem o gama variata de fete din care puteti alege domnule Uchiha! Sa vedem. Aceea este Ino Yamanaka, o fitoasa veritabila. Banuiesc ca va intereseaza ce dotari are, nu-i asa?
-Nu prea pare genul meu si ar fi dragut daca nu m-ai mai lua peste picior, multumesc!
-Nu te iau peste picior. Urmatoarea este Temari. Dotari: par blond, ochii de un verde inchis, amuzanta, rebela si cu iubitel la pachet!
-Stii… nu prea cred ca merge asa.
-Serios? Intreaba tanara pe un ton sarcastic.
-Da! Spune brunetul putin enervat.
-Scuze! Nu trebuie sa te superi doar ca e putin cam greu. Nu stiu nimic despre tine. Habar n-am ce sa-ti “recomand”.
-Daca vrei putem sa mergem la un suc sa vorbim. Asa ajungi sa ma cunosti mai bine.
-Ok. Mai intai trebuie sa ma duc pana acasa si ne intalnim dupa, da?
-Perfect! Te duc eu.
Cei doi se indreapta spre masina lui Sasuke . Acesta ii deschide portiera fetei si se aseaza amandoi pe bancheta din spate. Pe drum au facut schimb de telefoane, au ras si au povestit pana au ajuns la casa fetei. Mare a fost uimirea brunetului cand a vazut in ce vila sta Sakura. Aceasta avea 2 etaje, in stanga ei se afla un foisor care se afla in apropierea unui iaz. Privirea i-a fost furata de o gradina cu flori de toate culorile. In fata resedintei se aflau parcate 2 limuzine Mercedes, o masina de teren si 2 masini sport. Sasuke nu-si putea inchipui cum tanara putea fi atat de modesta. Din atitudinea ei nu si-ar fi dat seama ca traieste intr-un astfel de mediu.
-Multumesc ca m-ai adus! Spune Sakura cu un zambet inocent pe buze.
-N-ai pentru ce. Ne vedem mai tarziu! Pa!
-Pa!
Adolescenta intra in casa. Ea se indreapta spre bucatarie unde era mama sa.
-Buna, mama! Am ajuns acasa!
-Buna, scumpo! Cum a fost la scoala!
-Destul de bine! M-am bucurat ca mi-am revazut prietenii. Avem un coleg nou. E destul de simpatic.
-Sper ca va veti intelege bine.
-Da, in legatura cu asta. I-am zis ca ne vedem mai tarziu la un suc asa ca ma duc sa ma schimb.
Sakura urca la etaj inainte ca mama ei sa apuce sa mai zica ceva. Intra in camera ei si se indreapta spre dulap pentru a-si alege hainele cu care se va imbraca. Dupa 20 de minute tanara inca nu era hotarata ce sa aleaga pana cand privirea i-a fost furata de o rochie rosie, lunga pana aproape de genunchi, prinsa dupa gat. Aceasta se incalta cu o pereche de balerini de aceeasi culoare cu rochia si isi prinde parul intr-o coada. Intre timp, in partea cealalta a orasului Sasuke se certa ca deobicei cu fratele sau, Itachi.
-Sasuke, stiam ca esti un cuceritor dar nu ma gandeam ca vei avea o intalnire chiar din prima zi.
-Chiar iti doresti atat de mult sa ma scoti din minti? Ti-am mai spus o data ca nu este o intalnire! Cel putin nu este acel fel de intalnire la care te gandesti tu. Este vorba despre o colega care ma ajuta sa gasesc pe cineva pentru prostia asta de petrecere,
-Da… cum spui tu! Acesta nu mai apuca sa zica nimic deoarece Sasuke plecase deja in camera lui pentru a se imbraca.
Deschide dulapul, insa neavand timp suficient sa aleaga ceva mai deosebit, se imbraca cu ce avea la indemana, o camasa alba pe care o lasa descheiata la primii doi nasturi lasand la iveala niste pectoral bine lucrati, o pereche de blugi dechisi la culoare si se incalta cu o pereche de adidasi albi. Acesta pleaca grabit, fugind pe scarile de marmura, acoperite de un covor rosu care pareau interminabile. Fratele sau incearca sa-l salute, insa nici de data aceasta nu apuca sa-si termine propozitia pentru ca usa se trantise deja in urma lui Sasuke. Odata ajuns in masina, acesta il roaga pe sofer sa se grabeasca cat de mult posibil. Acesta era unul dintre momentele in care ura ca s-am mutat intr-un oras atat de aglomerat precum Tokyo.

