29-06-2010, 04:39 PM
Grabita actiunea, mama ! Parca era fugarita de gaste, saracuta ! Ce d-zeu ai facut cu ficul asta ? Descriere e plecata la mare...sau in Jamaica ! Nu vad pe nicicaieri un sfert de descriere. Si de unde mai vrei sa stim noi cum arata scaunele din hipermarketu' ala ? Sincer, in viata mea n'am fost in Cluj-Napoca ! Nu stiu nimic despre orasu' asta ....Vai...doamne...eu nu mai inteleg absolut nimic ! Bleyn asta....Parca are nume de caine, apropo :)) Imediat cum a poruncit sa plece au plecat...,Gata ..daca asa a zis cacatu' , asa sa facem ! Si Demia ....Ce personaj mai e si asta ? E emo , vai ....Isi uraste viata , vai ce sa facem ?
Narezi mai rau ca un soarece la masina de scris (scuze ca spun asta ) Oh....Si imediat ea isi aduse aminte cine e tipu' care a salvat'o ! Si idiotu' asta o invita sa doarma la el...Tocmai de'acu ? Asta insemna ca prin capitolu' 3 o fac, ce mai ? Sau s'apuca sa stea impreuna :)) Sunt sigura de asta !
Acum, sincer, incearca sa faci ceva cu ficul asta ! Ca original e...Da' daca ar fi pus in alta ordine, ar fi ceva ! Nu te'am criticat pe tine, am criticat ficul !
Ja ne si multa inspiratie ! Sper ca nu te'ai suparat pe mine !
Narezi mai rau ca un soarece la masina de scris (scuze ca spun asta ) Oh....Si imediat ea isi aduse aminte cine e tipu' care a salvat'o ! Si idiotu' asta o invita sa doarma la el...Tocmai de'acu ? Asta insemna ca prin capitolu' 3 o fac, ce mai ? Sau s'apuca sa stea impreuna :)) Sunt sigura de asta !
Acum, sincer, incearca sa faci ceva cu ficul asta ! Ca original e...Da' daca ar fi pus in alta ordine, ar fi ceva ! Nu te'am criticat pe tine, am criticat ficul !
Ja ne si multa inspiratie ! Sper ca nu te'ai suparat pe mine !