Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cine credeţi că va rămâne în viaţă până la sfârşitul ficului?
Samuel
8.33%
3 8.33%
Alexis
36.11%
13 36.11%
Ambii
55.56%
20 55.56%
Total 36 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

I'll kill you tonight

#1
Am început azi un nou fanfic. Îl voi continua indiferent de commuri, dar mi-ar plăcea să-l citească cineva dacă tot îl postez. Nu vorbesc mult, postez primul capitol :zuppy04:

Varsta minima: Daca tot e yaoi, e clar ca ficul e +18, dar nu am de gand sa interzic nimanui sa citeasca, mai ales ca eu de la 13 ani citesc asa ceva;
Marime: Midi-Maxi;
Tip: yaoi sau slash, cum va place;
Gen: Drama, Romantic, Aventura, Angst
Limba: Romana, chiar daca denumirea e in engleza si asa suna mult mai bine. In romana suna oribil combinatia data.
Observatii cu privire la continut: sex fortat, perversiuni, incest, injuraturi, violenta, droguri, crime - pana la sfarsitul ficului, va fi intreg buchetul.
Tipul de comentariu solicitat: Nu conteaza, accept orice fel de comentariu, atata timp cat se respecta regulile.

Capitolul 1
Dureri și suferințe erau încrustate în inima lui, iar ochii săi albaștri, împăienjeniți de lacrimi amare, priveau în gol, lipsiți de strălucire. Nu era capabil să-și exprime sentimentele sau să-și numească cumplitele temeri cu voce tare, căci era mult prea tulburat de ultimele evenimente. Blondul purta un nume care nu-l caracteriza în niciun fel, care însemna "apărător".
Alexis - prea puternic, prea încrezut pentru un neputincios. Oare la ce s-au gândit părinții lui când l-au numit așa? Probabil numele a fost ales de tatăl său, iar mama a fost total de acord. Suna dulce și transmitea putere, deci era perfect pentru un copil mult-așteptat ca dânsul. Nu merita așa nume, mai ales că în momentul de față nu se putea apăra nici pe sine-însuși. Aceste gânduri l-au doborât complet și ochii i-au fost inundați de un nou șuvoi de lacrimi. Nu mai suporta, dorea să dispară undeva în infinit și să nu mai simtă nimic, să nu mai simtă acele ace veninoase ce-i străpungeau inima fără nici o urmă de milă.
A tresărit speriat în momentul când a auzit pași ce se îndreptau spre camera în care a fost aruncat și lăsat în întuneric, în camera ce-i adăpostea acum gemetele și teama. Nu mai dorea să privească acele măști cumplite, ce ascundeau chipurile monștrilor care-l chinuiau de atâta timp. Se foloseau de corpul lui fragil, dar nu asta durea cel mai mult. De mai multă presiune avea parte bietul lui psihic. Nu înțelegea cum poate cineva să facă ceea ce făceau indivizii ce l-au răpit și până în acel moment nu a știut că e posibil așa ceva, să pătrunzi fără rușine în corpul unui băiat, fără să te gândești că ești și tu de genul masculin. La urma urmei anusul unui bărbat nu era predestinat pentru astfel de perversiuni, nu înțelegea nici în ruptul capului cum puteau să facă asta, fără să se strâmbe. Alexis, auzind gâfâelile lor și gemetele pline de extaz, mai avea puțin și vomita. Durere, rușine, nebunie - e tot ce simțea în acele momente. Ar fi preferat să moară, să fie alături de părinții lui iubiți în altă lume, chiar și acolo sus în ceruri, dacă tot susțineu atâția oameni că există un Dumnezeu. Era prea de tot pentru câteva zile... simțea că încă puțin și-și va pierde cunoștința.
- Hmm, să înțeleg că te-ai trezit, pronunță bărbatul înalt ce a intrat în cameră.
Avea aceeași mască albă pe chip, același mers grațios și același ton superior, chiar puțin ironic de data asta. Alexis nu era în stare să identifice care dintre cei cinci ce îl violau era, dar ce mai conta la urma urmei? Erau toți de-o mamă, la fel de nebuni și retardați.
"De parcă am dormit măcăr un pic" gândi el și instinctiv se piti în colțul în care a stat până atunci.
Frica îi cuprinse întreaga ființă și nu se putea calma. Nu mai dorea să simtă iar cum mâinile lor umede și tremurânde de excitare îi pipăie cele mai intime locuri, nu mai voia să doară... de ce nu îl lăsau în pace?
- Încă nu vrei să vorbești, așa și credeam. Fii sigur că în scurt timp vei face și asta, dar până atunci trebuie să-ți ocupăm gura cu ceva, nu crezi?
Aceste cuvinte l-au speriat destul de tare. Și-a îndreptat spatele și îl privea pe bărbat cu neîncredere.
"Nu te apropia, nu te apropia te rog, nu fă asta... te implor" se gândea disperat, dar nu avea de gând să se roage cu voce tare în fața acestui imbecil.
Era prea mândru, nu putea să cedeze, să se umilească în fața lui...
"Fii blestemat și tu și restul" gândi băiatul și își lăsă privirea la pământ.
Tipul s-a apropiat de el și i-a mângâiat fața cu o mișcare lentă. Și-a plimbat degetele lungi pe lângă ochi, pe obrajii palizi, apoi i-a atins buzele de parcă verifica ceva. Alexis îl privea cu ură, dar nu-și ascundea nici teama. Cam își imagina ce putea să-i facă domnul și asta nu-l încânta deloc.
Brusc bărbatul își retrase mâinile și cu mișcări rapide, începu să-și desfacă șlițul de la pantaloni. Alexis a închis ochii, căci nu dorea să vadă cum se va transforma într-o prostituată de prima clasă... iar. Dar oare de ce tipul a venit singur de data asta? Unde erau "prietenii" săi?
- Privește aici, rosti bărbatul pe un ton solid și îl apucă de păr, forțându-l să ridice capul.
Alexis făcu așa cum i s-a spus, căci nu dorea să fie bătut ca-n prima seară. Se ura pentru acest sentiment de frică, pentru că era un laș, dar nu avea ce face.
Acum avea în ochi un penis în semi-erecție, mult mai mare ca al lui și înghiți în sec. Doar tipul nu avea de gând să-i bage chestia aia imensă în gură, nu-i așa? Dar i s-au spulberat speranțele în mii de particule incolore când a auzit următoarea frază:
- Acum te voi învăța să sugi p***. Vei începe să vorbești și să mă implori imediat, cățelule. Vei înțelege asta doar când te voi fute în gură ca pe o curvă.
***

