Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste in pasi de dans

Deci....:X:X:

Capitolul 2

Zilele ramase pana la inceperea scolii se scurgeau ca nisipul din clepsidra.Astfel veni si prima zi de scoala din clasa a 11-a.
Sakura se trezi de dimineata pentru ca nu avea de gand sa ajunga tarziu,din prima zi de liceu.Pentru ca nu aveau uniforma,se imbraca cu o pereche de bligi strimti.Mijlocul ii era incins cu o centura de piele neagra,cu tinte aurii.Avea un tricou cu decolteu nu prea adanc,insa sa i se vada o inima tatuata deasupra inimii.Isi puse bratara la mana si se duse sa se macheze.La usa casei cineva batea insistent cu pumnu.Vazand ca nu raspunde nimeni,Sakura se indrepta spre usa.Acolo o asteptau prietenele ei.Aceasta isi lua ghiozdanul si plecara spre scoala.Nu le luara prea mult ,deoarece,Sakura nu statea chiar asa departe dce scoala.
Cand au intrat pe poarta liceului,au vazut ca nu numai ele erau emotionate.Fetele au inaintat catre liste cu clasele,pentru a vedea cu cine si in clasa erau.Intr-un final s-a sunat si clopotelul anuntand inceperea orelor.Fetele erau admirate de baieti,si invidiate de fetele care le stiau de la TV.Ajungand la un hol mai ingust,fetele se despartira,deoarece TenTen,Ana si Andreea erau mai mari si clasa lor era in alta directie.
Cand au ajuns in clasa, Sakura s-a asezat in banca cu carin,Ino cu Temari,iar Hinata cu o alta colega,vrand sa isi fac multi prieteni.Ora de muzica trecuse foarte usor pentru cele 5 fete.In fata clasei se aflau TenTen,Ana si Andreea,care le asteptau sa iasa din ora.In timpul pauzei,fanele trupei 412 ii puneau Hinatei o multime de intrebari
In curtea scoli,fetele se oprira langa un cires.Deodata a aparut un grup de baieti ce le intrerupsese fetelor,convorbirea cu fanii.
-Trupa 412,hm.Am auzit de voi.
-Da si eu.dar sincer sa fiu,este prea slaba pentru ca sa se numeasca trupa,se auzi o voce din coroana ciresului,este demna de mila.
"Cum indrasnea?Cum indrasnea sa spuna ca trupa 412 nu se poate numi trupa?Si cum a zis,demna de mila?Oh,ce as vrea sa se arate,sa pot sa-i trag un pumn.Cine era el sa-si dea cu parerea?Trupa 412 este cea mai faimoasa trupa de fete ,care intreceau orice trupa la dans,si chiar si la cantat.Indiferent ca erau baieti sau fete,nu puteau intrece trupa 412"isi spuse Sakura in minte,scoasa din pepeni de tipul din copac.
Cele 8 prietene si membre ale trupei puteau fi descrise ca fiind zeite.Trupul fiecareia dintre ele era bine format.Fiecare fata era inalta,insa fiecare avea propriul ei stil.Hinata era tipul de fata timida mai retrasa.Daca nu o cunosteai ti se parea o fata puternica,sigura pe sine,dar daca un baiat o baga in seama ,se rusina.Insa fetele au asles-o ca capitan al echipei pentru intelepciunea ei .Puterea sa de convingere si conducere era uimitoare,ii placea sa rezolve totul pe cale pasnica.Dar acum si ea stia ca aceata problema poate fi rezolvata dor prin razboi:
-Razboiul trupelor.
-P..poftim?Ingaima ea.
-Am spus razboiul trupelor,sau va e frica?
-Nu ne este frica maimutoi impaiat.Daca tu vrei razboi,asta vei primi.
-Sakura inceteaza!Sakura era infiorator de exasperanta,invapatanata,violenta si razbunatoare,dar era si foarte amuzanta,atragatoare si imprevizibila.Era unica.Intre fetele care erau adunate in curtea scolii,Sakura era ca o bijuterie.
-Dar ce am spus?intreba ea furioasa.Astia ne-au provocat si eu le-am raspuns.Nu ne este frica de o trupa de baieti,mai ales condusa de un pampalau..
-Auzi tu,pe cine faci pampalau?
-Pe ala care se simte,dar de ce.te simti cumva?
-Sakura inceteaza,scuze,Sakura e...
-Un boboc care se da mare din prima zi de liceu.
-Poftim?!Cine si-a deschis gura?intreba Sakura nevoasa.
-Eu,boboc rozaliu!
-Aratate la fata ,lasule!
-Asa se vorbeste cu colegii tai mai mari?
-Vorbesc cum vreau ,unde sti?
-Uite-ma.Si atunci misteriosul baiat se arata.Pentru un moment,Sakura a ramas uimita.El aparu-se in fata ei ,ca un obiect de arta.Era inalt,zvelt,emanand forta si eleganta.Era putin mai inalt decat ea,dar se potriveau perfect.Parul lui de culoarea carbunelui era mai lung decat se purta,dar era ingrijit si curat.Sakura adora acel par.Ochii erau si ei de un negru intens.In acel moment,ochii lui erau reci,aratand profunda nemultumire.Daca nu i-ar fi vorbit cu atata nesimtire,Sakura ar fi crezut ca era un inger caut din cer.
-Ti-a mancat pisica limba?intreaba Sasuke cu un ton smecher.
-Vorbesc cand am chef,si cu cine vreau.
-Sa inteleg ca sunt exclus din cercul tau de noi prieteni?
-Ia-o cum vrei,acum vorbim de dans,sau incerci cumva sa ocolesti subiectul?
-Eu ocolesc doar canalizarile.spuse el pe un ton sarcastic.
-Ha!M-ai facut sa rad.Nervoasa pe sine ,pntru ca se simtea atrasa de el,ii replica:
-Sper sa fiti pregatiti!
-Pentru ce?Pentru dans?Rozalio,suntem pregatiti de dinainte sa te nasti tu.
-Ai ma,vorbesti serios?Si ma rog cati ani ai?
-19.Sunt in clasa a 12 spre deosebire de tine,rozalio ,care esti boboc!
-Sunt a 11-a.Si nu-a boboc.Si ia uitate mai bine,te-ai uitat in oglinda inainte sa pleci de acasa?Daca eu sunt rozalie,tu ce mai esti?
-Adica?Ce vrei sa spui?
-Da-ti seama si singur,desteptule!ii spuse intorcandu-se si indepartandu-se,dar il auzi pe blond zicand:
-Sasuke,ai tricoul roz,esti si tu un rozaliu.
Ceilalti baieti au incepu sa rada ,insa cand Sasuke si-a intors privirea spre ei,toti au tacut,speriati fiind de privirea lui rece.
-Da,se pare ca nu a putut sa isi dea seama singur!spuse Sakura astfel inat sa fie auzita de toti.
-Hai sa mergem.Ora a inceput!zise brunetul dupa care au inaintat spre intrarea scolii.

