13-11-2010, 03:02 PM
ma bucur ca va place:X:X:X.Deci,iata NEXTUU:
Cap 4
In acel moment,toti erau uimiti de comportamentul Sakurei fata de Hinata.Sakura se simtea inselata pentru a doua oare.Prima care ii inselase increderea fusese fosta ei prietena Randy.
Randy a facut parte din trupa in urma cu 4 ani.Randy era capitanul echipei.Era la fel de timida ca Hinata,insa nu la fel de timida.Lumea spunea ca in privinta caracterului semana cu Sakura,si aveau dreptate.Deosebirea era ca Randy era mai scunda si avea parul negru,ochii erau de un albastru inchis,era slaba,insa dotata in privirea bustului.Desi fetele hotarase ca Sakura sa fie capitan,aceasta a refuzat,lasand-o pe Randy.
FLASHBACK
-Fetelor,daca voi fi capitan,nu voi mai avea timp de intalniri.
-Deci,nu vei fi capitan,dar tot vei vorbi in locul meu,nu?o intreba Randy.
-Asta sa fi sigura!
-Am ghicit eu.
-Randy,promit ca voi vorbi doar cu imbecilii care se cred mai buni ca noi,da?
-Chiar daca zic nu,voi vorbi singura.
-Sa inteleg ca e un da mare?
-Da.
Pentru o vreme,lucrurile decurgeau bine,insa o trupa,care se poate spune ca era celebra prin cartier,le-au provocat la dans.
-Mai tafnoaselor,hai sa ne masuram puterile,ce zici puicuto?zise liderul gastii.
-Sigur,mister pampalau,zise Sakura.Ne vedem luni la ora 10:00,de acord?.
-De acord!
Sakura se informase despre acea trupa ,si isi dadu-se seama ca nu are de ce sa se teama.Insa nu-si daduu-se seama ca era inselata.Randy,capitanul echipei,era sora capitanului trupei adverse.Ea ii arata ce pregateau ele pentru confruntare,ca fratele ei sa o accepte in echipa lui.
Ziua confruntarii sosise.Fetele se adunase pe stadion.Sakura venise ultima ,somnoroasa,cu parul ciufulit,hainele necalcate si cascand.La imaginea ei,fetele ramase uimite.Hinata furioasa incepu sa urle:
-Sakura,ce-i cu tine in halul asta?Zici ca ai dormit in canale.
-Este noul meu stil.Pentru dansul asta am avut chef de o schimbare.Ce,nu imi sta bine?
-Esti perfecta ,papuso!Zise Axi ,fratele lui Randy.
-Dute dracu!Esti gata?
-Sa incepem!
Fetele au inceput primele.Dansul lor a lasat cu gura cascata oamenii ce se oprise sa le priveasca.Cand au terminat,multimea le-a aclamat.Baietii au inceput sa danseze si ei.Dansul lor era mult mai frumos,asa hotarase juriul,care era format din Alexia si Fic.Cei doi erau fosti dansatori.Cand era vorba de o confruntare,ei erau juriul.Baietii au castigat.Fetele erau uimite,deoarece ,trupa adversa,avea miscarile lor.Sakura care de obicei ar fi sarit ca arsa,nu spuse nimic.Baietii din trupa s-au apropiat de ele:
-Parca ziceati ca sunteti cele mai bune.Halal echipa!
-Nenorocitule!Taci din gura!Daca nu ne spionai,azi ai fi pierdut.Ati furat miscarile de la noi,recunoaste!
-Da,mai bine zis ,le-am primit,si ce o sa faci in legatura cu asta ?
-Nimic.
-Nimic!?au sarit fetele luate prin surprindere.
-Da ,pentru mine tot niste prosti veti ramane!
-Hai surioara,hai acasa!
-Poftim?!zise Ino.cine-i sorta?
-Randy,zise Sakura ,surprizandu-i pe toti pentru a nu stiu cata oara pe ziua de azi.
