JavaLeen, multumesc ^^ La anatomie, stiu ca mai am de lucrat ... desi nu desenez de foarte mult timp [cam de-un an, de cand am intrat intr-a sasea] iar acum in afara planselor pt desen de la scoala, nici ca mai pun creionul pe hartie >.< ... Cat despre cavaleri, sincer, hai mult incercam sa lucrez la armuri, caci de-obicei pe alea le faceam oribile, iar corpul il faceam bine ... Thanks again ^^
Shiva, heh, astea-s a' bune, sa le vezi pe primele ^^" Cele din vara aratau ... aratau de copil de gradinita >.> So, thanks for comment ^^ [ma bucur ca pe-aici mai sunt si oameni care critica. Dac-ar fi la fel si la sectiunea de fan fic ar fi perfect]
andrusk, multumesc pentru critici ^^
Cat despre desene ... mai am unul ... Dar cica trebuia sa fie pt un concurs de fan art ... Sper sa nu ma parati
[unii stiu despre ce-i vorba]
Another Warrior, printre care si ultimul >.> ...
] iar daca jucam o gramada cu Blade Knight-ul, e normal s-am mania asta pt sabii, armuri ... Cat despre constructia corpului ... eh, tot incerc sa lucrez sa le fac cat mai bine ... Astea-s bomboane pe langa cele mai vechi
Nici mainile nu-mi ieseau calumea >.> Si ma bucur ca ti-au placut sabiile ^^
Multumesc pt comment, critici si sfat ^^ O sa fiu mai atenta, fii sigur ^^
Deci ... desene noi ... cu noua mea manie ^^" - piratii
Drake Icereaven v1 - inainte sa ma intrebati, la buze are colti de vampir si un piercing in buza de jos ^^
Drake Icereaven v2 - asta, cel putin mie, mi s-a parut ca l-am cam gresit la constructia corpului mai mult decat primul ...
Kael Thunderstrike - da, are semn de nazist pe brat. Stiu, stiu, l-am gresit la picioare -_-" ... Sabia asa am vrut sa iasa: cu manerul asa, mai indoit. Si iar are colti de vampir ^^ ...
So, any comments? ^^
So, partea stanga a corpului si capului e robotizata, iar mana stanga era scoasa [stiti voi, Star Wars-like hand. Dinalea insurubabile
] Acele tuburi din spate se presupuneau a fi tuburi pentru conectare la sursa de energie
Iar acele 'tentacule' care ies din piciorul drept ar vrea sa fie membrele unui parazit ^^"
Human-style android - e singurul si unicul meu desen din profil care pot spune ca mi-a iesit cum vroiam ^^ Sper sa mai pot face asa ceva si urmatoarea data
Iarasi, acele tuburi ce sunt conectate la ea sunt tuburi pentru conectare la sursa de energie/ cunoastere ... Iar acea chestie care iese din ochi, sincer, nici eu nu stiu ce-a fost in capul meu cand am facut-o oO
[Edit on 21sept.] New drawings ...
Alien entity - yeah, I felt like making some of these ...
Devil-winged guy - m�inile chiar a?a am vrut s? ias?. Rly.
Rised from filth - scuze c? nu se vede una din m�inile de jos ... ?i da, ?tiu c? una din ele e cam lung? ... ?i de-abia acum mi-am dat seama c? oasele nu sunt prea bine pozi?ionate ?i c? acea coad? e cam nefiresc �ncol?cit? ... Eh, c'est la vie!...
Some comments ? Pleaa~ase *puppy eyes*
Shiva, heh, astea-s a' bune, sa le vezi pe primele ^^" Cele din vara aratau ... aratau de copil de gradinita >.> So, thanks for comment ^^ [ma bucur ca pe-aici mai sunt si oameni care critica. Dac-ar fi la fel si la sectiunea de fan fic ar fi perfect]
andrusk, multumesc pentru critici ^^
Cat despre desene ... mai am unul ... Dar cica trebuia sa fie pt un concurs de fan art ... Sper sa nu ma parati

Another Warrior, printre care si ultimul >.> ...

Multumesc pt comment, critici si sfat ^^ O sa fiu mai atenta, fii sigur ^^
Deci ... desene noi ... cu noua mea manie ^^" - piratii
Drake Icereaven v1 - inainte sa ma intrebati, la buze are colti de vampir si un piercing in buza de jos ^^
Drake Icereaven v2 - asta, cel putin mie, mi s-a parut ca l-am cam gresit la constructia corpului mai mult decat primul ...
Kael Thunderstrike - da, are semn de nazist pe brat. Stiu, stiu, l-am gresit la picioare -_-" ... Sabia asa am vrut sa iasa: cu manerul asa, mai indoit. Si iar are colti de vampir ^^ ...
So, any comments? ^^

Human-style android - e singurul si unicul meu desen din profil care pot spune ca mi-a iesit cum vroiam ^^ Sper sa mai pot face asa ceva si urmatoarea data

[Edit on 21sept.] New drawings ...
Alien entity - yeah, I felt like making some of these ...
Devil-winged guy - m�inile chiar a?a am vrut s? ias?. Rly.
Rised from filth - scuze c? nu se vede una din m�inile de jos ... ?i da, ?tiu c? una din ele e cam lung? ... ?i de-abia acum mi-am dat seama c? oasele nu sunt prea bine pozi?ionate ?i c? acea coad? e cam nefiresc �ncol?cit? ... Eh, c'est la vie!...
Some comments ? Pleaa~ase *puppy eyes*