Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Looking for soulmate
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - ce ii apartin lui Masashi Kishimoti din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.
Acest fic l-am mai postat si pe un alt forum. V-am anuntat ca sa evit acele discutii cu "este plagiat" sau "nu-ti apartine"...
Acesta a fost primul meu fic, dar pana la sfarsit am ajuns sa fiu multumita de el.:D

Capitolul 1
Este o dimineata frumoasa de 15 septembrie, dimineata aglomerata ca deobicei in orasul Tokyo. Intr-o vila frumoasa si linistita, ferita de zgomotul din capitala nipona, isi face somnul de frumusete o adolescenta in varsta de 16 ani. Razele jucause ale soarelui ii mangaie pielea fina a tinerei. Parul ei lung, roz era ravasit in toate partile pe perna pufoasa. La auzirea unui zgomot deranjant produs de ceasul ei desteptator, fata deschide usor ochii ei superbi, fiind de aceeasi culoare ca cea a smaraldului. Numele ei este Sakura Haruno. Aceasta se scoala usor din pat indreptandu-se spre baie. Se apropie incet de chiuveta, deasupra careia se afla o oglinda. Aceasta se spala pe fata cu apa calduta dupa care se uita in oglinda cateva minute arajandu-si parul. Tanara iese din baie si se duce spre dulapul din lemn de cires de unde isi alege hainele pentru prima zi de scoala din clasa a 10-a. Se imbraca cu o fusta plisata, rosie, o bluza alba cu un decolteu destul de generos si o pereche se sandale albe. Ea coboara jos unde se afla mama ei, salutand-o.
-Buna dimineata, Sakura! Iti pregateam micul dejun.
-Nu am timp sa mananc. Nu vreau sa intarzii la scoala. Oricum abia astept sa ma intalnesc cu prietenii mei. Vara asta nu prea am avut timp sa ne intalnim.
-Cum vrei, draga mea! Te duci pe jos sau te duce soferul?
-Merg pe jos. Pa!
-Pa, Sakura! Succes la scoala!
In partea cealalta a orasului, intr-un cartier select, lucrurile nu sunt la fel de linistite.
-Itachi, ti-am spus sa nu ma mai trezesti asa! Nu am ceas desteptator degeaba! Plus ca e inca devreme! Spuse un baiat cu ochii negri ca taciunele si parul de aceeasi culoare din care se prelingeau niste picaturi de apa.
-Ar trebui sa-mi multumesti. Nu mai trebuie sa faci dus in dimineata asta! Iti vei face o reputatie proasta din prima zi daca intarzii, Sasuke!
-Vai ce frate grijuliu am! Multumesc, nu stiu ce m-as face fara tine! spune Sasuke sarcastic.
-Sasuke, Itachi! Ce se intampla acolo sus? Nu ma faceti sa vin la voi! Se auzi o voce masculina destul de nervoasa.
-Coboram imediat!
Sasuke se imbraca cu o pereche de bugi negri, o camasa albastra si o pereche de adidasi albi si coboara jos. Odata ajuns in living este analizat din cap pana in picioare de tatal sau.
-Sper ca nu ma vei dezamagi, fiule! Mai bine zis, sper ca nu-ti vei dezamagi familia. Esti un Uchiha. Suntem una dintre cele mai influente familii din Japonia. Nu ai uitat ce ti-am zis ieri, nu-i asa?
-Ce sa uit? Adica… Nu! Bineinteles ca nu am uitat. Zice Sasuke incepand sa rada nervos.
-Imi inchipuiam eu ca ai uitat. Iti mai amintesc o singura data, asa ca asculta atent. Peste 2 saptamani vom organiza o petrecere la noi acasa la care vor fi invitati asociatii nostri si firme concurente. Trebuie sa facem o impresie cat mai buna. Dupa cum stii Itachi va veni cu prietena lui, Mariko. Sarcina ta este ca pana atunci sa gaseti o fata cu care sa iti faci apartitia la petrecere. Am pretentia sa gasesti o fata cu aceeasi situatie materiala ca si noi. Am inceredere in tine si stiu ca nu ma vei dezamagi.
- Aha. Da, imi amintesc ca mi-ai zis ceva de genul asta. Nu stiu cum vrei sa gasesc o fata de care sa ma indragostesc si care sa corespunda criteriilor tale in 2 saptamani cand nu cunosc pe nimeni din orasul asta.
-Nu ma intereseaza! Gasesti tu o solutie. Acum du-te la scoala. Nu vrei sa intarzii.
-Cum spui tu. Adauga brunetul oftand.
Acesta iese din casa nervos trandind usa, dupa care se urca intr-o masina de lux.
Sakura ajunge in curtea scolii si isi vede cele mai bune prietene, strigandu-le.
-Hinata! TenTen! Temari!
-Buna, Sakura! Mi-a fost dor de tine! zice o fata cu parul lung pana la talie, brunet cu ochii de un mov foarte deschis pe nume Hinata.
-Ai auzit vestea cea noua? Intreba Temari sprijinindu-se de TenTen.
Rozalia le privea nedumerita, neinetelegand despre ce este vorba.
-Vom avea un coleg nou. Cica e foarte bogat.
-Un rasfatat deci, neinteresant.
-De unde stii? Si tu esti bogata si nu esti rasfatata.
Sakura ridica din umeri, facandu-le semn fetelor sa o insoteasca in clasa.
Suna clopotelul vestind inceperea orelor. Fiecare elev se aseaza in banca asteptand sa vina profesorul. Peste 5 minute, in clasa isi face aparitia profesorul, care se intampla sa fie si dirigintele elevilor. Acesta avea in jur de 30 de ani. Avea parul gri si unul din ochii negri ii era acoperit de o masca.
-Buna dimineata elevi! Vreau sa va anunt ca azi veti avea un coleg nou.
In clasa intra Sasuke care se indreapta spre profesor in timp ce se uita la colegii lui cu un aer de superioritate. Sakura ii sopteste colegii ei de banca, Hinata.
-Deci nu e fitos, nu?
-Poate ca aparentele inseala. Nici nu-l cunsoti. Nu-l judeca din prima.