-Dar cum aia aflat?bigui Ino.
-Seamana perfect unul cu celalalt,insa nu imi vine sa cred ca ne-a tradat.
-Cum ai putut??!zbiera Temari nervoasa.
-Imi pare rau fetelor,dar croiam sa imi vad fratele castigand.
-Bine!
-Bine?!zise Karin stupefiata.
-Hinata esti noul lider al echipei,Randy,tu esti exclusa.Haideti fetelor!spuse Ana fiind si ea furioasa.
-Nu sunteti mai buni ca noi,ati trisat,in concluzie,sunteti niste ratati cu Randy in frunte!spuse Sakura indepartandu-se.
-Sakura,iarta-ma,imi pare rau!
-Ia-ti labele de pe mine!
-Hai Randy,vino in echipa mea!
Randy a ramas in echipa fratelui sau,dar si-a dat seama ca si-a pierdut prietenele la care tinea cu adevarat.Sakura a suferit mult in acea perioada.Se simtea tradata.Trupa si-a revenit,dupa care,fiecare si-a jurat ca intre ele nu vor mai exista secrete,insa se inselase.Acest lucru nu avea sa sta mult timp asa.
END FLASHBACK
-Nu-mi vine sa cred,tocmai tu Hinata,cum ai putut sa ma ranesti si tu?Din momentul asta nu mai avem ce discuta.
-Sakura,ce vrei sa zici?spuse Andreea.
Hinata care incepu sa planga,era in bratele lui Naruto care incerca sa o consoleze.Naruto nu arata la fel de bine ca Sasuke,insa avea mii de admiratoare.Naruto era tipul mai smecher,zapacit,temperamental si uneori bleg.In ceea ce priveste corpul,era perfect format.Se vedea ca facea sport in fiecare zi.Culoarea ochilor era de un verde-albastrui,pusi in evidenta de parul blond si ciufulit.
-Nu vreau sa mai vad pe nimeni!
-Si trupa?
-Trupa?Din momentul asta eu nu mai fac parte din trupa,descurcati-va!In timp ce spuse asta isi scoase bratara de la mana ,care simboliza prietenia dintre fete,aruncand-o pe jos.
-Sakura,te rog,nu parasi trupa!Daca e nevoie ,o voi parasi eu.
-Nu,nu mai avem ce discuta in privinta acestui lucru.Tu esti liderul,eu sunt un simplu, component.Acestea fiind spuse,Sakura se indrepta spre intrarea liceului,cand deodata ,fu prinsa de umeri,si intoarsa cu fata spre el.Sasuke care mai inainte era vesel,acum i se citea furia in ochi.
-Unde naiba crezi ca pleci?intreaba el nervos.
-Am ora,acum lasa-ma!
-Nu pleci nicaieri pana nu dicutam.
-Noi doi nu nu avem ce discuta,acum..
-O,ba da,avem rozalio,avem multe de discutat,mai ales dupa scena care ai facut-o acolo,spuse acesta spre grupul de fete si baieti,care pareau ca se imprieteneau.
-Nu ma mai intereseaza persoana nimanui.
-Taci si asculta!
-Nu,tu sa taci,daca nu vrei sa ai probleme,iti propun sa imi dai drumul,si sa ne vedem de drum,ce zici?
-Eu iti propun sa imi explici ce dracu a insemnat scena de mai devreme.
-Ar fi mai bine sa-ti intrebi verisoara,ea stie mai bine.
-Nu,eu vreau sa....,dar fu intrerupt de aparitia mamei Sakurei
-Vine mama,da-mi drumul!
-Sakura ,draga mea,bine ca te-am prins,unde e sora ta?
-Karin!E cu fetele,zise sacura mai incet.A venit mama!
