31-10-2010, 05:00 PM
Inteleg ce vrei sa zici :
" Ce nu - mi place : Filmele romantice "
Nici mie . . . -.-'' cine o fi inventat telenovele nu avea ce face . Cine ar sta toata ziua ca sa auda :
" -Melisa , vrei sa fi sotia mea ? "
- Da .
Si au trait fericiti pana adanci batraneti sau pana a facut Melisa raie . The end . "
Si eu sunt cu : fimele cu sfarsit trist , mai bine plang o luna decat sa imi dau seama ca aia ar fi fost fericiti impreuna -.-''
Intrebare intrebatoare :
- Ai vazut filmul " Memoriile unei Gheishe ? "
O intrebare cu care sigur o sa ai deaface cu mine daca nu o respecti . *.*
- Ai trecut pe la regulament ?
Deci . . . Welcome !
AnimeZup te primeste cu bratele deschise si cu cele mai calduroase ' bun venituri ' auzite vreodata , Ioneala .
P ' aici nu toata lumea e atat de buna ca majoritatea , asa ca asteptate la critici dure .
Alta intrebare : - ?
- Cum ai aflat de Zup ?
Atata am avut de zis . . . vezi ca cu o atitudine ca asta poate altii o sa profite de ea - un sfat ca dintre user la user .
" Ce nu - mi place : Filmele romantice "
Nici mie . . . -.-'' cine o fi inventat telenovele nu avea ce face . Cine ar sta toata ziua ca sa auda :
" -Melisa , vrei sa fi sotia mea ? "
- Da .
Si au trait fericiti pana adanci batraneti sau pana a facut Melisa raie . The end . "
Si eu sunt cu : fimele cu sfarsit trist , mai bine plang o luna decat sa imi dau seama ca aia ar fi fost fericiti impreuna -.-''
Intrebare intrebatoare :
- Ai vazut filmul " Memoriile unei Gheishe ? "
O intrebare cu care sigur o sa ai deaface cu mine daca nu o respecti . *.*
- Ai trecut pe la regulament ?
Deci . . . Welcome !
AnimeZup te primeste cu bratele deschise si cu cele mai calduroase ' bun venituri ' auzite vreodata , Ioneala .
P ' aici nu toata lumea e atat de buna ca majoritatea , asa ca asteptate la critici dure .
Alta intrebare : - ?
- Cum ai aflat de Zup ?
Atata am avut de zis . . . vezi ca cu o atitudine ca asta poate altii o sa profite de ea - un sfat ca dintre user la user .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2