#2
Helllo

First mult succes cu ficul, inspiratie cat cuprinde si cititori!
Imi pare rau de el si chiar nu stiu ce sa zic, dar daca parintii lui nu sunt inseamna c-au murit sau l-au parasit? Si oare el cum a ajuns acolo? Hmm cate intrebari, sper sa-mi raspunzi pe parcurs. Ma gandeam asa, asa cum spune si el ca e destul de ciudat ca un barbat sa se culce cu altul, adica mersul la bordel si culcatul cu femei e mai normal, dar asa nu prea. Tipul ala nu-mi place si cine stie ce rau ii mai face in afara de "afectiunea" pe care i-o ofera cu varf si indesat, chiar imi pare rau de saracul baiat.
Cam atat. Next:)
[Imagine: 318099_large.jpg]

Un blog cu si despre carti: http://bookobsess.blogspot.com/ V-asteptam cu drag!Smile Abia facem primii pasi.

#3
Imi fac si eu aparitia dupa muuulta vreme de repaus:-" - nu ma lua in seama, am lenevit mult si inca o fac.

Am citit, interesant, mi-a placut. :)) Scurt, nu? da, is mai directa. Nu trebuie sa pui ***, fiindca vorbesti in poveste, deci ai dreptul sa scrii orice, si in plus e cam aceeasi chestie _-_ .
Sti ce imi place cel mai mult? ( logic ca nu, dar imi place mie sa intreb) Misterul :x E superb. Faptul ca nu stim ce, cum, unde si in ce fel. e superb . Pe mine ma atrage. Si imi place la personajul tau faptul ca desi ii este frica si teama, nu se umileste mai mult decat e, adica nu implora sau chesti. Asta e impresionant( sau nu, dar pentru mine conteaza, sa spunem ca are niste bilute albe pentru caracter) . Astept urmatorul capitol. Succes si inspiratie!