-Te rog frumos sa te prezinti, Sasuke! Adauga profesorul.
-Numele meu este Sasuke Uchiha. Asta e tot ce trebuie sa stiti deocamdata.
-Multumim. Acum poti sa te duci la locul tau langa Naruto.
-Cine e Naruto?
La auzirea acestei intrebari, ridica mana un baiat hiperactiv cu parul blond si ochii mari, albastri ca cerul.
Sasuke se duce spre banca lui in timp ce e urmarit cu privirea de majoritatea fetelor care erau rosii in obraji si care ii faceau visatoare cu ochiul. Brunetul se uita cu dispret la colegul lui de banca, dupa care ia loc.
-Buna! Eu sunt, Naruto Uzumaki! Sper sa devenim prieteni buni.
-Mda… cum spui tu.
Profesorul incepe sa predea si inainte ca elevii sa-si dea seama ora se si terminase.
-Uite, Naruto… As avea nevoie de ajutorul tau.
-Sigur. Cu ce te pot ajuta?
Sasuke ii spune povestea cu petrecerea si ca are nevoie de ajutorul lui sa gaseasca acea fata .
-Eu nu cunosc asa de multa lume din liceu dar stiu cine te poate ajuta.

Sper sa va placa, astept pareri. Stiu ca ideea de coleg nou este destul de comuna dar promit ca mai incolo va fi diferit.
Ok! I m here, soo please atention! :ha: (a fost o gluma)

Observ ca esti noua, de aceea ma mir ca deja ai postat un fic, oricum esti de apreciat pentru curaj. :zuppy21:
Acum, indreptandu-mi atentia asupra ficului tau, pot spune din prima ca ti-ai ales titlul potrivit.
Din cate am inteles eu din primul capitol tatal lui Sasuke vrea ca fiul sau sa caute o fata cu bani pentru a face impresie buna la petrecerea ce urmeaza, din acest motiv spun asta. Pot spune ca imi place primul capitol, cu toate ca este Sasusaku si deja multi s-au saturat de acest cuplu.
Am observat ca i-ai pastrat aceeasi atitudine ca in anime lui Sasuke si asta imi place.
Sincera sa fiu mi-ar placea si mai mult daca ar fi mai multa maratiune in poveste. Am observat ca te-ai straduit sa introduci descriere pe acolo si chiar ti-a reusit, dar oriunde e loc de mai bine,nu-i asa? oricum, ve-i vedea ca daca asculti parerile celorlalti si le pui in practica vei creste mult.
Deci, in concluzie, daca ai aduga un pic mai multa naratiune si descriere iti va iesi un fic super, crede-ma. Si, referitor la dialog,...ei bine, e mai mult decat trebuie acolo, incearca sa mai reduci din el, si totul va fi ok. sper ca ai inteles ce-am vrut sa-ti spun si sper ca nu te-a suparat comentariul meu, dar daca te-a suparat un pm si se rezolva.
bafta in continuare la scris


:bye:
Hey, am apărut şi eu pe la ficul tău. Să încep. Trebuie să ai disclimer care sună "Nu deţin nici un alt personaj ce îi aparţine lui Masaşi Kishimoto din anime-ul/manga-ul "Naruto" şi nu fac profit pe urma acestor personaje/întâmplari. Înainte de nebuni asta scrii "Disclimer:". Ficul este deja pe alt site, nu ştiu dacă tu esti creeatoarea acestui fic. Descriere este cam puţină, naraţiunea merge şi mai bine, dialogul cam mult şi în unele părţi sec. Sper că nu te-ai supărat pe mine. Succes!
Capitolul 2

-Cum adica? La cine te referi? Intreaba Sasuke curios.
-Sakura Haruno. Spune blondul in timp ce arata spre tanara care vorbea cu prietenele ei. Ea e una dintre cele mai bune prietene ale mele. E foarte simpatica, amuzanta, inteligenta. Ea cunoaste majoritatea persoanelor din liceu si cred ca ar putea sa te ajute.
In acel moment in clasa apare dirigintele lor care parea destul de entuziasmat.
-Am o veste care cred ca va va bucura! Spune acesta cu un ton misterios.
In clasa s-a facut liniste. Fiecare elev in parte era curios de ce va spune profesorul.
-Orele de astazi nu se mai tin! Problema este ca nu veti putea pleca acasa dar vom merge in parc cu totii.
-La fix! Pe drum iti fac cunostinta cu Sakura!
-Mda… bine.
Toti si-au strans lucrurile si au pornit spre parc. Afara era o vreme superba. Soarele stralucea mandru pe cerul albastru pe care nu puteai observa niciun nor. Pasarile incantau urechile tuturor cu trilurile lor impreuna cu fluturii care dansau gratios pe bolta cereasca dinamizand acest peisaj de basm. Toata aceasta armonie este distrusa de un baiat hiperactiv care fugea bezmetic printre colegii sai. El era nimeni altul decat Naruto. Acesta ajunge la prietena lui, Sakura, apucand-o de brat si tragand-o dupa el, neascultand strigatele tinerei ce il indemnau sa se opreasca
-Trebuie sa-ti prezint pe cineva!
-Pot sa merg si singura, nu trebuie sa ma tragi!
Degeaba incerca adolescenta sa-si potoleasca amicul pentru ca acesta nu intentiona sa se opreasca.
-Sakura el este Sasuke! Sasuke ea este Sakura!
Buzele rozaliei se arcuiesc intr-un zambet la vederea brunetului.
-Ma bucur sa te cunosc. Spune aceasta inclinandu-si capul in partea stanga.
-Placerea este de partea mea! Adaugae brunetul zambind usor dar pastrandu-si acel aer de superioritate.
-Stii… cu mine nu merge atitudinea asta de baiat smecher asa ca mai bine renunti la ea macar in prezenta mea pentru e cam enervant.
Sasuke ridica nepasator din umeri, incrucisandu-si bratele la piept. Cei doi il urmesc cu privirea pe Naruto ce incepuse sa se indeparteze de ei, avand-o ca tinta pe Hinata.
-Stii. As avea nevoie sa ma ajuti cu ceva. Sparge Sasuke tacearea ce incepea sa devina enervanta.
