16-08-2010, 12:07 AM
Stiu ca nu e concurs national, dar orgoliile sunt mari (Ahahaha... Mda.) si am fost si eu victima colaterala - lol - la o chestie de genul asta; "Nu m-ai votat pe mine? PE MINE?! Frate, gata, ma spanzur". Dar asta este o cu totul alta poveste. :3
Eu m-as baga la votat... Tocmai asta e motivul pentru care mi-am postat parerea legata de modul de a selecta castigatorii si stuff. Si cum tu cunosti - zic eu, sper sa nu gresesc - o mare parte a userilor, stii cam cine ar merita si cine nu sa voteze. Dar e ceva cand vine vorba de favoritisme si cu totul altceva cand e lumea obiectiva...
Eu m-as baga la votat... Tocmai asta e motivul pentru care mi-am postat parerea legata de modul de a selecta castigatorii si stuff. Si cum tu cunosti - zic eu, sper sa nu gresesc - o mare parte a userilor, stii cam cine ar merita si cine nu sa voteze. Dar e ceva cand vine vorba de favoritisme si cu totul altceva cand e lumea obiectiva...
![[Imagine: trexwalkn.gif]](http://img843.imageshack.us/img843/5985/trexwalkn.gif)