Karin era sora mai mica a Sakurei .Era si ea in clasa a 11-a.Karin se deosebea foarte mult de Sakura.La prima vedere,nu-ti dadeai seama ca erau surori,insa daca stateai sa le studiezi,recunosteai mici asemanari.Karin era bruneta,cu ochi albastri si limpezi ca apa marii.Pielea ii fusese intotdeauna neteda si trandafirie.Ochii ii radeau ,de cate ori gura ii schita cate un zambet de dracusor.Era mai scunda,insa nu atat de zvelta ca Sakura.La caracter erau mai diferite.Lui karin ii placea linistea si nu-i placea sa fie mereu in centrul atentiei,pe cand Sakurei ii placea zgomotul si sa fie inconjurata de oameni pretutindeni.Daca ar fi avut de ales intre o petrecere si o zi singura,ascultand muzica,cu siguranta ar alege a doua varianta.In privinta baietilor,lui Karin ii placea sa aiba un prieten stabil.
-Buna mama!zise Karin mirata.
-Buna draga mea.
-Ce cauti la liceu?
-Am venit sa va iau pe una din voi cu mine la spital.Sakura stiu ca tu nu vrei sa vii,deci o voi lua pe Karin.
-Nu mama,merg eu cu tine!
-Cum,vrei sa mergi tu?intreba Karin.Dar tu urasti spitalul.
-Da,dar mi-a putin rau,deci voi merge eu.
Sakura era recunoscuta pentru ca era o buna mincinoasa.Mintea cu pricepere.
-Tie rau?intreba Sasuke,care incerca sa se arate ingrijorat ,deoarece stia ce ii poate pielea Sakurei.
-D..da.ingaima ea.
-Bine Sakura,atunci sa mergem!
-Pa Karin,pa Sasuke,spuse mama Sakurei si a lui Karin.
-Pa Sakura.
-La revedere la amandoi!zise Sakura,care se ferea de privirea lui Sasuke.
atat pt azi:X:X:Xsper ca v-a placut si astept criticile voastre:pls::pls:
:bye::bye:***Ja`ne***:bye::bye:
Cap 4
In acel moment,toti erau uimiti de comportamentul Sakurei fata de Hinata.Sakura se simtea inselata pentru a doua oare.Prima care ii inselase increderea fusese fosta ei prietena Randy.
Randy a facut parte din trupa in urma cu 4 ani.Randy era capitanul echipei.Era la fel de timida ca Hinata,insa nu la fel de timida.Lumea spunea ca in privinta caracterului semana cu Sakura,si aveau dreptate.Deosebirea era ca Randy era mai scunda si avea parul negru,ochii erau de un albastru inchis,era slaba,insa dotata in privirea bustului.Desi fetele hotarase ca Sakura sa fie capitan,aceasta a refuzat,lasand-o pe Randy.
FLASHBACK
-Fetelor,daca voi fi capitan,nu voi mai avea timp de intalniri.
-Deci,nu vei fi capitan,dar tot vei vorbi in locul meu,nu?o intreba Randy.
-Asta sa fi sigura!
-Am ghicit eu.
-Randy,promit ca voi vorbi doar cu imbecilii care se cred mai buni ca noi,da?
-Chiar daca zic nu,voi vorbi singura.
-Sa inteleg ca e un da mare?
-Da.
Pentru o vreme,lucrurile decurgeau bine,insa o trupa,care se poate spune ca era celebra prin cartier,le-au provocat la dans.
-Mai tafnoaselor,hai sa ne masuram puterile,ce zici puicuto?zise liderul gastii.
-Sigur,mister pampalau,zise Sakura.Ne vedem luni la ora 10:00,de acord?.
-De acord!
Sakura se informase despre acea trupa ,si isi dadu-se seama ca nu are de ce sa se teama.Insa nu-si daduu-se seama ca era inselata.Randy,capitanul echipei,era sora capitanului trupei adverse.Ea ii arata ce pregateau ele pentru confruntare,ca fratele ei sa o accepte in echipa lui.