Capitolul 3

Cu o mica intarziere tanarul ajunge acasa la Sakura. Acesta se da jos din masina si bate apasat la usa fetei. Chipul baiatului se luminase cand observa ca cea care i-a deschis usa este chiar colega lui care il intampina cu un zambet larg pe fata.
-Buna Sakura. Spune Sasuke capatand o nuanta de roz in obraji.
-Buna! Banuiesc ca nu vrei o prietena prea punctuala, nu-i asa? Raspunde tanara razand usor.
-Imi pare rau ca am intarziat.
-Stai linistit. Glumeam doar. Mergem?
-Dupa tine. Acestea fiind spuse, cei doi au pornit spre o cafenea selecta din centrul orasului. Odata ajunsi, au constat ca acolo erau si alti elevi din liceul lor: Ino, Sai si Kiba. Sakura nu a fost prea multumita la vedera celor 3 deoarece niciodata nu s-au inteles. Ino era acel gen de fata rasfatata careia i s-a oferit totul si ea nu oferea nimic nimanui. Parintii ei fiind aproape mereu plecati nu s-au putut ocupa prea mult de fiica lor, asa ca Ino a fost crescuta de doica ei pe care o trata cu dispret. Sakura nu avea de ce sa se planga fiindca si ei i s-a oferit totul, insa spre deosebire de Ino, ea nu se simtea superioara celorlalti. Niciodata nu i-a subestimat pe cei din jurul ei doar pentru ca nu aveau o situatie materiala la fel de buna ca ea. Cele 2 fete erau atat de asemanatoare si totusi atat de diferite. Mereu Ino a incercat sa o puna pe Sakura in situatii jenante pentru a arata ca este mai buna decat ea, insa niciodata soarta nu a fost de partea ei din acest punct de vedere. Rivala ei, desi nu profita de situatia ei financiara, nu se lasa calcata in picioare, cu atat mai putin de Ino.
La vederea Sakurei, Ino a strans pumnul atragand atentia prietenilor cu care statea la masa.
-Calmeaza-te, Ino! Nu ai de ce sa te enervezi. Esti mai buna decat ea din toate punctele de vedere. Spune Sai, care din totdeauna a avut sentimente pentru aceasta desi tanara s-a comportat mereu urat cu el.
-Stiu ca sunt mai buna decat ea. Ma enerveaza ca si-a facut aparitia cu Sasuke. El trebuie sa fie al meu. Eu sunt cea care merita ce este mai bun.
La auzirea acestor cuvinte Sai pleaca usor capul, parand deranjat.
-Ce vrei sa bei, Sakura? Intreaba Sasuke zambind.
-Un cappuccino.
-Deci doua cappuccino sa fie.
Cei doi incep sa dicute despre diferite subiecte: colegi, muzica, filme. Sasuke observand ca o adolescenta de la o alta masa se uita la ei de o perioada lunga de timp, ii atrage atentia Sakurei.
Aceasta se uita la masa celor 3 destul de enervata.
-Tipa aia este Ino Yamanaka de care ti-am spus astazi cand eram in parc. E in clasa cu noi. Nu iti amintesti de ea?
Brunetul isi inclina capul dezaprobator, continuand sa o priveasca deranjat pe blonda.
-Te astepti sa-ti gasesti o iubita in 2 saptamani fara sa cunosti macar fetele de la noi din clasa? Intreaba tanara razand cu pofta.
-Am destul timp sa le cunosc. Oricum, spune-mi ce e cu ea?
-Asa cum ti-am mai spus o data este o rasfata. Crede ca doar pentru ca este bogata poate sa-i trateze pe cei din jur cum vrea. Ar trebui sa stie ca respectul celor din jur nu-l poti cumpara, ce-l putin nu respectul meu.
-Banuiesc ca asta crezi si depre mine, nu-i asa? Intreaba Sasuke cu o urma de regret in voce.
-Daca as fi crezut asta nu am fi stat acum la aceeasi masa acum, am dreptate? Chiar daca te-am luat cam tare la inceput, vad ca inveti repede.
-Ce sa invat? Intreaba Sasuke confuz.
