25-10-2010, 08:54 PM
Am citit continuarea foarte repede si mi-am pus cateva intrebari:
1~ Ai facut-o repede? de obicei cap tale sunt mai complexe.
2~ Cine esti? nu a avut descriere ( puteai sa descri limuzina, locul, te-ai rezumat la putin), iar dialogul este foarte lung. Nu vreau sa spun ce ar trebui sa faci, si ce cred.
3~ Sa intamplat ceva cu tine? Capitolul asta pare diferit fata de celelalte.
Sa vedem:
Descrierea: cum am spus mai sus nu e este foarta multa.
Dialogul: Este foarte mult, ai incercat sa dai o discutie intre ei, una care este importanta dar lunga, sunt constienta ca nu se putea dialogul mai putin, dar puteai sa continui discutia in alt capitol.
Ideea: Asa cum am spus este originala
Actiunea: E grabita, s-au cunoscut si Sasuke o place. (aceasta gresala am facuto si eu, si imi pare rau de asta)
Parerea mea: Pune continuarea ca nu este o pov rea trebuie doar sa mai exersezi.
1~ Ai facut-o repede? de obicei cap tale sunt mai complexe.
2~ Cine esti? nu a avut descriere ( puteai sa descri limuzina, locul, te-ai rezumat la putin), iar dialogul este foarte lung. Nu vreau sa spun ce ar trebui sa faci, si ce cred.
3~ Sa intamplat ceva cu tine? Capitolul asta pare diferit fata de celelalte.
Sa vedem:
Descrierea: cum am spus mai sus nu e este foarta multa.
Dialogul: Este foarte mult, ai incercat sa dai o discutie intre ei, una care este importanta dar lunga, sunt constienta ca nu se putea dialogul mai putin, dar puteai sa continui discutia in alt capitol.
Ideea: Asa cum am spus este originala
Actiunea: E grabita, s-au cunoscut si Sasuke o place. (aceasta gresala am facuto si eu, si imi pare rau de asta)
Parerea mea: Pune continuarea ca nu este o pov rea trebuie doar sa mai exersezi.