Ziua confruntarii sosise.Fetele se adunase pe stadion.Sakura venise ultima ,somnoroasa,cu parul ciufulit,hainele necalcate si cascand.La imaginea ei,fetele ramase uimite.Hinata furioasa incepu sa urle:
-Sakura,ce-i cu tine in halul asta?Zici ca ai dormit in canale.
-Este noul meu stil.Pentru dansul asta am avut chef de o schimbare.Ce,nu imi sta bine?
-Esti perfecta ,papuso!Zise Axi ,fratele lui Randy.
-Dute dracu!Esti gata?
-Sa incepem!
Fetele au inceput primele.Dansul lor a lasat cu gura cascata oamenii ce se oprise sa le priveasca.Cand au terminat,multimea le-a aclamat.Baietii au inceput sa danseze si ei.Dansul lor era mult mai frumos,asa hotarase juriul,care era format din Alexia si Fic.Cei doi erau fosti dansatori.Cand era vorba de o confruntare,ei erau juriul.Baietii au castigat.Fetele erau uimite,deoarece ,trupa adversa,avea miscarile lor.Sakura care de obicei ar fi sarit ca arsa,nu spuse nimic.Baietii din trupa s-au apropiat de ele:
-Parca ziceati ca sunteti cele mai bune.Halal echipa!
-Nenorocitule!Taci din gura!Daca nu ne spionai,azi ai fi pierdut.Ati furat miscarile de la noi,recunoaste!
-Da,mai bine zis ,le-am primit,si ce o sa faci in legatura cu asta ?
-Nimic.
-Nimic!?au sarit fetele luate prin surprindere.
-Da ,pentru mine tot niste prosti veti ramane!
-Hai surioara,hai acasa!
-Poftim?!zise Ino.cine-i sorta?
-Randy,zise Sakura ,surprizandu-i pe toti pentru a nu stiu cata oara pe ziua de azi.
-Dar cum aia aflat?bigui Ino.
-Seamana perfect unul cu celalalt,insa nu imi vine sa cred ca ne-a tradat.
-Cum ai putut??!zbiera Temari nervoasa.
-Imi pare rau fetelor,dar croiam sa imi vad fratele castigand.
-Bine!
-Bine?!zise Karin stupefiata.
-Hinata esti noul lider al echipei,Randy,tu esti exclusa.Haideti fetelor!spuse Ana fiind si ea furioasa.
-Nu sunteti mai buni ca noi,ati trisat,in concluzie,sunteti niste ratati cu Randy in frunte!spuse Sakura indepartandu-se.
-Sakura,iarta-ma,imi pare rau!
-Ia-ti labele de pe mine!
-Hai Randy,vino in echipa mea!
Randy a ramas in echipa fratelui sau,dar si-a dat seama ca si-a pierdut prietenele la care tinea cu adevarat.Sakura a suferit mult in acea perioada.Se simtea tradata.Trupa si-a revenit,dupa care,fiecare si-a jurat ca intre ele nu vor mai exista secrete,insa se inselase.Acest lucru nu avea sa sta mult timp asa.
END FLASHBACK
-Nu-mi vine sa cred,tocmai tu Hinata,cum ai putut sa ma ranesti si tu?Din momentul asta nu mai avem ce discuta.
-Sakura,ce vrei sa zici?spuse Andreea.
Hinata care incepu sa planga,era in bratele lui Naruto care incerca sa o consoleze.Naruto nu arata la fel de bine ca Sasuke,insa avea mii de admiratoare.Naruto era tipul mai smecher,zapacit,temperamental si uneori bleg.In ceea ce priveste corpul,era perfect format.Se vedea ca facea sport in fiecare zi.Culoarea ochilor era de un verde-albastrui,pusi in evidenta de parul blond si ciufulit.
-Nu vreau sa mai vad pe nimeni!