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste in pasi de dans - de **angels** - 15-10-2010, 07:00 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de **angels** - 23-10-2010, 04:01 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de *ILY Yaoi Maniac* - 24-10-2010, 10:48 AM
RE: Dragoste in pasi de dans - de Auburn. - 24-10-2010, 01:48 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de _Andreea_ - 25-10-2010, 08:33 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de Miranda. - 25-10-2010, 10:19 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de dark.blue - 28-10-2010, 09:59 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de Assyria - 29-10-2010, 10:21 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de **angels** - 05-11-2010, 08:44 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de Moon princess - 05-11-2010, 09:38 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-11-2010, 09:47 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de **angels** - 13-11-2010, 03:02 PM
RE: Dragoste in pasi de dans - de LaVyNuTZzZ - 29-11-2010, 12:01 AM
RE: Dragoste in pasi de dans - de Miranda. - 25-12-2010, 12:31 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli. Natsuru 5 4.445 10-02-2013, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  Urme muritoare de pasi Aphrodisiac 3 3.077 22-01-2012, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Pasi nehotarati matzaplouata 3 3.162 15-07-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  In pasi de dans Shilpa 1 3.047 01-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Dans cu diavolul sub clar de luna Zăpă 6 6.414 23-05-2010, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Ash.
  Dans catre iubire maryx 9 6.919 21-07-2009, 12:14 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect: