13-12-2010, 06:52 PM
Prea mult YYH cand :
- Le zici tuturor sa te srige Kurama ca o porecla cand de fapt nu vrei sa afle ca e numele tau real
- Te imaginezi ca personaj in Yu Yu Hakusho , mai exact ca sora personajului preferat ( incercat de mine , si chiar mi-a iesit ceva XD )
- Sti numele tuturor atacurilor pe derost
- Icerci sa ii fi identic(a) lui Yusuke
- Visezi la Kurama
- Ti se druleaza prinfataepisoadele din Yu Yu Hakusho si nu esti beat etc ci esti perfect treaz ( asa mi s-a intamplat la World of Warcraft O_O )
- Sti numele tuturor episoadelor , personajelor , replicile , episoadele , trecutul lor si ce s-a intamplat mai tarziu cu ele
- Cand vorbesti numai despre YYH ( in cazul meu la bleach si loveless )
- Pe zup accesezi doar pagina unde scrie Yu Yu Hakusho
- Cand faci un fic sau mai multe cu Yu Yu Hakusho ( fac asta deja
)
- Nu poti adormi noaptea pentru ca de abia astepti un episod
- Cand vezi animeul de cel putin 10 ori
si mai am multe idei , dar va las si pe voi
- Le zici tuturor sa te srige Kurama ca o porecla cand de fapt nu vrei sa afle ca e numele tau real
- Te imaginezi ca personaj in Yu Yu Hakusho , mai exact ca sora personajului preferat ( incercat de mine , si chiar mi-a iesit ceva XD )
- Sti numele tuturor atacurilor pe derost
- Icerci sa ii fi identic(a) lui Yusuke
- Visezi la Kurama

- Ti se druleaza prinfataepisoadele din Yu Yu Hakusho si nu esti beat etc ci esti perfect treaz ( asa mi s-a intamplat la World of Warcraft O_O )
- Sti numele tuturor episoadelor , personajelor , replicile , episoadele , trecutul lor si ce s-a intamplat mai tarziu cu ele
- Cand vorbesti numai despre YYH ( in cazul meu la bleach si loveless )
- Pe zup accesezi doar pagina unde scrie Yu Yu Hakusho
- Cand faci un fic sau mai multe cu Yu Yu Hakusho ( fac asta deja

- Nu poti adormi noaptea pentru ca de abia astepti un episod
- Cand vezi animeul de cel putin 10 ori
si mai am multe idei , dar va las si pe voi