Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lentile de contact

Am găsit câteva greşeli, gen:
plecat-- plecată
coportasem -- comportasem
Ochii ii sticleau -- Ochii ii sclipeau ( ? )
un tricoul -- un tricou
imnase - inmanase
Mă rog, astea sunt toate greşeli de tastare, aşa că nu are rost să ţi le menţionez pe toate, dar să ştii că au fost câteva. Având în vedere că nu sunt de exprimare, nu le dau atât de multă importanţă, nu am chef chiar acum

Ah , ai scris pe undeva : chipului lui; cred că mergea mai bine: chipului său, cu "...lui lui" nu sună prea bine, te cam sâcâie.
il ei -- nu ştiu dacă a fost sau nu greşeală de tastare, dar trebuie să menţionez " ei" nu e acelaşi lucru cu " iei ", so be careful.
faceo -- nuu! nu se scrie legat, ci cu cratimă ---> face-o. o.o

Uite o chestie pe care eu una nu reuşesc să o înţeleg. Kill me, but I can't understand : Chris' . Apostroful îl pui pt. a înlocui restul de litere din nume? Nu cred că e necesar. Să ne gândim la asta, e un fel de "alint" şi nu are nevoie de apostrof, e doar un fel de prescurtare a numelui. So, cel mai probabil este că ar trebui să renunţi la el : -? e doar o sugestie, se vede destul de ok dar nu e necesar dacă asta ai vrut să faci cu apostroful.
* Când pui semne de punctuaţie, pune-le în modul următor : Ana merge la mare. Cristi, deşi era idiot, îmi plăcea. Trebuie! Ce zici? -- adică, pui cuvânt apoi semn de punctuaţie apoi spaţiu.
AŞA NU : Ana merge la mare . Cristi , deşi e idiot.... bla bla bla, ai pricpeut tu. E mai estetic aşa, părerea mea.
În rest nu am văzut mai nimic care să mă sâcâie, deşi unele exprimări mi se păreau puţinel forţate, e foarte ok.

Povestea! Oh , doamne :X asta îmi place la nebunie şi nu am nimic de criticat la ea. Ca de obicei, ai idei geniale. Mă bucur că îţi vin aşa. De ce nu mi-ai zis că ai început să postezi la povestea asta? Sau mi-ai zis şi sunt aşa de varză că nici nu mi-am dat seama? Dar ştiu că atunci când îmi zisesei de ea de abia începusei să scrii, or smth. În orice caz , îmi place la nebunie ! Leonora e fooooarte tare, adorabilă, faină, rea, vulgară etc. Îmi place de ea, îi ador personalitatea şi pun pariu că şi aspectul ei e trăznet. Ideea de mafie mi se pare tot la fel, superbă ! ador chestiile cu mafie, mai ales dacă e vb. şi de italieni / spanioli, şi numele lor interesante. Vittorio : )) Dominique. Lol, le adooooor <3. Caracterul Leonorei este superb, mă bucur că l-ai conturat astfle, şi mă bucur că am reuşit să citesc capitolele, care ţi-au ieşit foarte bine din perspectiva ideillor şi a acţiunii, cât şi a dialogului. E foarte bazat, ca să o zic aşa. Îţi iese de minune. Şi ideile tale mă fascinează mai presus de orice altceva, sunt foarte bune. Plus personajele, absolut geniale şi modul cum Leonora le manipulează, controlează. Sper că nu îşi va pierde personalitatea asta. O ador atât de violentă, agresivă, nestăvilită : )) în fine, vulgară. E adorabilă, dacă ăsta e termenul... dar, în fine, nu asta e important. Îmi place foart emult cum scrii şi îmi creezi o imagine foarte frumoasă cu descrierea, mai ales cu tipii ăştia. Ok, am numai lucruri de bine de zis despre poveste aşa că o termin aici. Îmi place.
Baftă la scris >:d<

Răspunsuri în acest subiect
Lentile de contact - de Yaku-chin - 02-06-2010, 02:10 PM
RE: Lentile de contact - de IceCat - 06-06-2010, 01:37 AM
RE: Lentile de contact - de Yaku-chin - 09-06-2010, 06:13 PM
RE: Lentile de contact - de IceCat - 16-06-2010, 08:22 PM
RE: Lentile de contact - de Yaku-chin - 14-08-2010, 05:58 PM
RE: Lentile de contact - de Teh - 16-08-2010, 12:02 PM
RE: Lentile de contact - de Yaku-chin - 29-08-2010, 06:56 PM
RE: Lentile de contact - de Teh - 31-08-2010, 04:25 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)