21-11-2010, 03:36 PM
Buna! Deci scuzele mele ca nu am mai postat de ceva vreme, dar n-am avut timp...pfff, scoala asta ma omoara.
Ca de obicei, acest capitol, cat si cele pe care le-am pierdut au fost geniae, doar ca, putin cam mici pentru a-mi satisface pofta ce o am pentru ficul tau:X
Despre figurile de stil nici nu mai pomenesc pentru ca sunt foarte, dar foarte bune:X
Greseli de tstare, nu, nu cred ca am vazut:))
Ti-am spus in nenumarate randuri si inca fac asta, dar nu ma pot oprii: Ficul asta e genial! TU esti un geniu:X:*
Abea astept continuarea si sper sa te grabesti cu postatul ei.
Pa-pa si spor la scris si la imaginatie si la tastat=))
Ca de obicei, acest capitol, cat si cele pe care le-am pierdut au fost geniae, doar ca, putin cam mici pentru a-mi satisface pofta ce o am pentru ficul tau:X
Despre figurile de stil nici nu mai pomenesc pentru ca sunt foarte, dar foarte bune:X
Greseli de tstare, nu, nu cred ca am vazut:))
Ti-am spus in nenumarate randuri si inca fac asta, dar nu ma pot oprii: Ficul asta e genial! TU esti un geniu:X:*
Abea astept continuarea si sper sa te grabesti cu postatul ei.
Pa-pa si spor la scris si la imaginatie si la tastat=))
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .