Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

#71
o frate...100% alerta yaoi21///sunt mega disperata dupa yaoi... si ce faceam...mam duc am inchis frumos usa la tata si fratimio si am lasato pe a mea deschisa...in caz ca se auzea vreo usa ca se deschide..sa stiu sa inchid fereastra...bunn toate bune si frumoase...un yaoi sexyyyy si hot...(manga)... eram la cele mai misto faza... toata pagina era plina de chestid e genu "ahhh, hurts ahhhhh" si aud usa...baga rpd in bara fereastra deschide alta..rpdddd...vine fratimio nu am apucat sa o inchid..decat sa o las pe bara...si face la mn: intra pe sport.ro... okkkk... intru eu..nu gasesc ce vrea el...:date caut eu...ok...*tremuram ca nebuna nu da pe fereastra ailaltaaaa*...a mers bn...si apoi teroareaa...din greseala..a apasat pe fereastra de la manga...si aia doi erau intr-o impostza..cu craci in sus...imbratisati..chestii la la la21
a durat doar 5 secunde..si a schimbat fereastra..nush dak a vazut ceva..dar fac eu la el: hai ma date...ca ma pus o prietena sa caut ceva si trebuie sa ii dau linkul...si a plecat...lollll ok...dak diseara ii spune cva lu mama...sunt moarta..uratimi succes20(
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#72
Indradevar, ingrozitor, hmm, ce-a mai recenta faza de genul a fost ... ieri. :]]
Stiu ca eram pe Zup la topic-ul asta, la prima pagina, un scrie mare si clar titlul topic-ului iar eu stiu ca am lasat pagina deschisa mare si m-am dus la baie [ rimeaza, lol =] ] si intre timp a venit mama la mine in camera si intamplator ( sau nu ) citeste titlul o.o" si cand vin inapoi ma intreaba :
- Ce e aia hentai ?
- Hentai ... paaai ... filme !
- Ce filme ?
- ... horror.
- Si de ce nu scrie filme horror si scrie hentai ?
- Pai "hentai" insemna filme horror in japoneza.
Si apoi a plecat. Prostie mai mare ca asta nu am putut zice, cand m-a intrebat ce e aia hentai m-am speriat ca dracu, noroc ca am scapat destul de usor ^^

Si mai e o faza cu tata. 21
Eram singura acasa si ma uitam la un hentai si era deja in parte ... fierbinte si nu aveam castile conectate, aveam doar boxele date nici prea tare nici prea incet, si apoi aud pe cineva scari o.o" incep sa ma ambalez nici mouse-ul nu il mai nimeream, lol, si pana la urma am pus pe minimizare si intra tata in camera si se uita la cate grade sunt in camera ca la mine e un termometru si fix cand a intrat tata in camera a inceut aia din hentai sa geme, mama ce moment, am oprit imediat boxele 21.
Si face tata :
- Ai zis ceva ?
- Nu.
- Atunci mi s-a parut.
- Poate.
- Mihaela, mai intra odata pe site-ul acela cu masini sa vad ceva. [ waaaaah cand a spus asta credeam ca mor, aveam pagina cu hentai inca deschisa, era in bara .__." ]
- Bine, stai putin. [ dadeam Refresh ca disperata numai ca sa trag de timp ]
- Bine, eu ma duc sa imi iau ochelarii.
Cat timp a stat el sa isi ia ochelarii am putut sa inchid pagina si apoi i-am aratat ce vroia sa vada. Asta a fost aproape. :pfiu:
De atunci nu mai am doar Opera in pc, mi-am instalat si Mozilla si Internet Explorer, ca sa fiu sigura. :]]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#73
Si mie mi s-au intamplat,din pacate vreo doua chestii dinastea.Descoperisem de curand animeul Gravitation si tare mult imi doream sa-l vad...
Ok...eu singura in toata casa,stau la mine in camera,intinsa in pat cu o punga de popcorn langa mine si cu leptopu` in brate.Deschid anime-ul si ma uit fericita la el cu speranta ca nimeni nu o sa ma deranjeze.Trec vreo 10 minute si apare o parte mai putzin decenta.Cand pe usa de la camera mea isi face aparitia mama XD; dau repede sa inchid leptopu` imi cad floricele pe jos,se imprastie....ma inrosesc toata si-i zic:
''Mami da` ce cauti acasa?''
''Da` tu la ce te uitai?''
''La....o comedie! da mai speriat tu!`awleo si era partea cea mai culminanta!`''
''O comedie cu baieti?''
''Nu, una e fata....nu vezi ca are parul roz?''
''Ok da temele ti le-ai facut?''
''Pai...stii....''
Eh,bine ca nu a vazut si actiunea k atunci s-ar fi convins ce fel de `comedie` e...
De atunci am grija sa-mi incui usa de la camera cand ma uit la yaoi ca nu stiu ce ar fi zis tata daka m-ar fi vazut...XD