-Si trupa?
-Trupa?Din momentul asta eu nu mai fac parte din trupa,descurcati-va!In timp ce spuse asta isi scoase bratara de la mana ,care simboliza prietenia dintre fete,aruncand-o pe jos.
-Sakura,te rog,nu parasi trupa!Daca e nevoie ,o voi parasi eu.
-Nu,nu mai avem ce discuta in privinta acestui lucru.Tu esti liderul,eu sunt un simplu, component.Acestea fiind spuse,Sakura se indrepta spre intrarea liceului,cand deodata ,fu prinsa de umeri,si intoarsa cu fata spre el.Sasuke care mai inainte era vesel,acum i se citea furia in ochi.
-Unde naiba crezi ca pleci?intreaba el nervos.
-Am ora,acum lasa-ma!
-Nu pleci nicaieri pana nu dicutam.
-Noi doi nu nu avem ce discuta,acum..
-O,ba da,avem rozalio,avem multe de discutat,mai ales dupa scena care ai facut-o acolo,spuse acesta spre grupul de fete si baieti,care pareau ca se imprieteneau.
-Nu ma mai intereseaza persoana nimanui.
-Taci si asculta!
-Nu,tu sa taci,daca nu vrei sa ai probleme,iti propun sa imi dai drumul,si sa ne vedem de drum,ce zici?
-Eu iti propun sa imi explici ce dracu a insemnat scena de mai devreme.
-Ar fi mai bine sa-ti intrebi verisoara,ea stie mai bine.
-Nu,eu vreau sa....,dar fu intrerupt de aparitia mamei Sakurei
-Vine mama,da-mi drumul!
-Sakura ,draga mea,bine ca te-am prins,unde e sora ta?
-Karin!E cu fetele,zise sacura mai incet.A venit mama!
Karin era sora mai mica a Sakurei .Era si ea in clasa a 11-a.Karin se deosebea foarte mult de Sakura.La prima vedere,nu-ti dadeai seama ca erau surori,insa daca stateai sa le studiezi,recunosteai mici asemanari.Karin era bruneta,cu ochi albastri si limpezi ca apa marii.Pielea ii fusese intotdeauna neteda si trandafirie.Ochii ii radeau ,de cate ori gura ii schita cate un zambet de dracusor.Era mai scunda,insa nu atat de zvelta ca Sakura.La caracter erau mai diferite.Lui karin ii placea linistea si nu-i placea sa fie mereu in centrul atentiei,pe cand Sakurei ii placea zgomotul si sa fie inconjurata de oameni pretutindeni.Daca ar fi avut de ales intre o petrecere si o zi singura,ascultand muzica,cu siguranta ar alege a doua varianta.In privinta baietilor,lui Karin ii placea sa aiba un prieten stabil.
-Buna mama!zise Karin mirata.
-Buna draga mea.
-Ce cauti la liceu?
-Am venit sa va iau pe una din voi cu mine la spital.Sakura stiu ca tu nu vrei sa vii,deci o voi lua pe Karin.
-Nu mama,merg eu cu tine!
-Cum,vrei sa mergi tu?intreba Karin.Dar tu urasti spitalul.
-Da,dar mi-a putin rau,deci voi merge eu.
Sakura era recunoscuta pentru ca era o buna mincinoasa.Mintea cu pricepere.
-Tie rau?intreba Sasuke,care incerca sa se arate ingrijorat ,deoarece stia ce ii poate pielea Sakurei.
-D..da.ingaima ea.
-Bine Sakura,atunci sa mergem!
-Pa Karin,pa Sasuke,spuse mama Sakurei si a lui Karin.
-Pa Sakura.
-La revedere la amandoi!zise Sakura,care se ferea de privirea lui Sasuke.
atat pt azi:X:X:Xsper ca v-a placut si astept criticile voastre:pls::pls:
:bye::bye:***Ja`ne***:bye::bye: