Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kill by Anita

Deci chiar m-ai lasat masca. Nici nu stiu ce pot sa spun pentru ca mi se pare ca orice as spune este prea putin sau nu exprima ceea ce cred cu adevarat. Cuvintele ma tradeaza in aceasta clipa si ma oftic rau de tot din aceasta cauza.
Imi place cum ai creat caracterul, cat de sadic este acesta si cu cata lipsa de sentiment provoaca toate acele lucruri in jurul ei. Seamana cu o adevarata sociopata. Ai reusit sa descri cu adevarat personalitatea unui vampir. Ei nu sunt blanzi sau buni ci sunt adevarate masini de ucis care nu se dau in laturi de la nimic. Imi place nespus de mult si chiar mi-as dori sa scri o continuare pentru ca acest one shout seamana mai mult ca prologul unei povesti.
Ce imi mai place este descrierea lui Roselin de la sfarsit unde explica cititorului motivul pentru care ea este o sociopata si modul in care o face este atat de perfect. O spune de parca ar spune ceva absolut tipic, absolut normal. Si ultimele doua propozitii sunt atat de pline de sentiment, simt cu adevarat durerea cu care o spune, de parca undeva in adancul sufletului ei regreta ca este asa dar este perfect resemnata cu soarta ei.

Răspunsuri în acest subiect
Kill by Anita - de MisS.sAdiStic - 21-04-2010, 08:04 PM
RE: Kill by Anita - de BloodyInnocence - 09-05-2010, 04:19 PM
RE: Kill by Anita - de Katarina - 26-05-2010, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Angels don't kill Savarina Ali 4 4.983 20-01-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  I'll kill you tonight Wolves 56 32.006 06-01-2012, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Kill me tender [+16] ringingBells 6 5.238 14-11-2010, 11:06 AM
Ultimul răspuns: perenelle