Sau cu bunica-mea.Eram la ea si stateam la Pc-ul antic pe care il are si care wow inca mai merge...si ma uitam la un hentai...da` ce hentai...punctul culminant si....apare bunica-mea:
''Ralucuta,mamaie te cheama la strada....ah? la ce te uiti?''
''Ai bre care e treaba ta?ma uit la desene....''
''Da` ce desene sunt astea?''
''Cu...Super-man!''
''Cine?''
''Hai du-te si lasa-ma in pace!'' :P
Mda bunica-mea saraca habar nu avea la ce ma uitam eu...cred ca nici nu stie ca exista asa ceva...XD
[Imagine: chibik.jpg]

#74
Hai ca iar am patit-o.Dar cum am mai zis nu m-am uitat la hentai.X___X nu-mi placeSmile
Am gasit de cateva saptamani bune un nou site porn gay si cautam video-uri hot cu bunatati de baietzi.
Dupa ce am cautat de mi-a venit rau....mda, pe la pagina 400 am gasit ceva prea bestial.Offf...dar dureaza putin video-ul20 doar 4 minute.2
Liniste deplina in camera.Eram doar eu si video-ul,care era dat pe mut.Deh. scoatem sonoru...am spioni X-( O__O.Deodata de se deschide usa: bunica-mea.
Ce sa mai schimb repede,am inchis direct de la buton, cand baba a intrat in balcon (de ce dracu trebuie sa fie balconul in camera mea??!! ^__^) am iesit rapid din pagina aia si am deschis una de yutube.
Cat a stat in camera mea, m-am uitat la Death Note, apoi cand a plecat O__O [ m-a umplut de draci X-( ] am continuat sa privesc video-ul.
Din fericire nu am patit nimic.Am scapat si de data asta.M-am ales cu o sperietura ''mica''.sa fac infart2124).

#75
Da mai demult am fost cat pe ce sa fiu prinsa dar nu de mama ci de sormea 21.Stateam eu bine mersi si ma uitam la o scena delicata din okane ga nai si vine frumos sormea si zice:la ce te uiti,aha la prosti,si eu disperata inchide site-ul nu s-a blocat damn -.- restarteaza repede pc'u.Si de atunci sormea mereu e curioasa la ce ma uit 21.Mama era sa ma prinda odata cand citeam un fic cu avertizare dar noroc ca am inchis repede site-ul.