-Daca pot te ajut. Despre ce este vorba? rapunde adolescenta cu o urma de interes in glas.
-O sa ti se para foarte ciudat, dar as avea nevoie sa ma ajuti sa gasesc o anumita fata…
-Cum o cheama? Intreaba Sakura bulversata.
-Nu stiu inca. Aici ai intra tu in scena. Parintii mei sunt niste oameni importanti de afaceri din Tokyo. Peste 2 saptamani vor organiza o petrecere cu alti oameni importanti si pentru a face o impresie buna trebuie sa-mi gasesc o prietena cu care sa-mi fac aparitia.
-N-ai putea sa platesti o fata sau ceva de genul asta?
-Nu caut o fata care sa fie cu mine numai in acea seara. Caut ceva mai… special.
-Suna ca si cum te-ai uita printr-un catalog cu articole vestimentare sau ca si cand ti-ai cumpara o masina! Spune adolescenta razand cu pofta.
-Nu e amuzant!
-Ba este! Chiar este! Deci ai anumite preferinte?
-Nu stiu sigur. Mi s-a spus ca trebuie sa aiba o situatie materiala destul de buna.
-Aha, pai avem o gama variata de fete din care puteti alege domnule Uchiha! Sa vedem. Aceea este Ino Yamanaka, o fitoasa veritabila. Banuiesc ca va intereseaza ce dotari are, nu-i asa?
-Nu prea pare genul meu si ar fi dragut daca nu m-ai mai lua peste picior, multumesc!
-Nu te iau peste picior. Urmatoarea este Temari. Dotari: par blond, ochii de un verde inchis, amuzanta, rebela si cu iubitel la pachet!
-Stii… nu prea cred ca merge asa.
-Serios? Intreaba tanara pe un ton sarcastic.
-Da! Spune brunetul putin enervat.
-Scuze! Nu trebuie sa te superi doar ca e putin cam greu. Nu stiu nimic despre tine. Habar n-am ce sa-ti “recomand”.
-Daca vrei putem sa mergem la un suc sa vorbim. Asa ajungi sa ma cunosti mai bine.
-Ok. Mai intai trebuie sa ma duc pana acasa si ne intalnim dupa, da?
-Perfect! Te duc eu.
Cei doi se indreapta spre masina lui Sasuke . Acesta ii deschide portiera fetei si se aseaza amandoi pe bancheta din spate. Pe drum au facut schimb de telefoane, au ras si au povestit pana au ajuns la casa fetei. Mare a fost uimirea brunetului cand a vazut in ce vila sta Sakura. Aceasta avea 2 etaje, in stanga ei se afla un foisor care se afla in apropierea unui iaz. Privirea i-a fost furata de o gradina cu flori de toate culorile. In fata resedintei se aflau parcate 2 limuzine Mercedes, o masina de teren si 2 masini sport. Sasuke nu-si putea inchipui cum tanara putea fi atat de modesta. Din atitudinea ei nu si-ar fi dat seama ca traieste intr-un astfel de mediu.
-Multumesc ca m-ai adus! Spune Sakura cu un zambet inocent pe buze.
-N-ai pentru ce. Ne vedem mai tarziu! Pa!
-Pa!
Adolescenta intra in casa. Ea se indreapta spre bucatarie unde era mama sa.
-Buna, mama! Am ajuns acasa!
-Buna, scumpo! Cum a fost la scoala!
-Destul de bine! M-am bucurat ca mi-am revazut prietenii. Avem un coleg nou. E destul de simpatic.
-Sper ca va veti intelege bine.
-Da, in legatura cu asta. I-am zis ca ne vedem mai tarziu la un suc asa ca ma duc sa ma schimb.
Sakura urca la etaj inainte ca mama ei sa apuce sa mai zica ceva. Intra in camera ei si se indreapta spre dulap pentru a-si alege hainele cu care se va imbraca. Dupa 20 de minute tanara inca nu era hotarata ce sa aleaga pana cand privirea i-a fost furata de o rochie rosie, lunga pana aproape de genunchi, prinsa dupa gat. Aceasta se incalta cu o pereche de balerini de aceeasi culoare cu rochia si isi prinde parul intr-o coada. Intre timp, in partea cealalta a orasului Sasuke se certa ca deobicei cu fratele sau, Itachi.
-Sasuke, stiam ca esti un cuceritor dar nu ma gandeam ca vei avea o intalnire chiar din prima zi.
-Chiar iti doresti atat de mult sa ma scoti din minti? Ti-am mai spus o data ca nu este o intalnire! Cel putin nu este acel fel de intalnire la care te gandesti tu. Este vorba despre o colega care ma ajuta sa gasesc pe cineva pentru prostia asta de petrecere,
-Da… cum spui tu! Acesta nu mai apuca sa zica nimic deoarece Sasuke plecase deja in camera lui pentru a se imbraca.
Deschide dulapul, insa neavand timp suficient sa aleaga ceva mai deosebit, se imbraca cu ce avea la indemana, o camasa alba pe care o lasa descheiata la primii doi nasturi lasand la iveala niste pectoral bine lucrati, o pereche de blugi dechisi la culoare si se incalta cu o pereche de adidasi albi. Acesta pleaca grabit, fugind pe scarile de marmura, acoperite de un covor rosu care pareau interminabile. Fratele sau incearca sa-l salute, insa nici de data aceasta nu apuca sa-si termine propozitia pentru ca usa se trantise deja in urma lui Sasuke. Odata ajuns in masina, acesta il roaga pe sofer sa se grabeasca cat de mult posibil. Acesta era unul dintre momentele in care ura ca s-am mutat intr-un oras atat de aglomerat precum Tokyo.

Capitolul 3

Cu o mica intarziere tanarul ajunge acasa la Sakura. Acesta se da jos din masina si bate apasat la usa fetei. Chipul baiatului se luminase cand observa ca cea care i-a deschis usa este chiar colega lui care il intampina cu un zambet larg pe fata.
-Buna Sakura. Spune Sasuke capatand o nuanta de roz in obraji.
-Buna! Banuiesc ca nu vrei o prietena prea punctuala, nu-i asa? Raspunde tanara razand usor.
-Imi pare rau ca am intarziat.
-Stai linistit. Glumeam doar. Mergem?
-Dupa tine. Acestea fiind spuse, cei doi au pornit spre o cafenea selecta din centrul orasului. Odata ajunsi, au constat ca acolo erau si alti elevi din liceul lor: Ino, Sai si Kiba. Sakura nu a fost prea multumita la vedera celor 3 deoarece niciodata nu s-au inteles. Ino era acel gen de fata rasfatata careia i s-a oferit totul si ea nu oferea nimic nimanui. Parintii ei fiind aproape mereu plecati nu s-au putut ocupa prea mult de fiica lor, asa ca Ino a fost crescuta de doica ei pe care o trata cu dispret. Sakura nu avea de ce sa se planga fiindca si ei i s-a oferit totul, insa spre deosebire de Ino, ea nu se simtea superioara celorlalti. Niciodata nu i-a subestimat pe cei din jurul ei doar pentru ca nu aveau o situatie materiala la fel de buna ca ea. Cele 2 fete erau atat de asemanatoare si totusi atat de diferite. Mereu Ino a incercat sa o puna pe Sakura in situatii jenante pentru a arata ca este mai buna decat ea, insa niciodata soarta nu a fost de partea ei din acest punct de vedere. Rivala ei, desi nu profita de situatia ei financiara, nu se lasa calcata in picioare, cu atat mai putin de Ino.
La vederea Sakurei, Ino a strans pumnul atragand atentia prietenilor cu care statea la masa.
-Calmeaza-te, Ino! Nu ai de ce sa te enervezi. Esti mai buna decat ea din toate punctele de vedere. Spune Sai, care din totdeauna a avut sentimente pentru aceasta desi tanara s-a comportat mereu urat cu el.
-Stiu ca sunt mai buna decat ea. Ma enerveaza ca si-a facut aparitia cu Sasuke. El trebuie sa fie al meu. Eu sunt cea care merita ce este mai bun.
La auzirea acestor cuvinte Sai pleaca usor capul, parand deranjat.
-Ce vrei sa bei, Sakura? Intreaba Sasuke zambind.
-Un cappuccino.
-Deci doua cappuccino sa fie.
Cei doi incep sa dicute despre diferite subiecte: colegi, muzica, filme. Sasuke observand ca o adolescenta de la o alta masa se uita la ei de o perioada lunga de timp, ii atrage atentia Sakurei.
Aceasta se uita la masa celor 3 destul de enervata.
-Tipa aia este Ino Yamanaka de care ti-am spus astazi cand eram in parc. E in clasa cu noi. Nu iti amintesti de ea?
Brunetul isi inclina capul dezaprobator, continuand sa o priveasca deranjat pe blonda.
-Te astepti sa-ti gasesti o iubita in 2 saptamani fara sa cunosti macar fetele de la noi din clasa? Intreaba tanara razand cu pofta.
-Am destul timp sa le cunosc. Oricum, spune-mi ce e cu ea?
-Asa cum ti-am mai spus o data este o rasfata. Crede ca doar pentru ca este bogata poate sa-i trateze pe cei din jur cum vrea. Ar trebui sa stie ca respectul celor din jur nu-l poti cumpara, ce-l putin nu respectul meu.
-Banuiesc ca asta crezi si depre mine, nu-i asa? Intreaba Sasuke cu o urma de regret in voce.
-Daca as fi crezut asta nu am fi stat acum la aceeasi masa acum, am dreptate? Chiar daca te-am luat cam tare la inceput, vad ca inveti repede.
-Ce sa invat? Intreaba Sasuke confuz.
-Ai inceput sa inveti ca daca vrei sa te intelegi cu mine trbuie sa cobori nasul pentru ca mie nu-mi vorbeste nimeni de sus.
-Am observat. Raspunde tanarul chicotind.
-Eu ma duc pana la toaleta si revin imediat. Spune rozalia ridicandu-se de la masa.
Aceasta intra in toaleta si se uita in oglinda. Isi trece mana prin parul ei roz, matasos, dand la o parte suvitele care ii acopereau chipul de inger. Deodata usa se tranti. Fata se uita cu o oarecare mirare spre usa, vazand-o pe nimeni alta decat Ino.
-Vad ca ai devenit pasare de noapte, domnisoara Haruno! Spune Ino nervoasa.
-Vad ca tu chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa te tii dupa mine.
-Eu nu ma tin dupa tine! Am observat numai ca te intereseaza colegul cel nou. Te avertizez inca de acum sa nu te apropii de el pentru ca va fi al meu!
-In primul rand eu nu am de ce sa ma apropii de el! Il ajut numai cu ceva! In al 2-lea rand tu chiar te tii dupa mine. Crezi ca nu am vazut cu cata ura te uitai la mine si cum imi urmareai fiecare miscare? In al 3-lea rand te avertizez si eu ca poti sa faci ce vrei tu insa iti garantez ca tu o vei pati inaintea mea!
Fara ca Ino sa mai apuce sa zica ceva, Sakura iese din toaleta trantind usa dupa ea. Aceasta se indreapta spre masa ei ajungand in dreptul lui Sasuke.
-Cred ca ar trebui sa mergem. Se face tarziu. Spune Sakura destul de iritata.
-Ai dreptate.
Sasuke lasa pe masa cateva bancnote care acopereau consumatia lor, dar prezentau si un bacsis generos. Pe drum Sakura nu spunea nimic. Era o liniste apasatoare care pe Sasuke il scotea din minti. Acesta rupe in sfarsit tacerea.
-Ce s-a intamplat? De cand te-ai intors de la toaleta pari nervoasa? Am spus eu ceva care te-a deranjat?
-Nu ai spus nimic care sa ma deranjeze. M-am intalnit in drumul meu spre toaleta cu o persoana pe care nu prea o suport. Nu s-a intamplat nimic important. Spune Sakura afisand un zambet fals.
-Cum spui tu…
Odata ajunsi la casa Sakurei, Sasuke o conduce pe aceasta pana la usa. Aceasta se intoarce spre tanar, multumindu-i cu un zambet cald. Sasuke ii raspunde dupa care o imbratiseaza strans.
-Mai usor, nu pot sa respir! Spune adolescenta razand.
-Scuze. Ne vedem maine la scoala. Noapte buna.
-Noapte buna.
Sakura intra in casa furand inca o privire de la brunet. Aceasta inchide usa in urma ei, dupa care se spijina de un perete zambind visatoare.
Hey!!! Super ficul ... vad ca idea sa dezvoltat foarte mult din primult capirol. Ideea este super originala si sper sa nu il inchiza[-x
Asa..... deci greseli de ortografie s-au de tastatur nu am vazut .... tipic mie:D eu nici macar nu stau sa le caut, dar depinde de greseala. Dialogul mi sa parut bunicel si actiunea nu a fost grabita.
Astept next-ul si ja ne!!
Capitolul 4

Dupa o saptamana
O noua zi de toamna incepe in Tokyo. Soarele palid mai trimite cate o rază pe pământul amortit. Aripile păsărilor călătoare spintecă văzduhul. Norii grei se plimba pe cerul posomorat. Rozalia cu chip angelic inca dormea. Deodata aceasta simte o mana calda atingandu-i umarul stang. Cu greu reusesete sa deschida ochii. Acea mana calda ii da la o parte suvitele roz, stralucitoare de pe fata ei palida.
-Buna dimineata, scumpo! Este tarziu, trebuie sa te trezesti! Spune mama fetei aratand spre ceasul de pe perete care arata ora 7:30.
Vazand ca este in intarziere, tanara sare din pat indreptandu-se spre toaleta. Aceasta nu are cand sa-si mai faca siesta de dimineata, asa ca se spala repede cu apa rece pe fata si fuge spre dulapul din lemn de cires alegandu-si niste haine. Se imbraca cu o pereche de blugi negri, un tricou usor lasat pe umeri mov si o pereche de baleini albi. Tanara isi prinde parul intr-o coada, isi ia jacketa neagra si pleaca.
Dupa jumatate de ora masina Sakurei parcheaza in fata liceului. Aceasta intra in curtea scolii si vazand ca nu este nimeni pe afara incepe sa fuga speriata. Ajunsa in fata clasei, adolescenta apasa usor pe clanta observand ca profesorul este deja acolo.
-Buna ziua! Ma scuzati ca am intarziat! Spune Sakura tragandu-si sufletul.
-Avand in vedere ca este prima oara cand intarzii, domnisoara Haruno, poti merge la locul tau.
Sakura merge la locul sau in timp ce este privita de doi ochi negri ca taciunele. Se aseaza in banca, isi scoate caietul si incepe sa scrie de pe tabla. Deodata pe banca acesteia aterizeaza o hartiuta mica, mototolita. Fata o indreapta si incepe sa citeasca in gand:
“Domnisoara Haruno! Nu este frumos sa intarziati! Nu v-ati putut trezi la timp? M-ati visat?”
Rozalia roseseste si se uita la Sasuke care o privea zambind. Aceasta ii arunca inapoi biletul pe care scria:
“Nu va fortati norocul, Domnule Uchiha!”
Cei doi renunta la a se mai tachina si incep sa fie atenti la ore, pe cat posibil pentru din cand in cand se mai uitau pe furis unul la altul.
Ora se termina si brunetul se indreapta spre banca fetei si o intreaba:
-Ce spui, ai vrea sa iesim azi?
-Cred ca nu-ti dai seama ca timpul nu sta in loc. A trecut deja o saptamana. Mai bine te-ai concentra asupra fetei cu care vei merge la petrecere decat sa stai cu mine.
-Sunt sigur ca ma concentrez asupra fetei care trebuie! Spune Sasule zambind inocent.
Sakura nu mai apuca sa spuna nimic pentru ca este trasa din banca de rivala ei, Ino.
-Pot sa merg si singura, multumesc! Spune rozalia iritata.
Ino se opreste si o impinge pe Sakura in toaleta.
-Te-am prevenit sa stai departe de el! El este proprietate mea! Ce nu intelegi?
-Chiar nu-ti dai seama cat de penibila esti, Ino? El nu este proprietarea ta! Nu este proprietatea nimanui!
-Te crezi foarte inteligenta, nu? Vei vedea ca pe mine ma va alege intr-un final! Eu voi fi prietena lui!
-Continua sa visezi. Oricum este bine sa-ti tii mintea ocupata cu ceva.
Sakura paraseste toaleta lasand-o pe Ino sa se gandeasca la un plan cu care sa-i stearga zambetul de pe fata rozaliei.
Orele au trecut repede. Sakura nu s-a dus direct acasa ci s-a indreptat spre parc. Aceasta s-a asezat pe o banca in timp ce urmarea cu privirea indragostitii care se plimbau imbratisati, nepasandu-le de cei din jur.
Deodata cineva s-a asezat pe aceeasi banca ca si ea.
-Nu te-am intrebat daca pot sa iau loc.
Tanara se uita la acel baiat cu ochii negri ca onixul. Vantul ii flutura parul brunet care-i acoperea fata palida.
-Iti mai amintesti ce ti-am zis dimineata, nu? Mai bine te-ai duce sa-ti gasesti pe cineva care sa te insoteasca la petrecere decat sa-ti pierzi vremea cu mine!
-Nu-mi pierd vremea cu tine. Oricum, cred ca am gasit deja pe cineva cu care sa merg.
-Atunci incearca sa o cunosti mai bine! Spune adolescenta bulversata.
-Asta fac!
O expresie mirata isi face aparitia pe chipul fetei. Inima ei batea atat de puternic parca vrand sa iasa din piept. Brunetul se apropie usor de ea simtindu-i respiratia calda. Mana lui trecea incet prin parul roz al tinerei cand acesta o prinde usor de barbie. Acest moment a fost distrus de telefonul mobil al Sakurei care suna de ceva vreme.
-Buna, tata! Spune adolescenta inca rosie in obraji.
-Unde esti Sakura? Eram ingrijorat pentru tine.
-Eram in parc. Imi pare rau ca nu am anuntat ca intarzii.
-Te astept acasa.
-Eu trebuie sa plec. Ne vedem maine, Sasuke. Pa! spune fata evitand un contact vizual cu acesta.
Sakura pleaca inainte ca Sasuke sa mai poata spune ceva. Inca nu-i venea sa creada cat de aproape a fost sa-l sarute. Inima acesteia inca batea nebuneste. Inca ii simtea mana prin parul ei.
Dupa 30 de minute de mers Sakura ajunge acasa. Aceasta nu se opreste la parintii ei deoarece nu dorea ca ei sa-si dea seama de cat de emotionata era. Ea intra in camera ei si primul lucru pe care-l face este sa se tranteasca in patul ei moale. Inchide ochii si incep sa se deruleze in mintea ei intamplarile din acea zi. Sakura se trezeste din visele ei cand aude usa de la camera deschizandu-se.
-Sakura, ce e cu tine? De ce nu m-ai anuntat ca ai ajuns? Spune o voce masculina destul de nervoasa.
-Eram cam obosita si am vrut sa ma odihnesc putin…
-Bine, te las sa te odihnesti. Te rog sa cobori mai tarziu. Avem ceva de discutat.
Aceasta inchise ochii visand la cel care i-a furat inima.
Capitolul 5

Dupa o ora Sakura coboara sa vorbeasca cu tatal ei. Nu stia despre ce ar putea fi vorba, insa spera ca acesta sa nu fie suparat fiindca a intarziat. Aceasta inainta pe holurile intreminable ajungand in living. Nimeni nu era acolo. Tanara a cautat in bucatarie sperand sa o gaseasca pe mama ei insa in zadar. Fata s-a uitat prin casa dupa un bilet lasat de parinti, in caz ca au plecat undeva in timp ce ea dormea, dar nu a gasit nimic. Aceasta a tresarit cand a auzit de afara niste voci cunoscute. Sakura iese din casa si observa ca parintii ei stateau in foisor si discutau.
-Vad ca in sfarsit te-ai hotarat sa ni te alaturi, scumpo!
-Da… despre ce doreai sa vorbim, tata?
Acestuia ii placea la nebunie sa-si tina fiica in suspans, desi ii era cunoscut faptul ca Sakurei nu ii placea deloc asta. El se mai uita putin la sotia lui pana se hotaraste sa nu o mai lase pe tanara sa astepte.
-Am o veste care sper ca te va bucura. Am fost invitati la o petrecere sambata seara. Petrecere organizata de unul dintre cei mai importanti oamenii de afaceri din Tokyo. Mai bine zis de o firma concurenta.
Sakurei i se parea o coincidenta prea mare: petrecere, sambata seara, oameni de afaceri… deja era prea mult. Aceasta isi ia inima in dinti si intreaba:
-Cine mai exact organizeaza aceasta petrecere?
-Familia Uchiha. De ce intrebi?
Ochii verzi ai fetei s-au marit dintr-odata si a incercat sa afiseze un zambet, chiar daca unul fals.
-Intrebam din curiozitate, nimic important! Spune Sakura razand nervos.
-Ti-am spus ca te comporti ciudat in ultimul timp?
-Eee… nu chiar. Mai vrei sa-mi spui ceva sau pot sa plec?
-Ma gandeam ca poate stai cu noi sa admiri privelistea, dar observ ca tinerii din ziua de azi nu mai sunt intersati de astfel de lucruri. Asta este…
Sakura pleaca fara sa se lase induiosata de vorbele tatalui sau. Credea ca daca mai sta acolo chiar si o secunda s-ar putea da de gol. Aceasta s-a asigurat ca a iesit din raza vizuala a parintilor si s-a sprijinit de unul dintre peretii casei. Simtea cum i se inmoaie picioarele. Era foarte nehotarata. Oare trebuie sa-i spuna brunetului sau nu ca ea si familia ei sunt invitati la petrecere in calitate de rivali? Nu putea sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare. Deja era pre mult pentru o zi. Aceasta incearca sa se adune si intra in casa indreptandu-se spre camera ei. Odata ajunsa, pune mana pe telefonul care statea pe noptiera alaturi de o vaza cu trandafiri galbeni. Cauta in lista lunga cu numere de telefon pana ajunge la Sasuke insa renunta inainte de a suna. Tanara se duce la baie si lasa sa curga apa in jacuzzi. Aceasta ridica o sticla de spumant cu aroma de crin alb si toarna putin din el sub jetul de apa. Peste 20 de minute de asteptare Sakura intra in cada cu apa calduta. Chiar daca incearca sa-si goleasca mintea si sa relaxeze, gandurile ii zboara imediat la brunet.
Adolescenta paseste afara din jacuzzi si se infasoara intr-un prosop roz de bumbac. Se apropie de oglinga si isi trece mana prin parul ei roz, lung pana la talie. Tanara se schimba intr-o camasa de noapte verde, scurta, usor transparenta dupa care se intinde in pat, adormind.
A doua zi soarele straluceste mai puternic decat in ziua precedenta. Vantul adie usor imprastiind frunzele uscate. Afara nu se mai auzeau trilurile pasarelelor de odata. Noaptea a fost un sfetnic bun pentru Sakura. Ea stia exact ce are de facut in legatura cu petrecerea organizata de parintii lui Sasuke. Fata se scoala incet din pat, frecandu-si usor ochii verzi ca iarba. Aceasta priveste cateva minute pe fereastra admirand peisajul de toamna. Tanara se pregateste de scoala ca deobicei. Ea se imbraca cu o pereche de blugi dechisi la culoare, un tricou turcoaz, fara maneci, prins dupa gat si o pereche de balerini turcoaz. Isi lasa parul desprins si foloseste o clama in forma de floare, roz pentru a-i opri suvitele rebele sa-i intre in ochi. Sakura coboara scarile indreptandu-se spre bucatarie pentru a bea un pahar cu suc de portocale.
Dupa jumatate de ora ajunge in curtea scolii unde o zareste pe prietena ei.
-Buna Sakura! Ce mai faci?
-Bine fac, Hinata! Tu ce faci?
-Ma gandeam sa-l intreb pe Naruto daca vrea sa iesim in oras dupa ore, insa nu cred ca va dori sa mergem.
-Sunt sigura ca ii va placea sa iasa in oras cu tine! Incearca si vei vedea!
-Multumesc! Ma duc sa-l intreb!
Sakura o privea pe colega ei cum se indeparta cand deodata simte cum o mana calda o apuca de brat. Cand se intoarce, ochii ei se intalnesc cu cei ai baiatului care este stapan pe gandurile ei.
-Buna dimineata, Sasuke!
-Buna dimineata! Stii… eu vroiam sa te intreb ceva. Spune brunetul uitandu-se in pamant.
-Sunt numai urechi.
-Adica, ma gandeam ca poate… stii tu, ai vrea ca tu sa fii cea care ma insoteste la petrecere.
-Imi pare extrem de rau, Sasuke! Problema este ca nu pot.
Tanarul ridica brusc capul privind-o mirat pe rozalie.
-De ce nu? Intreaba Sasuke confuz. Eu inca de cand te-am vazut am simtit ca tu esti acea fata speciala de care am nevoie.
-Parintii m-au anuntat ieri ca avem ceva important de facut sambata seara. Te rog sa nu te superi pe mine.
-Nu ma supar, e in regula…Mergem in clasa?
-Bine…
Acestea fiind spuse toti elevii au intrat in scoala. Dupa 10 minute profesorul de istorie intra in clasa si incepe sa predea lectia. Desi Sasuke nu recunostea, acesta era dezamagit ca Sakura nu ii va fi alaturi. Tanara il mai privea din cand in cand pe brunet care isi framanta mainile uitandu-se in gol. Acesta era total absent la tot ce se intampa in clasa.
Dupe ce ora plictisitoare de istorie se terminase, aproape toti adolescentii au iesit in curtea scolii pentru a lua o gura de aer. Sasuke statea in banca lui gandindu-se la petrecerea care va avea loc peste doua zile. Timpul trecuse si el inca nu avea o partenera. Singura fata care era pe gustul lui, singura fata la care tinea nu era disponibila in acea seara. Deodata acesta isi atinteste privirea asupra unei fete cu parul blond prins intr-o coada si ochii albastri care se uita la el de ceva vreme si care ii facea cu ochiul. Tanara, pe numele ei Ino, se apropie incet de brunet asezandu-se langa el.
-Buna, frumosule! Cum de un baiat atat de atragator ca tine sta singur? Intreaba Ino cu o voce senzuala.
„Am pretentia sa gasesti o fata cu aceeasi situatie materiala ca si noi.” Cuvintele tatalui sau ii rasunau in minte lui Sasuke. Realizand ca nu mai are suficient timp la dispozitie si ca trebuie sa indeplineasca conditia pusa de tatal sau, Sasuke i se adreseaza blondei…
Capitolul 6

Brunetul ezita cateva momente insa realizand ca nu exista alta posibilitate acesta o intreaba pe Ino:
-Ai dori sa ma insotesti la o petrecere organizata de familia mea sambata seara?
Deodata ochii lui Ino s-au marit si un zambet malefic si-a facut loc pe chipul ei. Nu ii venea sa creada ce se intampla. Aceasta era o ocazie prea buna sa o enerveze pe Sakura ca sa o rateze. O ocazie cu care putea sa-i arate rozaliei ca e mai buna decat ea. Fara sa mai piarda vremea, aceasta rapunde hotarata:
-Bineinteles ca voi veni cu tine, frumosule!
-Te rog sa nu-mi mai spui asa! Numele meu este Sasuke. Adauga Sasuke foarte iritat.
Fara sa mai astepte nicio clipa, Ino paraseste clasa. Odata ajunsa in curtea scolii, aceasta isi face loc prin multimea de elevi pana cand ajunge la o adolsecenta cu parul roz, lung pana la talie si ochii verzi patrunzatori. Blonda o apuca pe rozalie de brat si o trage dupa ea pana in toaleta fetelor.
-Se pare ca ai pierdut deja, Sakura! Nu credeam ca va fi atat de usor.
-Chiar nu inteleg ce vrei sa spui.
-Lasa-ma sa iti explic, simplu, ca pentru capsorul tau dragalas. Sasuke este al meu!
-Ti-am mai spus o data ca visezi cu ochii deschisi!
-Si daca ti-as spune ca m-a invitat la o petrecere acasa la el, sambata seara?
-Poftim? Sakurei nu-i venea sa creada ce auzea. Stia ca Sasuke trebuia sa aleaga o fata, dar Ino?! Niciodata nu se mai simtise atat de dezamagita. Tanara nu dorea sa-i dea satisfactie rivalei ei asa ca fuge din toaleta inainte ca Ino sa-i vada ochii inundati de lacrimi.
Ino era in culmea fericirii. In sfarsit reusise sa se razbune pe Sakura care mereu a reusit sa o puna intr-o lumina proasta.
Sakura incerca cu greu sa-si stapaneasca lacrimile care continuau sa ii umezeasca chipul de inger. Ajunsa in fata clasei, aceasta isi face curaj si paseste inauntru, evitand un contact vizual cu brunetul. Acesta statea in banca lui urmarind-o cu privirea pe rozalie care isi punea lucrurile in ghiozdanul mov cu modele albe. Vazand ca aceasta se pregateste sa plece, Sasuke se ridica si se indreapta spre ea dorind sa vorbeasca.
-Sakura, esti bine?
Aceasta tresari la simtirea mainii calde a tanarului pe umarul ei insa incearca sa afisese un zambet.
-Da, sunt bine!
-Cred ca te cunosc destul de bine incat sa-mi dau seama cand esti bine si cand nu. Spune Sasuke ridicand din spranceana.
-Ce te face sa crezi ca ma cunosti atat de bine? Am spus ca sunt bine, nu ma face sa repet! Adauga Sakura nervoasa.
-Nu trebuie sa te enervezi. Eram doar ingrijorat in privinta ta.
-Nu prea cred ca eu sunt cea in privinta careia ar trebui sa te ingrijorezi! Spune tanara in timp ce isi ridica ghiozdanul.