Bye bye...
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#4
Yeah... si eu pe aici :]] Eh.. sunt buna la stresat, de aceea mi se spune Stress >.> So.. nu credea-i c-o sa scapi de mine, nu? Normal ca nu! Sunt mai rau ca o albina dupa nectar :>.. mai rau ca Monica dupa banii lui Irinel Columbeanu, mult mai rau ca Oana dupa Pepe :]]
So... sa incep? Da, sa incep! Vad ca ti s-a schimbat modul de a scrie, acum, chiar ai mai multa descriere si unele parti te fac chiar sa intri in pielea personajului, deci ai progresat, deci [din nou] felicitari! >:D<
Eram invatata de la tine cu ceva mai luuung, mult mai luuuung, dar sincer ma multumesc si cu asta. Acum trebuie sa vad despre ce e vorba cu adevarat, ca asa ne momesti ca pe pesti si noi putem sa ne imaginam alta poveste decat cea originala >w<.
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#5
Hi! te incurajez cu ficul, o idee buna;)...la fel ca si celelalte.:d
Inceputul mi s-a parut un pic prea trist...dar adancindu-ma in poveste, s-a justificat si drama asta de pe capul pustiului. Tragic! Nu pot spune ca ma incanta scenele violente...dar in viata asa este, mai sunt si obstacole pe care cu chiu cu vai trebuie sa le treci cu capul sus, legat de asta...atitudinea pustiului este de admirat. Alexis, un nume frumos si lasand la o parte traducerea(semnificatia) acestui cuvant...numele este ales cu grija. E bine!
Sper ca in viata lui Alexis sa apara o raza de soare, sa se faca lumina peste infernul in care traieste. M-am cam emotionat!!! :))In final...aaa....e ok, spor la lucru, ca nu imi place sa astept... prea mult. Te pupicesc dulce!
ByeBye!!!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#6
Vă mulţumesc mult pentru commuri şi mă bucur că sunteţi interesaţi. Sper să nu se schimbe nimic în viitor. Am scris un capitol nou acum, dar a ieşit cam sumbru - fix după dispoziţia mea.
Cenzurez cuvintele pentru că aşa e regula, după câte am înţeles eu.
:zuppy02:

Capitolul 2

Atingerile bărbatului îi ardeau pielea mai rău ca focul, îi provocau durere de fiecare dată şi nu le mai putea suporta în nici un fel. Era groaznic ceea ce-i făcea, dar nu putea să schimbe nimic, căci nu avea nici o putere în faţa lui. Masca albă de pe chipul violatorului îl privea rece şi parcă-i transmitea un mesaj lipsit de nădejde, cum că niciodată nu va evada din închisoarea asta sau că va fi jucăria lor pe veci - una fără voce, fără putere şi fără drepturi.
- Dacă muşti, îţi rup toate coastele, îl preveni bărbatul pe un ton calm şi îi băgă penisul în gură, destul de violent.
Alexis nici nu reuşi să clipească, totul s-a întâmplat prea repede. Avea impresia că se va îneca, chiar dacă îl avea în gură doar pe jumătate. Se întâmpla pentru prima dată în viaţa lui când făcea aşa ceva şi nu ştia cum să reacţioneze. De fapt era în şoc şi avea să rămână în starea asta mereu, daca tipul nu se împingea înainte cu forţă. Când Alexis simţi că nu mai are aer, tipul se retrase. Îşi scoase penisul din gura lui şi i-l lipi de buze, frecându-le uşor. Alexis se strâmbă imediat. Mai avea puţin şi vomita. Bărbatul surâse şi îi şopti:
- Văd că nu îţi place, aşa e la început. Acum faci ce-ţi spun: îl ei în gură şi începi să-l sugi. Ai înţeles?
Alexis îl privi cu ură, dar făcu ceea ce i s-a spus. Peste puţin timp tipul începu să geamă aprins şi fără nici un cuvânt în plus îl apucă de cap şi începu să-l fută-n gură. Băiatul simţea că moare de ruşine, neputinţă şi greaţă, dar cu toate astea nu făcea nimic şi nu se împotrivea. Era distrus. Ultima picătură a fost la sfârşit când tipul i-a ejaculat pe buze, întinzându-i sperma pe pe toată faţa. Alexis s-a ferit de lângă necunoscut aproape cu viteza luminii. S-a rezemat cu ambele mâini de peretele dur, a plecat capul deasupra oalei predestinate ca să-şi facă treburile zilnice şi a vomitat. Era palid, iar corpul său firav tremura intens, de parcă băiatul s-ar fi îmbolnăvit. În tot acel timp tipul cu mască reuşi să-şi îmbrace pantalonii şi rămase să-l privească. Era imposibil să-ţi dai seama ce emoţii erau întruchipate pe faţa lui, din cauza măştii, dar sigur era fericit de rezultat. Era un monstru. Alexis se întoarse şi îl privi cu dispreţ, aşteptând loviturile ce trebuiau să apară necontenit. Spre mirarea lui bărbatul a ieşit fără să zică nimic. Astfel a rămas iar singur, cu noile sale gânduri şi temeri.
***
Un grup de bărbaţi îmbrăcaţi în haine negre stăteau la o masă mare, dar goală, probabil aşteptând cina. Era cam târziu deja şi afară era întuneric. Un vânt puternic vuia, iar copacii se legănau în ritmul lor propriu. Dar asta nu conta pentru nici unul din ei, vremea de afară era ultimul lucru care-i deranja pe bruneţi. O da, toţi semănau foarte mult: erau bruneţi cu ochii de un albastru-inchis, o nuanţă foarte rece şi chiar stranie.
- Nu-mi pot da seama, chiar e atât de greu să găteşti nişte amărâte de bucate? Dacă aştept mai mult de cinci minute, o scot din funcţie, zise unul dintre ei şi chiar părea nervos din cale-afară.
- Stai calm, oricum încă n-au apărut Samuel şi Victor. Camilla nu are zece mâini, în plus, iar noi suntem mulţi.
Ernest, căci aşa îl chema pe cel care-a protestat, se făcu că nu aude şi continuă să comenteze:
- Ştii ceva, Tom? O să-mi iau o bucătăreasă personală, care-mi va găti doar mie.
- Eu aş zice că mai degrabă ai nevoie de o dădacă, intră altul în discuţie.
Pe ultimul îl chema Jason şi era liderul lor, sau mai bine zis unul dintre lideri. Ernest nu a mai adăugat nimic, doar bătea nervos cu degetele în masă.
- Şi spune-ţi că Samuel a trecut azi pe la blond? Încă nu vorbeşte? întrebă Tom.
- Samuel nu mi-a prezentat detalii. Şi ce ţine de blond... cum dracu să vorbească, dacă e violat în fiecare zi? răspunse Jason iritat.
- Dar e o bunăciune, eu unul nu mă pot abţine, glumeşti? se revoltă Tom.
- Faceţi ce vreţi, i-am zis şi lui Samuel. Dar părerea mea rămâne aceeaşi: mi-e indiferent băiatul, eu am nevoie de informaţie şi el sigur o are. Trebuia întâi să o căpătaţi şi mai apoi să-l futeţi până la disperare, dacă asta vi-e dorinţa.
Tom dori să mai zică ceva, dar apăru Camilla cu mâncarea şi Ernest mai nu sări de pe scaun de nerăbdare. Tot atunci a intrat încă un brunet cu ochii albaştri şi cum nu e straniu, era urmat de un blond. Era un contrast extrem de puternic între ei.
- Aţi apărut la ţanc, aşezaţi-vă să luăm cina împreună, Samuel, Victor, spuse Jason şi zâmbi.
- Nu e cazul, avem o problemă, zise Samuel şi îşi trecu mâna prin părul său blond.
- Ce s-a întâmplat? De ce nu ai sunat?
- Trebuie să ne schimbăm şi numerele de telefon, dar despre asta vom vorbi altă dată. Aaron a făcut un accident rutier şi sunt sigur că a fost o capcană, totul e prea straniu...
- E viu? întrebă Jason speriat din cale-afară, mult mai mult decât ceilalţi şi se ridică de la masă.
- Da, dar e într-o stare foarte gravă, să mergem.
***

