Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rock it fairy!

#28
Heya.:D
So... Am citit si eu ce-ati scris pe-aici. Siiiiiii, din pacate, sunt si laude si critici. ;)) O sa incep cu criticile.
Cum s-a mai zis, grabiti actiunea. Fiecare capitol pare mai mult un one shot decat o parte dintr-un fic. Si chiar e aiurea ca grabiti actiunea atat de mult, pentru ca daca ati dezvolta mai mult, ati avea capitole mai lungi, lucru care v-ar cam trebui, din cate vad. Si naratiunea e cam seaca, totu' merge pe ritmul "taca taca, bla bla".;)) Cand mai apar, foarte rar, secvente descriptive, sunt bunicele, aici nu am ce comenta prea mult.:-? Decat ca apar repetitii uneori, mai ales la Metal, dar e inca bine. Iar dialogul nu e sec, insa in unele locuri pare cam tras de par, in special cand apar punctele de suspensie.
Asaaa. Ideea e... buna. Ba nu, e foarte buna, numai ca a cam luat-o pe aratura... Nu e faza ca s-au indragostit repede, e faza ca nu prea ati descris sentimentele, si asta face sa para ca s-au indragostit foarte repede.:)) Mi s-ar fi parut mult mai interesant daca vorbeati mai mult despre chestia asta, ati fi atins si o mica latura psihologica.;)) Mai ales ca povestiti la persoana I, mergea perfect.
Intr-adevar, Shane e bine cladit. Are o personalitate solida, poate prea solida (in sensul bun :)) ). Insa, cum au mai zis si altii, Errin e prea vulgara pentru o zana. Si cu asta, sunt deja doua personaje... tipic adolescentine, ca sa zic asa, si parca e prea mult.:-? Mi se pare ciudat ca Errin s-a acomodat asa usor cu o alta lume, si deja se comporta ca o tipa normala, de rand. Pare ca vrea sa atraga atentia prin chestia asta, dar din contra, ramane undeva in umbra; o zana pe Pamant ar fi trebuit sa fie ceva mai deosebit, nu?
V-am zis ca titlul e genial? Nu v-am zis. Va zic acum. E geniaaal! :x :)) Atrage, dupa parerea mea.
Si inca o chestie. "Adolescent" se scrie cu "ÅŸ" ? Am intalnit chestia asta in capitolele scrise de Metal. Din cate stiam, se scrie cu "s", dar daca n-am dreptate, sorry. Nici eu nu sunt sigura.^^
Deeeci. Hai c-am scris romane p-aici.:)) Daca v-am deranjat cu ce am zis, scuze.:o3 Oricum, povestea merita continuata, e originala.:-) Cel putin pe forum, n-am intalnit un alt fantasy fara vampiri.^^ (mda, am eu ceva cu ei :)) ) E drept ca nici n-am cautat prea mult, dar...:))
Succes in continuare! C`ya. >:D<
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]



Răspunsuri în acest subiect
Rock it fairy! - de A'Svear - 14-03-2010, 02:00 AM
RE: Rock it fairy! [by A'Svear and Metal] - de She - 26-06-2010, 05:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.232 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  Fairy's reflection Juliette 20 9.165 14-12-2010, 08:01 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata
  Fairy fantazy Apathy 2 2.803 15-02-2009, 04:07 AM
Ultimul răspuns: ~angelino~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)