#76
Bine, si eu am avut unele ocazii, in care ma puteau prinde parintii, bunica ( sigur e o conspirate a bunicilor, prin care ne este interzis sa ne uitam la chestii sub limita) sau fratemio. Una cat mai recenta fuse chiar zilele-astea.
Cat ma uitam la Okane ga nai(ca oricare alta maniaca Yaoi), pentru ca la hentai nu m-am uitat decat de vreo doua ori si ma dezgusta, pe la 8:00 seara, intra cicalitoru' de fratemio in camera. "Noroc" ca nu eram decat pe la inceput, cand ala micu', blondu', era incatusat si gol pusca. Normal ca, el, daca l-ar fi vazut pe-ala dezbracat, s-ar fi dus cu para la mama, so, cum pentru siguranta, deschid mereu cate o fereastra in plus, sar imediat de la anime la Google. Mai tarziu, pe la 8:30, se intoarce mama de la lucru, eu, cu ochii in calculator, cu perdeaua trasa si cu becu' aprins, neobservand-o. Trecusem deja la `actiune`, mama purtandu-mi o morala, cum ca, in camera e ca la sauna, cu spatele la mine,desigur, cautandu-si nush ce haine pentru ca ar vrea sa iasa putintel pe afara. Eu, cum o aud, incep a ma trece toate apele, nemainimerind pauza aia nenorocita, pana la urma, amintindu-mi ca mai exista si tastatura. Reusesc sa-l opresc, dar tocmai in timpul unei secvente nepotrivite, pe intreg ecranul, aparandu-mi umbra mainii lui Kanou-san, pe ea observandu-se, cum se prelinge un fel de substanta, subtitrarea sunand ceva de genu': " Ahhh!! It hurts!!"... Mama intorcandu-se, se uita la ecran, apoi ma priveste putin ciudat si ma intreaba:
- Tot la desene din astea te uiti? Dar, ma rog frumos, ce fac aia acolo?
- Cum, ce fac? Nu vezi sangele aluia, cum i se scurge pe mana? Si-ala, saracu', normal ca il doare, ca doar e si el om, nu mutant sau mai stiu eu ce. Nu vezi ca vrea sa-l omoare? Si ti-am mai zis, nu e desen. Se cheama anime si este despre niste ninja.
Mai, cum le-am incarligat, cum m-am balbait, dar tot mi-a iesit. Noroc ca nu se vedea decat umbra, ca daca se mai putea observa si culoarea "substantei" aleia, si vedea ca era alba, sigur nu ma mai credea.
Au mai fost o gramada de faze, dar va zic eu: In familie la mine, un Yaoi alcatuit din doua episoade, il vizionezi pe secvente, in numai cateva zile, deoarece, lumea se plimba pe la mine prin casa ca nu ai timp nici sa te uiti la o reclama la suc.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#77
Waii...Am patit-o si eu!Defapt,cui nu i se intampla astfel de lucruri?
Eram acasa,singura,defapt doar cu bunicumiu dar e ca si inexistent,si ce ma bate pe mine gandul?Deschid repede pagina cu hentai,tralala,momentul culminant,blabla,dau pe pauza deoarece parca aud niste sunete asemanatoare cu niste pasi,dar am zis ca doar mi se pare,si continui sa privesc spre monitor,cu volumul dat destul de incet.Dintr-o data aud usa ce se deschide repede.
-Ai mancat?Pentru ca...Ce e aia?(uitandu-se uimit la monitor)Acum inteleg de ce tii tu usa incuiata!Gata te spun lu maicata!
SI a iesit lafel de repede precum a intrat.Eu panicata,nici nu mai nimeream X-ul dela pagina.Dupa ce l-am nimerit si am inchis-o m-am trandtit in pat,uitandu-ma pe pereti,gandindu-ma ce sa-i zic lu mama.
La cina,toti la masa,liniste,cand deodata.
-Ia zi lu maicata la ce te uitai azi cand am intrat in camera!
-La ce te uitai?intreba mama absenta.
-La nimic!Are vedenii!Erau doar anime-uri,desene dalea stii tu!Am sarit eu,panicata,balbaita si tot tacamu'!21
-Ce desene?!Cand tu te uitai la...
-Mai ti-am mai zis eu ca ai vederea cam proasta!Lasa-ma ca nu stii nimic!Hai sa mancam ca mi foame!Si...
Si am continuam discutia cu mama.Dar spre uimirea mea nu mo intrebat nimic.Probabil era prea obosita sa ma mai interogheze la ce ma uit eu 21 Am scapat usor,dar bunicumiu a ramas suspicios asa ca...trebuie sa am grija na!21^______^
[Imagine: 15s6jdk.jpg]
~However long the night, the dawn will break.~