#7
Ok! Am citit tot! Este bine, am eu cateva semne de intrebare la capitolul "RAPITORI" dar sunt sigura ca ma voi lamuri in capitolul urmator.:d A...mersi pentru comurile dragute referitoare la persoana mea(esti draguta). Actiunea a fost buna...mai ales povestirea scenei dezgustatoare dintre cei doi. Ce rau imi pare de el....dar ma gandesc ca pentru extinderea ficului, ar trebui sa o tii cu chestia asta cateva capitole, poate chiar mai mult. Adica stii si tu, sa fie chinuit, maltratat, violat pana la sangesi, ce crezi tu de cuviinta!:)Ma rog, tu stii mai bine.
Din puctul meu de vedere e ok! Astept nextul!
ByeBye!!!


NUME: Alexandra Cristina
Prietenii i-mi spun Alexutzy(porecla)
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#8
Asa deci... daca or sa plece toti poate are o cale de evadare, cine stie. Bai dintre toti astia mi-e una imi place Jason, are dreptate, il maltrateaza pe saracul copil si mai vor sa si vorbeasca :| Cred ca astia au un circuit sarit din creier sau n-au deloc circuite o__O
Hai ca m-ai facut curioasa, dau pe afara naibi :)) Vrei sa explodez de curiozitate? Nu e frumos din partea ta! Imi vrei rau, ah? Bine, bineee.... te tin eu minte >:P

Abby~
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#9
Hello dear >:D< Am ajuns si eu aici si vreau sa te anunt ca ai idei minunate, la fel ca si ficul celalalt, il ador. Cu toate ca sunt foarte diferite, tot imi plac, ambele ^^ Spuneai ca te-ai apucat de curand de asta? Oh, si cate idei ai ^^ Imi place mult, adica ma refer la personaje, idee si poveste, caci din cealalta perspectiva nu imi place deloc, adica ma refer la saracutul Alexis. Nu ai spus mai nimic despre el in cele doua capitole, insa mi-am putut da seama cat de traumatizat e aici. Ma intreb despre ce informatie este vorba, sau cine e grupul asta de barbati ce il tot chinuie.
Hmm, atatea nume... cred totusi ca Jason, asa il cheama, nu?... e putin mai calm decat restu si am o vaga presimtire ca el o sa apara in viata baiatului intr-un sens bun ^^ Astept capitolul urmator pana atunci si bafta in continuare. :chuu:

PS: Nu stiu de ce tot cenzurezi cuvintele, insa atata timp cat ai pus la titlu avertizearea +18 nu vad rostul... Dar poate un mod ti-a spus sa faci asta, nu ma bag, e alegerea ta :).

#10
Mda, pai trec si eu pe aici. Iti citesc ficul de cand ai postat primul capitol, l-am citit si pe cel de-al doilea de ceva timp, nisa .. Eu nu vad nicaieri ca scrie " Capitolul 3 " or smth. :-w So, cred ca mai ai pe cap acum no noua fana, me. * laughs * :]]
Dar revenind, asa cum spune si Fani, nu ai de ce sa cenzurezi cuvintele din moment ce este ficul tau yaoi, iar la titlu scrie clar " + 18 ". E ok, ai specificat asta. ^^
Si de data aceasta, nu am mai fost lenesa, ci am ajuns pe aici cu un comm. Eu - fana inraita yaoi ! Cine nu e de fapt ?.. :))
Now ... revin de-a binelea la fic. ^_^' ca ma pierd pe`aici .. Si nu vrea nimeni asta, I hope ... xDD Saracutul blond, e supus torturilor, torturilor sexuale. Ehh, eu-s mai perv de obicei, so, nu te mira. :-" E clar, evident deja. Astept nerabdatoare capitoluuuul ! Si te implor, nu intarzia, te rog ! Eu chiar astept aici, nu glumesc ! [-(



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Angels don't kill Savarina Ali 4 4.331 20-01-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Kill me tender [+16] ringingBells 6 4.461 14-11-2010, 11:06 AM
Ultimul răspuns: perenelle
  Kill by Anita MisS.sAdiStic 2 2.521 26-05-2010, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Katarina


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)