Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata dificila (DemiaxBleyn)

n-am ce sa fac...n-am imaginatie si deja mi-am pierdut inspiratia la capitolul 5:D.defapt...o fac in cap 4:P.BLEYN...cum am mai spus este o poveste lunga de unde l-am scos si pe asta dar ms caci il consideri un caine;)).Demia...pai sa ma gandesc...sunt eu iar poza am luat-o de pe net...si da uneori imi urask viata si da sunt emo:P(doar cateodata B-) ).l-am pus la fic original pentru ca nu este din anime 8-| .si da vor sta impreuna:P!deci nu m-am suparat pentru comm dar cum sa iti zic...o critici pe Demia,ma critici pe mine...il critici pe BLEYN,ma critici tot pe mine.este o poveste lunga de ce daca il critici pe Bleyn ma critici pe mine dar neaaaa ms oricum de comm ma bucur totusi ca cineva mi-a citit cap 2 #:-S.acum sper ca urmatorul cap va fi mai bun si astept comm si crititci;):-h!

acum in sfarsit pun cap 3 sper sa va placa:-h!

Cap |||

Demia:Intram in bloc si mergem pe scari pana la etajul 3 pentru ca liftul era stricat si nu puteam merge cu el.Ce calitate mai ii si in ziua de astazi.Ce sa-i faci?Deci sa revenim.Ucam pe scari pana ajungem la etajul 3 in fata unei usi maronii,foarte frumoasa.Bleyn isi lua cheia din buzunar si deschise incet usa pentru ca era tarziu.Era ora 22:31 iar majoritatea oamenilor din bloc dormeau.In cladire era un ecou urias,de aceea Bleyn umbla incet.Deschise usa tot incet si in liniste,intra in apartament dupa care ma pofti si pe mine.Intru si ii multumesc.Acesta imi dadu afirmativ din cap in semn de multumesc.Inchise incet usa dupa care o incuie cu cheia.Mergem in bucatarie unde imi las bagajele pentru ca erau multe.Noroc ca Bleyn a fost dragut si ma ajutat sa le iau chiar inainte de a intre in bloc.
-Fa-te comoda.imi spuse el zambind
-Ok.raspund eu zambind.
Ma asez pe un scaun apoi ii caut numarul lui Anda in memorie,apoi il intreb pe Bleyn daca pot sa o sun sa ii zic ca am ajuns acasa,ca doar asa faceam noi doua doar ca sa stim daca suntem bine.Acesta imi raspunse cu un simplu da iar eu o sun pe Anda.
--Alo?Demia unde esti?imi zbiara Anda in urechi de pana si Bleyn auzi si incepu sa rada apoi merse sa faca ceva de mancare.
--Ai minte cap-patrat de zbieri asa?ii raspund eu revoltata Andei
--Scuze dar mi-am facut griji.Unde esti?Esti ok?ma intreba ingrijorata
--Normal ca sunt bine.Auzi vorbim maine ok ca imi este somn.Pa si noapte buna micuto!o mint eu pe Anda.Nu imi placea sa fac asa ceva dar nu aveam de ales.Daca ii ziceam adevarul Anda venea aici cu 50 de masini de politie in cautarea lui Sergiu.Wow ce sora mai am si eu.
--Ok.Noapte buna!Si nu-s micuta!zbiera Anda apoi inchise telefonul in timp ce eu chicoteam.
Ma duc catre Bleyn iar acesta imi zambi politicos si incepu sa rada.
-De ce razi?il intreb eu
-Amuzanta prietena mai ai si tu!imi raspunse chicotind
-Da.Pai era ingrijorata ca nu am sunat-o mai devreme.il lamuresc eu
-Aha.Si de ce nu i-ai zis ce s-o intamplat?ma intreaba el in timp ce ma privea amuzat inca de scena de la telefon
-Pai...daca vroiai sa ajunga aici 50 de masini de politie pentru interogatoriu,acesta fiind numarul minim,ii ziceam dar nu cred ca vrei.ii raspund cu un zambet pe fata
-Wow...ce prietena mai ai si tu...defapt asa era si cel mai bun prieten al meu inainte sa devina faimos apoi s-a mai linistit.imi raspunde Bleyn in timp ce se asigura ca nu da foc la apartament
-Wow...ce prieten ai mai avut si tu.Defapt Anda imi este ca o surioara mai mica.ii raspund facandu-l sa se uite la mine mirat apoi isi continua gatitul razand
-Da...asa era si prietenul meu.Inca mai vorbim dar amandoi suntem cam ocupati.imi raspunse Bleyn inca razand
-Esti figura.Ar trebui sa va intalniti si sa va mai distrati putin.Distractia nu stica niciodata.ii zic facand pe profesoara
-Da ar fi frumos.imi raspunse
-Asa sa faci!ii spun eu amuzanta.
-Asa o sa fac,mami!imi raspunse in timp ce zambea
-Deci daca tu esti ocupat,ma duc pana la mine sa fac un dus si vin inapoi,ok?il intreb zambind dar vad cum devenea din ce in ce mai serios dupa aceasta intrebare
-Nu!Nu iesi de aici!Daca vrei sa faci dus iti caut un prosop si o camasa pe care o am mai mare in care sa dormi,dar nu iesi de aici!Bob nu m-a sunat inca sa-mi zica ce s-a intamplat,daca l-a prins sau nu.Deci nu iesi astazi cel putin de aici!Scuze ca tre' sa fiu asa de strict dar dupa ce s-a intamplat nu vreu sa-ti faca vreun rau,intelegi?ma intreba in ti timp ce ma magaia pe obraz.
-Nu!Nu inteleg!De ce nu zici pur si simplu ca ma tii la tine doar ca sa nu te simti prost ca mi se intampla ceva?tip la el apoi fug catre usa,dar ma prinse de mana chiar cand sa descui usa
