24-10-2010, 05:05 PM
Am si eu cateva intrebari ce ma framanta . . .
- De ce existam daca intr - o zi tot o sa murim ?
- Oare noi o sa stim ca am murit cand am dat coltul popi ?
- De unde si pana unde a inceput acest trent . . . manelistic ?
- Prostia oare are limita ?
- De ce toti semanam intre noi dar tot auzim in stanga si in dreapta ca suntem speciali si unici ?
- De ce nu ne putem agreea uni pe alti cand Dumnezeu ne - a facut pe toti cu propiile lui maini ?
- Cine l - a creat pe Dumnezeu ? Nu tatal lui . Cine l - a creat si pe el ?
- Cine i - a dat lui Dumnezeu acest " drept " de a putea sa se joace cu noi ca niste marionete in mainile unui papusar experimentat ?
- Oare cat de mare e unviersul ?
- Avem sentimentele noastre propi sau Dumnezeu le controleaza si pe ele ?
- De ce nu ne gandim inainte de a face ceva ?
Si multe aletele . . .
A.W.W
Cum multor copii le plac diferite desene animate si noua ne plac acest gen . Poate din cauza ca unele au persoanaje mai frumoase , au genuri care ne plac , reprezinta viata unui adolescent , ne fac sa radem atunci cand plangem , etc . . .
- De ce existam daca intr - o zi tot o sa murim ?
- Oare noi o sa stim ca am murit cand am dat coltul popi ?
- De unde si pana unde a inceput acest trent . . . manelistic ?
- Prostia oare are limita ?
- De ce toti semanam intre noi dar tot auzim in stanga si in dreapta ca suntem speciali si unici ?
- De ce nu ne putem agreea uni pe alti cand Dumnezeu ne - a facut pe toti cu propiile lui maini ?
- Cine l - a creat pe Dumnezeu ? Nu tatal lui . Cine l - a creat si pe el ?
- Cine i - a dat lui Dumnezeu acest " drept " de a putea sa se joace cu noi ca niste marionete in mainile unui papusar experimentat ?
- Oare cat de mare e unviersul ?
- Avem sentimentele noastre propi sau Dumnezeu le controleaza si pe ele ?
- De ce nu ne gandim inainte de a face ceva ?
Si multe aletele . . .
A.W.W
Cum multor copii le plac diferite desene animate si noua ne plac acest gen . Poate din cauza ca unele au persoanaje mai frumoase , au genuri care ne plac , reprezinta viata unui adolescent , ne fac sa radem atunci cand plangem , etc . . .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2