#78
Ce am mai ras la povestile voastre...24
Acum e si randul meu sa va spun:
Deci eram eu in camera mea si era vro 1 noaptea si ma uitam linistita la un film hentai si mai aveam si castile pe urechi si nu am auzit cand a intrat mama,dar am simtit ca e cineva la usa.Intra mama in camera si ma intreaba:
-Da tu la ce te uiti acolo?
Nu stiu cum am nimerit butonul esc si s-a inchis site-ul,dupa care am deschis repede o pagina cu un amv si i-am raspuns:
-La nimic important,doar la un amv.Dar in gandul meu''OMG.Daca vedea eram moartaZuppy03''
-Bine,da vezi sa te culci ca e tarziu.
Dupa ce a plecat din camera am inchuitat usa si mi-am continuat linistita filmul.De atunci nu mai las niciodata usa deschuiata cand ma uit la filme hentai,yaoi sau citesc manga yaoi.Dar eu deobicei ma uit la filme yaoi si hentei cand nu sunt ai mei acasa sau noaptea cand dorm,iar cand e fratimio acasa nu ma uit deoarece are obiceiul stupid de a intra la mine in camera din 5 in 5 minute.
[Imagine: j5atg3.png]


#79
Cred ca am noroc. Adica sa ma prinda pe mine cineva ca ma uit la hentai sau alte chesti , nu mi sa intamplat niciodata . Dar era odata ca am gasit o revista mai veche pe care (presupun) ca surorile mele o lasase inainte sa se mute (cred), si eu am luat-o si m-am dus dincolo in camara , ma uitam eu ce ma uitam si idee geniala sa rup paginile ca sa le arat la scoala , am rupt cateva pagini mai "deogheate" si le-am pus peundeva (unde nimeni nu umbla). Stau ce stau si il vad pe atata ca a venit de la piata sau deunde o mai fi venit , eu repede bag revista sub perna si ma duc in "camera mea" , stau 1 minut presupun , intra tata cu revista in mana. A inceput sa ridice tonul si sa rasfoiasca revista (pe atunci eram in cls a5 ,cred). Si dupa cateva ore a uitat tot . Orcum eu aveam calculatorul in fata pe un perete si tata putea vedea usor la ce ma uit , eu cu o fata , tot venea la mn si ne uitam la hentai-uri , ne jucam jocuri hentai , dar avema grija sa nu se vada , si niciodata nu ma prins. Acum eu stau si ma uit la anime yaoi , manga la fel (hentai) cand tata isi afce de lucru , mai opresc uenori la secvente dar niciodata nu mi-a zis nimic. Cu fartimiu nu am problmea ca e la munca de la 8 pana la 6 , si nu am probleme cu el. Cred ca sunt norocoasa.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#80
Catastrofa.Razboi global.E...este,ce mai cum ar zice tata:e groasa.Se pare ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.22Mda,asa este2
M-a prins.17 Eh,minune de data asta chiar ma uitam la hentai (real hentai),in plus mai aveam deschise alte site-uri porn gay.Cautam si poze cu baietzi hot in plina acctiune.
Savurez totul in plina tacere si dupa cateva minute ma duc la baie.Am lasat toate cele 5 pagini deschise.De ce nu le-am inchis?!?M-a pus dracu sa nu le inchid.Bun...asta nu e nimic.sa vezi ce urmeaza.Stau acolo ceva mai mult timp decat as fi crezut si vine mama acasa.
Atepta nu stiu ce e-mail de la nu stiu cinebla bla chestii de servici si se aseaza la calkulatoru meu.
Totul bine pana cand a vazut paginile deschise.S-a ridicat de la calculator si a inceput sa tipe.
Sa fac infart in momentu ala,mi-am dat seama ca a descoperit ''minunatia''.
Binenteles, ca mi-a tinut discursuri 3 ore si alte bla bla-uri dea-ale ei.bla bla 29
Frate,uita cati ani am22X-( si asta nu e totm s-a uitat in toate documentele mele si mi-a sters toate yaoi-urile din calculator.78
De parca plang21Am toate pozele pe cd-uri, iar ea nu are acces la ele.Plus ca am si in telefon o groaza de poze10.
Well,ca o musca enervanta sta langa mine ,sa vada ce fac eu la calculator.Sper ca va dura putin situatia asta ,ca deja ma calca pe toti dracii.Mai sta si bunica-mea langa mine.''Perfect'',vine toata familia.22Un mare rahat.Nu e nimic de ras in toata chestia asta.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)