Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Si mie mi s-au intamplat,din pacate vreo doua chestii dinastea.Descoperisem de curand animeul Gravitation si tare mult imi doream sa-l vad...
Ok...eu singura in toata casa,stau la mine in camera,intinsa in pat cu o punga de popcorn langa mine si cu leptopu` in brate.Deschid anime-ul si ma uit fericita la el cu speranta ca nimeni nu o sa ma deranjeze.Trec vreo 10 minute si apare o parte mai putzin decenta.Cand pe usa de la camera mea isi face aparitia mama XD; dau repede sa inchid leptopu` imi cad floricele pe jos,se imprastie....ma inrosesc toata si-i zic:
''Mami da` ce cauti acasa?''
''Da` tu la ce te uitai?''
''La....o comedie! da mai speriat tu!`awleo si era partea cea mai culminanta!`''
''O comedie cu baieti?''
''Nu, una e fata....nu vezi ca are parul roz?''
''Ok da temele ti le-ai facut?''
''Pai...stii....''
Eh,bine ca nu a vazut si actiunea k atunci s-ar fi convins ce fel de `comedie` e...
De atunci am grija sa-mi incui usa de la camera cand ma uit la yaoi ca nu stiu ce ar fi zis tata daka m-ar fi vazut...XD

Sau cu bunica-mea.Eram la ea si stateam la Pc-ul antic pe care il are si care wow inca mai merge...si ma uitam la un hentai...da` ce hentai...punctul culminant si....apare bunica-mea:
''Ralucuta,mamaie te cheama la strada....ah? la ce te uiti?''
''Ai bre care e treaba ta?ma uit la desene....''
''Da` ce desene sunt astea?''
''Cu...Super-man!''
''Cine?''
''Hai du-te si lasa-ma in pace!'' :P
Mda bunica-mea saraca habar nu avea la ce ma uitam eu...cred ca nici nu stie ca exista asa ceva...XD
[Imagine: chibik.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Ralucutsss. - 03-07-2010, 01:08 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)