-Nu-i adevarat!Nu deaia!zbiera la mine apoi ma lua de mana pana ce ajunse cu mine in camera lui.Nu de aceea vreu sa stai la mine.Nu vreu sa ti se intample ceva pentru ca imi esti ca o sora mai mica,exact cum iti este Anda pentru tine.imi zise apoi ma imbratisa cu forta,iar intr-un moment de neatentie imi puse piedica si am cazut amandoi pe patul moale.Imi dadu drumul din stransoare apoi se ridica si ma privea,dar intrun fel nu ma lasa sa fac nicio miscare pentru ca era peste mine cu picioarele si ma privea trist,aproape sa planga,apoi se apropie de buzele mele si ma saruta pasional dar in acelasi timp si dur.In 2 minute isi muta sarutul pe gat,dandu-mi furnicaturi.In timpul sarutului,mainile lui le tineu strans pe ale mele,pentru a nu ma putea impotrivi.Dupa scurt timp imi lua mainile mele intr-o singura mana de-a sa si mi le puse deasupra capului meu,iar cu cealalta manaincepea sa imi ridice rochia.Imi era frica.Incepu sa imi linga si sarute burta.Tremuram,dar nu ii pasa lui Bleyn.Imi dadu drumul la maini apoi imi dadu rochia jos dupa care imi privi corpul meu slabut dupa care imi lau din nou mainile intr-o mana de-a sa si cauta o ata.A gasit una chiar sub pat una,caci acolo era laduta cu lucrurile sale,dar nu era orice fel de ata,ci una asemanatoare cu franghia,dar mai subtire dar tot cam atat de puternica.O lua si imi lega mainile apoi le lega de capatul patului.Dupa ce se asigura ca m-a legat destul de strans,merse in bucatarie pentru a opri focul la aragaz si pentru a-si lua telefonul cu el ca sa nu il sune Bob,iar el sa nu auda.Dupa aceea se intoarse in camera unde era eu si incercam sa ma dezleg.El ma vazu si incepu sa rada.
-Degeaba incerci!Nu poti sa o rupi!Este la fel ca franghia plus ca nodul acela numai eu pot sa-l desfac.imi spune in timp ce isi dadea tricoul gri jos.A ramas doar in blugii negri stramti si rupti.Isi lua un scaunel si si-l puse langa pat.Pe el isi puse telefonul,un iPhone de la Appe,identic cu al meu.Merse catre dulap si isi cauta o camasa mai lunga si un prosop.Dupa ce le gasi merse in bucatarie si le puse pe masa si imi lua telefonul si il aduse in cemera si il puse langa al sau apoi se puse din nou peste mine.Imi batea inima din ce in ce mai tare si incepeau sa ma treaca fiorii.Ce naspa sentiment!Isi relua activitatea si incepu sa ma sarute pe burta si sa ma mangaie pe spate.Dupa 1 minut cobori din ce in ce mai jos,iar mie cu fiecare centimetru imi era din ce in ce mai frica.Ajunse la chiloteii mei iar degetele lui erau gata sa mi dea jos oricand.Cand sa faca acea miscare,vocea mea il opri si il facu sa tresara putin.
-Opreste-te,te rog!spun eu incet cu lacrimi in ochi de nici macar nu credeam ca o sa ma auda,dar totusi chiar daca m-a auzit nu ii prea pasa de ceea ce l-am rugat si continua sa coboare mai in jos de chilotei,dar nu cu mult si incepu sa imi sarute piciorusele mele delicate si fine,dar nu era mai jos de genunchi mei.Dupa 2 minute urca inapoi si vru sa imi dea chiloteii jos,dar se opri cand era la un sfert.Ma mira faptul ca a renuntat si nu stiam de ce,dar in scurt timp am aflat.Urca inapoi sus si incepu sa-mi sarute sanii,chiar daca erau acoperiti de sutien,ceva tot ieseau la suprafata,apoi imi saruta pieptul iar apoi urma gatul si in cele din urma gura.Ma saruta incet,usor si calm in timp ce mainile sale erau de asupra capului meu,mangaind palmele mele.Eram uimita cat de bland era cu mine.Putea fi foarte dur si putea sa imi provoace rani pe intregul corp,dar si in interior,dar surprinzator nu a facut-o.Ne priveam amandoi in timp ce buzele noaste erau unuite.In cele din urma m-am lasat prada lui si am inchis ochii,in semn de incredere.Bleyn era surprins si inchise si el ochii tot in semn de incredre,dar deodata telefonul ne deranja pe amandoi.Era Bob iar Bleyn intrerupse sarutul si raspunse la telefon.Bob ii spuse ca Sergiu era impreuna cu el la parintii lui.Bleyn era usurat si ii ordona lui Bob sa ii aleaga o pedeapsa impreuna cu parintii sai.Bob raspunse afirmativ dupa care Bleyn inchise.Se simti usurat ca Sergiu va fi pedepsit.Se ridica din pat si veni la capul meu si ma dezlega.
-Imi pare rau ca te-am facut sa plangi,dar am glumit.Nu vreau sa-ti fac rau,doar am glumit.Ma ierti?ma intreba in timp ce ma ridicam in fund.Se apropie de pat si ma mai intreba o data daca il iert iar eu am raspuns cu 2 simple cuvinte : Te iert.Bleyn zambi si se puse langa mine in pat si ma imbratisa.I-am raspuns cu aceeasi moneda,adica imbratisandu-l si eu.Eram obositi amandoi asa ca nu m-am mai dus la nici un dus,ci am adormit langa Bleyn fiind doar in lenjerie intima,dar nu imi era rusine caci Bleyn mi-a sarutat timp de 32 de minute corpul,fara sa imi dea jos lenjeria intima,deci nu imi era rusine.Am adormit amandoi fericiti.

Bleyn:Aseara a fost o noapte ciudata,chiar foarte ciudata.Nu stiu ce s-a intamplat cu mine.Eram din ce in ce mai dur cu ea,dar norocul meu ca m-am oprit cand aproape ii dadeam jos chiloteii.Defapt,era norocul meu dar si al ei.Intr-un final,m-a iertat si am adormit imbratisati sub plapuma cea moale.Era ora 7:00 dimineata.Demia inca dormea asa ca m-am hotarat sa ma dau jos din pat incet fara sa o trezesc.Ma duc in bucatarie si gatesc ce trebuia sa gatesc aseara.Dupa 30 de minute,masa era gata si m-am intors in camera.Demia inca dormea.Era ca un ingeras.Asa era de scumpa.Nu m-am abtinut si am inceput sa fredonez un cantecel care il fredona si ea cand era mai mica.L-am fredonat incet ca sa nu o trezesc.Deodata ii simt manuta cum ma pipaie pe fata.
-Ce faci?o intreb eu putin amuzat
-Caut butonul de oprire.imi raspunse in timp ce isi deschidea ochii ca cristalul
-Foarte amuzant.Acum haide la masa.ii spun si ea afirma din cap si se ridica in fund
-Nu stii unde imi este rochia?ma intreba obosita
-Ba da!Acolo.ii arat unde ii este rochia apoi ma ridic sa i-o dau.Poftim.
-Multumesc.imi multumeste apoi o las singura sa se imbrace iar eu ma duc in bucatarie.
Dupa 5 minute apare si ea,obosita foc.Ne asezam la masa si incepem sa mancam,dar dupa 5 minute sparg tacerea.
-Stii...ma gandeam sa stai la mine tot timpul.Oricum cred ca raman in Cluj o vreme.Am vorbit aseara cu Bob si o zis ca el impreuna cu parintii lui Sergiu vor alege o pedeapsa potrivita pentru el.Nu stiu la ce s-a referit dar sigur nu te va mai deranja mult timp de acum in colo,dar imi place sa am pe cineva care sa fie aproape de mine,dar daca iti este frica de mine inteleg de ce nu vrei sa stai cu mine.
-De ce sa-mi fie frica de tine?ma intreba facandu-ma sa o privesc cu semne de intrebare
-Nu-ti mai aduci aminte ce s-a intamplat aseara?o intreb curios
-Ba da.imi raspunde ea
-Serios?Ce s-a intamplat?intreb eu
-Ai facut o gluma total prosteasca pe care am crezut-o ca fiind adevarata apoi ne-am imbratisat si am adormit imbratisati.Nu sunt proasta.imi raspunde la intrebare Demia
-Nici n-am zis ca esti dar am crezut ca iti este frica de mine dupa tot ce s-a intamplat aseara.o lamuresc eu
-Nu imi este frica de tine!Dar de ce vrei neaparat sa stau cu tine?Poti sa-ti iei un caine de exemplu.imi zice ea
-Pai da dar cainele nu poate vorbi...si nici sa nu zici sa-mi iau un papagal.Deci vrei sa stai?o intreb eu
-Ok.Raman daca nu te deranjeaza.imi raspunde
-Daca ma deranja nu te mai intrebam daca vrei sa ramai.spun dupa care incepem sa radem amandoi.Am impresia ca v-a fi o vacanta superba.

astept comm si critici:-h!
[Imagine: soad1.jpg]

Keep calm and listen to System of a Down ^v^

Răspunsuri în acest subiect
Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 21-06-2010, 04:25 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de IceCat - 22-06-2010, 11:52 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 28-06-2010, 01:32 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 02-07-2010, 11:17 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 26-12-2010, 06:08 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 04-02-2011, 06:05 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 13-02-2011, 06:38 PM

Subiecte de discuție similare...