Sasuke nu mai apuca sa spuna nimic pentru ca fata parasise deja incaperea.
Pe drum Sakura incearca sa se linisteasca. Isi amintea de momentele frumoase dintre ea si Sasuke. Brusc in minte incep sa se deruleze certurile pe care le-a avut cu Ino. Ura sa recunoasca asta, insa adevarul era ca de data aceasta a fost invinsa de catre ea.
Parul roz era lipit de fata umeda a fetei. Ochii limpezi si patrunzatori de odata erau acum inecati in lacrimi. Aceasta incearca sa mearga cat mai incet, sperand ca-si va reveni pana ajunge acasa, astfel incat parintii sa nu o vada in starea deplorabila in care se afla.
Intre timp, la liceu profesorul intrase deja in clasa. Acesta incepuse sa faca prezenta.
-Sakura Haruno… Se pare ca este absenta. Profesorul ii trece absent fetei, cand observa ca ea a fost prezenta la alte ore din acea zi. Se pare ca domnisoara Haruno chiuleste avand in vedere ca a fost la alte ore. Voi discuta cu drigintele vostru depre asta.
-Nu! Ea… mi-a spus ca nu se simte prea bine si ca se duce acasa. Spune brunetul destul de ingrijorat.
Ino era evident deranjata de faptul ca Sasuke „al ei” i-a luat apararea Sakurei. Starea de disconfort ii trece imediat insa cand isi aminteste ca ea este aleasa brunetui.
Dupa ceva timp Sakura ajunge acasa si observa ca parintii ei nu erau acasa, rasufland usurata pentru ca nu-i puteau cere explicatii. Aceasta se indreapta spre camera ei si se tranteste pe patul moale. Lacrimile ei umezeau lenjeria de bumbac de culoare roz.
Deodata telefonul fetei incepe sa sune. Corpul ei refuza sa se miste insa face un efort si raspunde.
-Sakura unde esti? Intreaba Hinata ingrijorata.
-Acasa la mine. De ce intrebi?
-Ne-a spus Sasuke ca nu te-ai simtit prea bine si ca ai plecat.
-Asa a zis? Adauga Sakura putin confuza.
-Da. Cand profesorul a facut prezenta si cand a vazut ca lipsesti numai la ora lui s-a cam enervat, dar Sasuke i-a explicat despre ce este vorba. Te simti bine?
-Oarecum. Vorbim mai tarziu, Hinata. Pa!
Chipul Sakurei se lumina si inima ei incepuse sa bata mai puternic. Acesata incepe sa zambeasca si se tranteste iar pe perna pufoasa.
Dupa cateva minute de visare, tanara se ridica din pat si se indreapta spre toaleta. Se apropie de chiuveta si isi da cu apa rece pe fata.
-Fraiero! Te superi din orice. Nu te da batuta atat de usor. Arata-i blondei aleia din ce esti facuta. Sasuke nu o place, a fost nevoit sa o aleaga pe ea. Isi spune Sakura in oglinda incercand sa se binedispuna.
Aceasta aude ca cineva a intrat in casa si coboara sa vada cine este.
-Sakura?! Cum de esti acasa la ora asta?
-Nu m-am simtit prea bine asa ca am venit acasa.
-Vai, scumpo! Ce te doare? Vrei sa mergem la doctor? Spune mama rozaliei verificandu-i temperatura,
-Nu, mama! Ma simt mai bine acum. Nu trebuie sa exagerezi.
-Cum spui tu. Apropo… maine este ziua cea mare. Mergem sa cumparam o rochie pentru petrece.
-Da… eu ma duc in camera mea. Sunt cam obosita.
Acestea fiind spuse, Sakura se duce in camera ei si se aseaza pe pat, adormind.
Sa vedem ....
Mai lucreaza la dialog , descriere si la actiune.
As dori sa exprimi mai bine sentimentele personajelor si sa nu te mai grabesti la discutiile pe care le au personajele , de exemplu atunci cand Sakura a vorbit la telefon puteai sa mai dezvolti dialogul si sa nu incepi un alt dialog asa de repede .
Capitolul este destul de interesant iar naratiunea este destul de buna .
Astept next-ul ! ^^
buna dear. am ajuns pe la ficul tau si mi se pare o idee interesanta. Asa cum nu am zis nimic pana acum voi incepe. Ficul nu l-am mai vazut si e original, dupa parerea mea, firme concurente si altele, pana acum intalneam ca fam. Uchiha se cunostea cu fam. Haruno si ca erau prieteni, dar tu ai schimbat. Asa..modurile de expunere, ei bine....Naratiunea e ok, dialogu are momente cand e sec, mai adauga in el sau transformal in vorbire indirecta, adica nu mai pui linia de dialog la replici banale, zici ca, de ex: "i-am spus un simplu "pa" si am inchis neavand chef sa dau alte explicatii", intelegi unde bat? Descriere..pai nu pot spune ca nu ai, dar mai lucreaza, exemplu trebuia sa descrii mai bine ce a simtit Sakura cand a aflat ca Sasuke o ia pe Ino la petrecere, cum lumea ia picat in cap sau ceva de genu sau cand a aflat ca trebuie sa fie prezenta la acea petrecere si ca cele doua firme sunt concurente, oveste soc,nu? trebuie descrisa. Adica se poate si exista descriere din plin, rasfoieste "carte din mintea ta" si gasesti. Greseli nu am vazut, deobicei imi sar in vizor, dar acum nu mi-a sarit nimic. Sper ca ai inteles unde bat eu?
Personajele le modelezi dupa bunul plac, bravo si imi place aceasta Sakura, bogata si modesta si de Sasuke imi place. Am impresia ca sa s-a aprins un foc intre cei doi:>.

Atat am avut de spus. Sper ca nu te-a suparat comul meu, dar doresc sa te perfectionezi, stiu ca poti, oricine poate, daca te-a deranjat cu ceva imi dai un pm si se rezolva. Gata am vorbit cam mult, sunt cam vorbareata:)) asta e...
Astept nextu si te rog mult cu o cireasa in varf sa ma anunti:pls:
Spor la scris sweetie
:*
:bye:
Pagini: 1 2 3