30-05-2010, 08:25 PM
Mie una mi-a placut melodia care a reprezentat Romania. Nu am vazut eurovision, but am ascultat melodia si imi place foarte mult. Au facut o treaba foarte buna Paula Seling si Ovi si chiar cred ca meritau locul intai, desi si locul trei este bun. Cum a spus si Loula, am avut o prestatie buna. Este adevarat ca nu este o melodie iesita din comun, dar Paula si Ovi fac o echipa buna si imi place cum este cantata si imi plac si versurile.
Am ascultat melodia care a reprezentat Germania si nu este foarte buna, dar nici foarte rea. Nu merita locul intai, desi, daca satu sa o ascult de multe ori, cu atentie este dragutica. Fata este simpatica si nu e vina ei ca a votat-o lumea, desi nu canta foarte bine. Este cam tanara, so cred ca nu are prea multa experienta. Din punctul meu de vedere, a cantat destul de bine, insa Paula si Ovi au cantat mai bine.
Am ascultat melodia care a reprezentat Germania si nu este foarte buna, dar nici foarte rea. Nu merita locul intai, desi, daca satu sa o ascult de multe ori, cu atentie este dragutica. Fata este simpatica si nu e vina ei ca a votat-o lumea, desi nu canta foarte bine. Este cam tanara, so cred ca nu are prea multa experienta. Din punctul meu de vedere, a cantat destul de bine, insa Paula si Ovi au cantat mai bine.
![[Imagine: 212ctp4.gif]](http://i52.tinypic.com/212ctp4.gif)
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).