18-06-2010, 10:40 AM
Mie sincer nu mi-a placut Germania. Lena avea o voce aiurea, uneori canta fals. Sa zicem ca versurile nu au fost chiar atat de rele, poate ca ar fi fost totul mai bun daca melodia era cantata de o persoana mai experimentata si cu o voce mai placuta.
Am fost surprinsa ca Romania a obtinut locul 3, chiar nu ma asteptam la asa ceva, am gandeam ca ne vom face din nou de ras, desi melodia chiar mi-a placut, iar Paula are o voce minunata.
Preferatul meu a fost tipul din Norvegia. Ador melodia aia lenta, de dragoste, iar el are o voce superba si ochi albastrii foarte frumosi.
Mi-au mai placut Azerbaidjanul si Ciprul, dar aceste 3 tari chiar nu au primit locurile pe care le meritau, cred ca au fost toate in a doua jumatate a clasamentului.
Tarile care nu mi-au placut deloc au fost Serbia si Grecia. Tipul din Serbia arata groaznic si avea si o voce oribila, iar cel din Grecia si dansatorii lui erau toti ca niste gorile care se agitau pe scena aia.
Am fost surprinsa ca Romania a obtinut locul 3, chiar nu ma asteptam la asa ceva, am gandeam ca ne vom face din nou de ras, desi melodia chiar mi-a placut, iar Paula are o voce minunata.

Preferatul meu a fost tipul din Norvegia. Ador melodia aia lenta, de dragoste, iar el are o voce superba si ochi albastrii foarte frumosi.

Tarile care nu mi-au placut deloc au fost Serbia si Grecia. Tipul din Serbia arata groaznic si avea si o voce oribila, iar cel din Grecia si dansatorii lui erau toti ca niste gorile care se agitau pe scena aia.
![[Imagine: sig_reinoir.png]](http://i813.photobucket.com/albums/zz59/Tenshi_cs/sig_reinoir.png)