28-07-2010, 05:43 PM
Heh xD Nu imi amintesc mare lucru din clasa intai... stiu ca m-a dus mama la scoala, m-am pus in banca.. tin minte sigur ca aveam in mana un liniar cu Coca Cola pe care l-am primit la gradinita. Tineam liniarul in mana si incercam sa nu plang dupa ce a plecat mama.
Asta e tot ce-mi amintesc.
Prima zi de liceu.. M-a dus mama la scoala si cand a plecat am plans...
nu, glumesc evident...
In drum spre liceu am incercat intrarea din fata... nu era nimeni acolo, apoi am aflat ca trebuie sa merg prin spate ca acolo e deschiderea. Ma duc sa caut intrarea din spate in curte... ajung la politie. Chiar langa liceul nostru era o sectie de politie si am ajuns la ei in curte. Pana la urma m-am prins pe unde trebuie sa ocolesc si am ajuns cu bine.
Am aflat ca un baiat de acolo e cu mine in clasa... era inalt si pletos... greu sa nu-l observi. Eu sunt mai dezorientat de felul meu si nu stiam unde mi-e clasa asa ca prin multime ma uitam dupa el. La plecare am filmat cu telefonul drumul de la clasa pana la iesire ca sa stiu sa ma intorc.
Asta e tot ce-mi amintesc.Prima zi de liceu.. M-a dus mama la scoala si cand a plecat am plans...
nu, glumesc evident...In drum spre liceu am incercat intrarea din fata... nu era nimeni acolo, apoi am aflat ca trebuie sa merg prin spate ca acolo e deschiderea. Ma duc sa caut intrarea din spate in curte... ajung la politie. Chiar langa liceul nostru era o sectie de politie si am ajuns la ei in curte. Pana la urma m-am prins pe unde trebuie sa ocolesc si am ajuns cu bine.
Am aflat ca un baiat de acolo e cu mine in clasa... era inalt si pletos... greu sa nu-l observi. Eu sunt mai dezorientat de felul meu si nu stiam unde mi-e clasa asa ca prin multime ma uitam dupa el. La plecare am filmat cu telefonul drumul de la clasa pana la iesire ca sa stiu sa ma intorc.

![[Imagine: Knowledge1s.jpg]](http://i119.photobucket.com/albums/o142/wststreet/Sets/Knowledge1s.jpg)