-Ai inceput sa inveti ca daca vrei sa te intelegi cu mine trbuie sa cobori nasul pentru ca mie nu-mi vorbeste nimeni de sus.
-Am observat. Raspunde tanarul chicotind.
-Eu ma duc pana la toaleta si revin imediat. Spune rozalia ridicandu-se de la masa.
Aceasta intra in toaleta si se uita in oglinda. Isi trece mana prin parul ei roz, matasos, dand la o parte suvitele care ii acopereau chipul de inger. Deodata usa se tranti. Fata se uita cu o oarecare mirare spre usa, vazand-o pe nimeni alta decat Ino.
-Vad ca ai devenit pasare de noapte, domnisoara Haruno! Spune Ino nervoasa.
-Vad ca tu chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa te tii dupa mine.
-Eu nu ma tin dupa tine! Am observat numai ca te intereseaza colegul cel nou. Te avertizez inca de acum sa nu te apropii de el pentru ca va fi al meu!
-In primul rand eu nu am de ce sa ma apropii de el! Il ajut numai cu ceva! In al 2-lea rand tu chiar te tii dupa mine. Crezi ca nu am vazut cu cata ura te uitai la mine si cum imi urmareai fiecare miscare? In al 3-lea rand te avertizez si eu ca poti sa faci ce vrei tu insa iti garantez ca tu o vei pati inaintea mea!
Fara ca Ino sa mai apuce sa zica ceva, Sakura iese din toaleta trantind usa dupa ea. Aceasta se indreapta spre masa ei ajungand in dreptul lui Sasuke.
-Cred ca ar trebui sa mergem. Se face tarziu. Spune Sakura destul de iritata.
-Ai dreptate.
Sasuke lasa pe masa cateva bancnote care acopereau consumatia lor, dar prezentau si un bacsis generos. Pe drum Sakura nu spunea nimic. Era o liniste apasatoare care pe Sasuke il scotea din minti. Acesta rupe in sfarsit tacerea.
-Ce s-a intamplat? De cand te-ai intors de la toaleta pari nervoasa? Am spus eu ceva care te-a deranjat?
-Nu ai spus nimic care sa ma deranjeze. M-am intalnit in drumul meu spre toaleta cu o persoana pe care nu prea o suport. Nu s-a intamplat nimic important. Spune Sakura afisand un zambet fals.
-Cum spui tu…
Odata ajunsi la casa Sakurei, Sasuke o conduce pe aceasta pana la usa. Aceasta se intoarce spre tanar, multumindu-i cu un zambet cald. Sasuke ii raspunde dupa care o imbratiseaza strans.
-Mai usor, nu pot sa respir! Spune adolescenta razand.
-Scuze. Ne vedem maine la scoala. Noapte buna.
-Noapte buna.
Sakura intra in casa furand inca o privire de la brunet. Aceasta inchide usa in urma ei, dupa care se spijina de un perete zambind visatoare.



Răspunsuri în acest subiect
Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 09-12-2010, 05:30 PM
RE: Looking for soulmate - de Moon princess - 09-12-2010, 09:48 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 14-12-2010, 06:39 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 12-03-2011, 10:39 AM
RE: Looking for soulmate - de _Andreea_ - 14-12-2010, 09:10 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 31-12-2010, 04:12 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 02-01-2011, 11:31 AM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 03-01-2011, 07:05 PM
RE: Looking for soulmate - de Stella - 09-01-2011, 02:52 PM
RE: Looking for soulmate - de Rose ^^ - 03-03-2011, 12:12 PM
RE: Looking for soulmate - de Flash - 05-03-2011, 09:52 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 07-03-2011, 08:14 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 11-03-2011, 07:52 PM
RE: Looking for soulmate - de Alle - 17-03-2011, 10:35 PM
RE: Looking for soulmate - de Yin - 19-03-2011, 05:45 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 22-03-2011, 08:55 PM
RE: Looking for soulmate - de Stella - 02-04-2011, 12:29 AM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 02-04-2011, 11:49 AM
RE: Looking for soulmate - de Flash - 02-04-2011, 04:06 PM
RE: Looking for soulmate - de ~Crystal~ - 02-04-2011, 07:18 PM
RE: Looking for soulmate - de ~~Kitoka~~ - 02-04-2011, 07:24 PM
RE: Looking for soulmate - de Miranda. - 02-08-2011, 05:39 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)